Nestoras είπε:Ρε δεν αφήνετε τις φιλοφρονήσεις μεταξύ σας.
Ας τις πει κανας άλλος.
;D ;D ;D ;DCostas Siachamis είπε:Δίκιο έχεις. Θα μπώ με άλλο Nickname..
...τελειώνει το εικαστικό.Terry RoscoeBeck5 είπε:;D ;D ;D ;D
Θα ακούσουμε επιτέλους τον ρημαdoδίσκο; Δύο χρόνια τον γράφαμε...
Θέλω CD ;D ;D ;D
Μη με υποβιβάζεις, δόκιμος στα άρματα ήμουν κι' έχω γίνει ίλαρχος τώρα.Costas Siachamis είπε:Και ο Νέστορας ήταν ''πυροβολητής βαρέου οπλισμού''.
Σε εμένα πάντως, αρκετοί που άκουσαν δείγματα μου είπαν ότι τους πήγε σε Τζίμη Πανούση από τα ΄80ς ???audiokostas είπε:Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ τι μου θυμίζει από την Ελληνική δισκογραφία η χροιά και εκφορά του Σέμη αλλά το Αλτσχάϊμερ δεν βοηθάει....![]()
audiokostas είπε:Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ τι μου θυμίζει από την Ελληνική δισκογραφία η χροιά και εκφορά του Σέμη αλλά το Αλτσχάϊμερ δεν βοηθάει....![]()
??? ??? ???......Αν ρωτούσατε το Σέμη θα σας απαντούσε αποστοματικά ... < ... Από Ελληνική δισκογραφία τίποτα ... από ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ όμως ... Freddie Mercury ρε παιδιά ... !!! Freddie Mercury !!!!!! ... >
Μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού*Σέμης είπε:Με όλο το σεβασμό προς τους noizάδες ... Ρε παιδιά, γυναίκες μέλη του noiz δεν υπάρχουν ??? Αν υπάρχουν ας πούνε κι αυτές κάτι ... και ας πέσει κάτω ...
Τωωωωωρα? Mr Σεμης, εισαι οντως νεος στο ΝΟΙΖ. Γιατι δεν εξηγειται αλλιως η αγνοια σου για την ταυτοτητα αυτου του φορουμ, το οποιο ειναι ενα official ιντερνετικο παραρτημα του γνωστου bar Blue Oyster.Σέμης είπε:Μήπως ρέπουμε ομαδικώς προς την ομοφυλοφιλία ???
Από 'δω και πέρα θα τα λέω εγώ τα κομμάτια. Αν θέλει να γνωρίσει επιτυχία ο φίλτατος Σέμης.marathon είπε:Δεν είναι κακή ιδέα...εδώ με τα πες-πες καταφέραμε το Νέστορα να τραγουδήσει...και τότε ήρθε η επιτυχία!!!!
...γιατί σαν κιθαρίστας...δεν... ;D ;D
Άσε που ξέρω από πληροφορίες ότι εκεί στο καμαράκι...την κουνάνε την αχλαδιά!!!! 8) :-*
στη διφωνία στο 1ο ρεφρέν και ειδικά στη λέξη "χαλάσματα" σου θυμίζει λίγο το Μούτση?audiokostas είπε:Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ τι μου θυμίζει από την Ελληνική δισκογραφία η χροιά και εκφορά του Σέμη αλλά το Αλτσχάϊμερ δεν βοηθάει....![]()
Ψάξε, ψάξε δεν θα το βρεις ... Μιλώντας με το Σέμη έχω επανειλημμένα προσπαθήσει να του αποσπάσω το επτασφράγιστο μυστικό ... Τσάμπα κόπος ... δεν λέει τίποτα. Εμένα πάντως δεν μου θυμίζει Freddie Mercury ... παρά το ότι μου έχει εκμυστηρευθεί ότι πολύ θα ήθελε ...!!! Μήπως πρέπει να υποβληθεί σε βασανιστήρια ... και αν ναι, σε ποιά αραγε ... ??? Της σταγόνας ... ??? Του τροχού ... ??? Επανερχόμενος στο φλέγον θέμα ... οι γυναίκες ρε παιδιά ... οι γυναίκες ... που είναι οι γυναίκες ... ???blue είπε:στη διφωνία στο 1ο ρεφρέν και ειδικά στη λέξη "χαλάσματα" σου θυμίζει λίγο το Μούτση?
ωραίο κομμάτι, μου άρεσε ιδιαίτερα το σημείο αυτό ^