Ρυθμίσεις για Modal Argon 8 με Waldorf Blofeld

Πόντοι
3
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Καλή χρονια σε ολους με υγεία και επιτυχιες!

Νέος στα συνθι , ηθελα να ρωτησω αν κανένας γνωριζει τι ρυθμίσεις πρεπει να κάνω ωστε να συνδεσω το Waldorf Blofeld με το Modal Argon 8 που εχω . Και τα δυο θα ειναι μεσω usb συνδεδεμένα στον υπολογιστη μου. Οποτε και τα 2 software θα τα χειριζομαι απο τον ιδιο υπολογιστη.

Θα παρακαλουσα πολυ οσο πιο αναλυτικά γινεται.

Σας ευχαριστώ πολυ.

Νέος στα συνθι , ηθελα να ρωτησω αν κανένας γνωριζει τι ρυθμίσεις πρεπει να κάνω ωστε να συνδεσω το Waldorf Blofeld με το Modal Argon 8 που εχω.
Midi Out στο ένα, MIDI In στο άλλο, και τα δύο στο ίδιο MIDI κανάλι το οποίο θα διαλέξεις μέσα από τα μενού των δύο οργάνων. Το ποιο syhth θα οδηγεί ποιο θα το αποφασίσεις εσύ. Για την σύνδεση τώρα με pc και με κάποιο DAW να υποθέσω, θα πρέπει να ανατρέξεις στο manual του συγκεκριμένου DAW και να δεις τα MIDI settings που πρέπει να πειράξεις.

Το Blofeld δεν χρειάζεται να φορτώσει κάποιο sound pack του Quantum/Iridium για να ακουστεί καλά, έχει τα δικά του sound packs και απίθανες δυνατότητες για να φτιάξεις τα δικά σου patches. To Blofeld είναι κορυφαίο synth, από τα πλέον κορυφαία ακόμα και σήμερα και σε οποιαδήποτε κατηγορία τιμής. Και αν και τα τελευταία χρόνια η τιμή του ανέβηκε κάπως, παραμένει ένα καρα-bargain synth.?

Από τα λίγα synths που μετάνιωσα όταν το πούλησα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα