review Reviews, comments etc in Music Folder

sultan of string

Noiz addict
Πόντοι
393
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
  2. Μπάσο
  3. Πλήκτρα
  4. Κρουστά
  5. Παραδοσιακό Όργανο
  6. Ηχολήπτης
  7. Παραγωγός
θα κάνω μερικές παρατηρήσεις σχετικά με την υποκατηγορία μετά από εμπειρία ήδη σχεδον 2 ετών.

1. τα reviews θα έλεγα απέτυχαν στον στόχο τους, καθώς σχεδόν κανείς δεν τα χρησιμοποιεί. Ο περισσότερος κόσμος γράφει μόνο comments και τέλος. Ό,τι έχει γραφτεί στα reviews δεν σχετίζεται στην όποια συζήτηση γίνεται στα comments και αντιστρόφως. Το αποτέλεσμα είναι πολλές φορές σχόλια ή reviews να περνάνε απαρατήρητα από πολλούς. 

2. Η πλατφόρμα δεν αντιμετωπίζει τα comments ή τα reviews όπως τα συνήθη ποστς. Δεν ξέρω αν είναι θέμα ρύθμισης, αλλά ενώ συνήθως παίρνω μηνύματα για νήματα όπου μου γίνεται quote ή απάντηση στην περίπτωση των comments δεν συμβαίνει για τα reviews δεν θυμάμαι

με βάση τα ανωτέρω ρωτάω, μήπως θα έπρεπε να αναθεωρηθεί η διπλή κατηγοριοποίηση "σχολίων" σε θέματα "μουσικής"?

• Like
Reactions: Yameth
  1. Συμφωνώ. Ισως αν τα Reviews ήταν η μόνη επιλογή να λειτουργούσε διαφορετικά και να μην παίρναμε όλοι την εύκολη οδό του σχολίου.
  2. Θα το βρείς στις επιλογές του προφίλ σου ως "Διαχείριση περιεχομένου που ακολουθώ".
Αν θες κάνε την ερώτηση πιο συγκεκριμένη.

1.  
  2. Θα το βρείς στις επιλογές του προφίλ σου ως "Διαχείριση περιεχομένου που ακολουθώ".
Αν θες κάνε την ερώτηση πιο συγκεκριμένη.

Αυτό που ξέρω είναι ότι σίγουρα αν γίνει σχόλιο σε κομμάτι μου δεν υπάρχει notification bell, αλλά υπάρχει sms 

Δεν νομίζω  ότι αυτό διαφοροποιείται από τα settings

Κοίταξες και στο "Αλλάξτε τον τρόπο με τον οποίο στέλνονται οι ειδοποιήσεις";

Trending...

Νέα θέματα