- Πόντοι
- 36
Aπλά θεικό!
Μάλλον περιμένει να του μάθεις εσύ :roll:καλά αυτός ο murray τόσα χρόνια δεν έχει μάθει ακόμα να σηκώνει χορδές???
καλά αυτός ο murray τόσα χρόνια δεν έχει μάθει ακόμα να σηκώνει χορδές???
Ρε Jasemeister αν ακούσεις το early days θα καταλάβεις ότι ο Murray στα πρώτα του βήματα με τους Maiden σήκωνε την χορδή μεταξύ ημιτονίου (πάλι καλά) και τόνου....Μάλλον περιμένει να του μάθεις εσύ
Ρε Jasemeister αν ακούσεις το early days θα καταλάβεις ότι ο Murray στα πρώτα του βήματα με τους Maiden σήκωνε την χορδή μεταξύ ημιτονίου (πάλι καλά) και τόνου....
Ακου το solo του στο phantom of the opera l(ive) και μετά κρίνε.. Ο τύπος ήθελε επειγόντως μαθήματα.. Δεν είναι υπερβολή ότι ακόμα και ορισμένα solos του' date=' στο πρώτο ομώνυμο studio album των maiden, είναι τονικά λάθος όταν κάνει bending...!!!!!!!!!![/quote']
Πρωτού με παραπέμψεις να ακούσω πρώτα (όπως έχει γίνει ενοχλητική συνήθεια πλέον να συνιστούμε σε κόσμο για τον οποίον δεν έχουμε ιδέα εδώ μέσα), σκέφτηκες μήπως μεγάλωσα ακούγοντας Maiden; Ελπίζω να σου πείθει αυτό ότι έχω λιώσει οποιοδήποτε υλικό τους μέχρι και το '98.
Κατ'αρχάς οι πρώτες ηχογραφήσεις (στούντιο και live) υστερούν γενικά σε ποιότητα εγγραφής οπότε δεν είναι θέμα τεχνικής του, ολόκληρη η εγγραφή πάσχει. Αλλά γ@μεί.
Και όποτε το κάνει είναι επειδή αυτό επιδιώκει. Ακόμα και γω το κάνω πολλές φορές. ¶μα έχεις μεγαλώσει ειδικά με blues επιρροές πιστεύω σου έρχεται αυθόρμητα (βλέπε blue note).
Και τί πάει να πει αυτό δηλαδή, οτί είσαι παντογνώστης σε θέματα maiden ή οτι η γνώμη σου μετρά πιο πολύ απο την δική μου...; Επαναλαμβάνω: ακου ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το phantom of the opera στο early days...Πρωτού με παραπέμψεις να ακούσω πρώτα (όπως έχει γίνει ενοχλητική συνήθεια πλέον να συνιστούμε σε κόσμο για τον οποίον δεν έχουμε ιδέα εδώ μέσα), σκέφτηκες μήπως μεγάλωσα ακούγοντας Maiden; Ελπίζω να σου πείθει αυτό ότι έχω λιώσει οποιοδήποτε υλικό τους μέχρι και το '98.
Χα, χα, ήμαρτον, πες μου τώρα ότι ο Murray ήταν (ή είναι) βουτηγμένος στα blues....!! Ρε παιδιά, δεν τον κατηγορώ τον άνθρωπο, λατρεύω τους maiden προσωπικά, αλλά στις early days, ο murray δεν μπορούσε να κάνει ένα σωστο bending... Τί blues επιρροές μου τσαμπουνάς ρε Jasemeister...? Δεν το αναφέρω για να του κάνω παρατήρηση, απλά έτσι είναι... Αυτό το bending το έκανε ο hendrix ή ο stevie ray, μην μου βγάζεις και τον murray bluesά.....!!Και όποτε το κάνει είναι επειδή αυτό επιδιώκει. Ακόμα και γω το κάνω πολλές φορές. ¶μα έχεις μεγαλώσει ειδικά με blues επιρροές πιστεύω σου έρχεται αυθόρμητα .
Σοβαρέψου.Πρωτού με παραπέμψεις να ακούσω πρώτα (όπως έχει γίνει ενοχλητική συνήθεια πλέον να συνιστούμε σε κόσμο για τον οποίον δεν έχουμε ιδέα εδώ μέσα)' date=' σκέφτηκες μήπως μεγάλωσα ακούγοντας Maiden; Ελπίζω να σου πείθει αυτό ότι έχω λιώσει οποιοδήποτε υλικό τους μέχρι και το '98. [/quote']
Και τί πάει να πει αυτό δηλαδή, οτί είσαι παντογνώστης σε θέματα maiden ή οτι η γνώμη σου μετρά πιο πολύ απο την δική μου...; Επαναλαμβάνω: ακου ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το phantom of the opera στο early days...
Χα, χα, ήμαρτον, πες μου τώρα ότι ο Murray ήταν (ή είναι) βουτηγμένος στα blues....!! Ρε παιδιά, δεν τον κατηγορώ τον άνθρωπο, λατρεύω τους maiden προσωπικά, αλλά στις early days, ο murray δεν μπορούσε να κάνει ένα σωστο bending... Τί blues επιρροές μου τσαμπουνάς ρε Jasemeister...? Δεν το αναφέρω για να του κάνω παρατήρηση, απλά έτσι είναι... Αυτό το bending το έκανε ο hendrix ή ο stevie ray, μην μου βγάζεις και τον murray bluesά.....!!Και όποτε το κάνει είναι επειδή αυτό επιδιώκει. Ακόμα και γω το κάνω πολλές φορές. ¶μα έχεις μεγαλώσει ειδικά με blues επιρροές πιστεύω σου έρχεται αυθόρμητα .
Βγάλε τις παρωπίδες....!!Σοβαρέψου.Πρωτού με παραπέμψεις να ακούσω πρώτα (όπως έχει γίνει ενοχλητική συνήθεια πλέον να συνιστούμε σε κόσμο για τον οποίον δεν έχουμε ιδέα εδώ μέσα)' date=' σκέφτηκες μήπως μεγάλωσα ακούγοντας Maiden; Ελπίζω να σου πείθει αυτό ότι έχω λιώσει οποιοδήποτε υλικό τους μέχρι και το '98. [/quote']
Και τί πάει να πει αυτό δηλαδή, οτί είσαι παντογνώστης σε θέματα maiden ή οτι η γνώμη σου μετρά πιο πολύ απο την δική μου...; Επαναλαμβάνω: ακου ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το phantom of the opera στο early days...
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!!!Ρε παιδιά αυτη η μουσική θα ταίριαζε καλύτερα σε τσίρκο!
Χωρίς τον μέγιστο steve harris δεν μπορείς να περιμένεις πολλά από τους υπόλοιπους οσον αφορά τις συνθεσεις!