Κλοπές, αντιγραφές κλπ παντού και πάντα θα γίνονται
Κι όμως το εν λόγω κείμενο του Ανδρουλιδάκη μετράει ήδη 8 χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο, έχει κοινοποιηθεί εκατοντάδες φορές και αποτελεί πλέον, για μεγάλη μερίδα κόσμου, ντοκουμέντο της "απάτης" του Σαββόπουλου. Ο δε κειμενογράφος χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης, ειδικά στον αριστερό πολιτικό χώρο.To να προσπαθήσει κάποιος να αποδομήσει το εγνωσμένη έργο ενός καλλιτέχνη ,επειδή απλά τον αντιπαθεί ή δεν του εξυπηρετεί το πολιτικό αφήγημα,είναι σίγουρο αυτογκόλ.
Κι όμως το εν λόγω κείμενο του Ανδρουλιδάκη μετράει ήδη 8 χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο, έχει κοινοποιηθεί εκατοντάδες φορές και αποτελεί πλέον, για μεγάλη μερίδα κόσμου, ντοκουμέντο της "απάτης" του Σαββόπουλου. Ο δε κειμενογράφος χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης, ειδικά στον αριστερό πολιτικό χώρο.
Ο Ντύλαν δεν έχει ούτε σε μισό τραγούδι. Δεν υπάρχει ούτε μισός στίχος στη δισκογραφία του -από όσο μπορώ να έχω υπόψη μου, που να υπαινίσσεται κάποιο μειδίαμα.
Με αυτούς τους στίχους εγγυημένα θα αφοριστείς από δεξιά και από αριστερά... Η φάση είναι ότι το διαβάζει ο κόσμος και λέει ''για τους άλλους λέει''" Μελαμψές φυλές κοντοπόδαρες
σειλινοί του κράτους που ξερνάει θανάτους
τσιφτετέλληνες
Με γονείς ληστές
των συντρόφων τους θύτες
για αμνηστία οι αλήτες
τώρα διοικητές,
Κράτος ασυστόλων
και πεσμένων κώλων
κωλοέλληνες-
Η χάρτα αυτού του κράτους κρύβει απάτη
που φτάνει στον γνωστό αγριορωμιό
στο ντάτσουν μιας φυλής που ζει φευγάτη
απ' ό,τι Ελληνικό στον κόσμο αυτό. "
Η αμνηστία στην οποία αναφέρεται ήταν πολύ συγκεκριμένη την εποχή που κυκλοφόρησε.Με αυτούς τους στίχους εγγυημένα θα αφοριστείς από δεξιά και από αριστερά... Η φάση είναι ότι το διαβάζει ο κόσμος και λέει ''για τους άλλους λέει''
Μοιάζει απίστευτο, αλλά πριν από 40 χρόνια η κρατική τηλεόραση έπαιξε αυτό το videoclip, κάτι που σήμερα θα ήταν τουλάχιστον αδιανόητο χωρίς να γίνει τρωικός πόλεμος.
Νομίζω ότι έχουμε οπισθοδρομήσει πολύ πιο πίσω από μισόν αιώνα.Να συλληφθεί ο κύριος με κατηγορίες περιύβρισης κατά της αρχής και του κράτους, εξύβρισης των θείων και προσβολης της δημοσίας αιδούς![]()
Σαφέστατα.Νομίζω ότι έχουμε οπισθοδρομήσει πολύ πιο πίσω από μισόν αιώνα.
Εγώ μια χαρά βγήκα αλλά η σημερινή κοινωνία με χάλασε.Σαφέστατα.
Κοινωνία
Παιδεία
Οικογένεια
Εγώ μια χαρά βγήκα αλλά η σημερινή κοινωνία με χάλασε.
Πιστευέ το. Όποτε θέλετε πολιτική συζήτηση μυστική εδώ είμαι. Οι άλλοι δεν άντεξαν, τα παράτησαν. Όποτε θέλετε να λογαριαστούμε pm, δέχομαι συμμετοχες και θα ξεκαθαρίσουμε τι είναι δίκαιο και τι άδικοΑκόμη και αν ισχύει το παραπάνω, πιστεύω πως είναι κάτι που ισχυρίζονται,συνήθως αδίκως,οι περισσότεροι..