1. Την πι-αρ-ες την εχω προλαβει εγω εδω και πολυυυυυ καιρο. Τα σι-ντι του, στα χαριζωharilatron είπε:Α ρε elavd ... αυτά είναι. Σας φαίνονται κι εσάς σαν χθές ε?
Παρατηρήσεις:
1. O Menelaos πριν κόψει τις φλέβες του ξέχασε να γράψει ότι μου αφήνει την PRS και τη συλλογή του από CD. ;D Ευχαριστώ
2. -art-έμη, πόσων χρονων είσαι? Πρόσεξε μη συνδυάσω την απάντησή σου με τη νοσταλγία σου και κόψω κι εγώ φλέβα σαν το Μενέλαο. (Εν τοιαύτη περιπώσει αφήνω την PRS του Μενέλαου στον kwstas79 με τον όρο να βρεί photo κυρίας με παγωτό turbo-ΕΒΓΑ.)
Δε λες καλά; Έτσι όπως το είπες νόμιζα ότι θα κατάληγες ότι το χωριό κάηκε.......... Πάλι καλά!!boukaw7 είπε:Χα σας τρώω όλους. Τα έχω τα περισσότερα από αυτά στην αποθήκη στο χωριό μου μέσα σε κάτι κούτες, μαζί με κάτι παιχνιδάκια He-man και πλήρη συλλογή από αυτά τα πλαστικά μεταλλαγμένα που τυς κόλλαγες κάτι αυτοκολλητάκια στο στήθος με φωτιά, νερό, χώμα και άλλα τέτοια (πρέπει να τα έδειξε ο elavd στην αρχή αν θυμάμαι καλά). Τώρα βέβαια ποιος πάει χωριό για να παίξει....![]()
Εσύ ζεις ακόμη; ;Dmenelaos είπε:Δε λες καλά; Έτσι όπως το είπες νόμιζα ότι θα κατάληγες ότι το χωριό κάηκε.......... Πάλι καλά!!
Αυτός δεν ήταν που τον έπιασαν γιατί έκλεβε κασσετόφωνα από αυτοκίνητα;Earendil είπε:....
Για να μην πάω καν σε περιπτώσεις Ντάνουτ Λούπου στην Κόρινθο. ;D
lol!!! Σοβαρά...;;Earendil είπε:Με τα χαρτάκια γινόταν ο κακός χαμός στο Δημοτικό. Μιλάμε ότι αν είχες Γιώτη Τσαλουχίδη έβγαζες γκόμενα.