Robert Plant & The Strange Sensation - Hey Joe

hamerouxlas

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
απλα μια απο τις ωραιοτερες διασκευες!

Robert Plant & The Strange Sensation - Hey Joe

no comments!!! ;D :P :P :P :P

thanasis b είπε:
παραξενη ναι.. ωραια δεν θα το ελεγα..!
καλα ναι, δεν διαφονω... ειναι και το πως θα κατσει σε καθεναν  ;D

εμενα με εντιποσιασε παντως.

όσο γερνά, τόσο καλύτερος γίνεται.

Τι "παράξενη"? Παίζει space τσιφτεντέλι. Kαι αναρωτιόμαστε?

darshan είπε:
όσο γερνά, τόσο καλύτερος γίνεται.
Ελπιζω να κανεις πλακα. Καλα, οχι κι οτι νεος ηταν και πολυ καλυτερος, αλλα εχει τραγουδησει 4-5 τραγουδακια που ηταν (ψιλο)καλα.

Τωρα γιατι, και μονο το ονομα, να κανει καποιους να χειροκροτανε, ακομα κι αν ο αλλος κλανει απο το στομα, ακομα δεν το εχω καταλαβει

playloud είπε:
Ελπιζω να κανεις πλακα. Καλα, οχι κι οτι νεος ηταν και πολυ καλυτερος, αλλα εχει τραγουδησει 4-5 τραγουδακια που ηταν (ψιλο)καλα.

Τωρα γιατι, και μονο το ονομα, να κανει καποιους να χειροκροτανε, ακομα κι αν ο αλλος κλανει απο το στομα, ακομα δεν το εχω καταλαβει
Δηλαδη σαν τραγουδιστης των Led Zeppelin εκλανε απο το στομα και τραγουδησε 4-5 ψιλο-καλα τραγουδακια???????????????Βγηκε ο Page ασχετος απο καποιους ο επομενος ειναι μαλλον ο Bonham να μας βγει κουλος και μετριος ντραμερ για την εποχη του.

παρα πολυ ωραια εκτελεση!

γενικα ο Plant με αυτο το group εχει κυκλοφορησει αρκετα καλους δισκους!

κ στα Live ειναι πολυ καλοι!

τωρα το σχολιο για τα 4-5 τραγουδακια απλα δεν το διαβασα......

makispoll είπε:
Γαματος ο Plant αλλα sorry μετα απο αυτο χαος.....

http://www.youtube.com/watch?v=QLnKUiybiFo
o τζιμακος ειναι υπερτατο ονομα!

ειναι πολυ δισκολο να κανεις μια διασκευη σε ενα κοματι και να βαλεις τα δικα σου προσοπικα στοιχεια και να φτιακσεις σχεδον ενΑ καινουριο τραγουδι με βαση το αρχικο κομματι...

anyway εγω γουσταρω τσιτα και αυτη εδω την διασκευη

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πολύ καλός όπως πάντα ;). Εξίσου μου άρεσε και η εκτέλεση του Darkness Darkness από τον ίδιο δίσκο :)

playloud είπε:

κοίτα να δεις, στους zeppelin πολλές φορές με εκνευρίζει απίστευτα με τα ah-ah-ah, ooooh-baby, και κάτι ψιλά που είναι για να σπάνε τζάμια (αισθάνομαι την πίεση σε κάποιους να ανεβαίνει). Και ναι ρε playloud, ο Gillan και ο Dio έχουν καλύτερη φωνή ( :)) Αλλά τον είδα πρόπερσι στο Terravibe, και ήταν εκπληκτικός. Έχει φοβερή μπάντα, η οποία βγάζει με τον Plant καταλύτη, φοβερά πράγματα και μοντέρνα. Ο τύπος έχει τρελή αύρα ("τα έζησα όλα, και τώρα είμαι εδώ και είμαι καλά") και η φωνή του έχει ωριμάσει φοβερά. Επίσης ότι παίξανε από zeppelin ήταν εκπληκτικό, έμεινα ΛΛαλλάκας σε λέω.  ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα