Restart όταν είμαι συνδεδεμένος στο internet

Και τους εξωγηινους.........ποιος;;;
Εγώ τους φτιάχνω... Και είναι και κουρδισμένοι...

με σφιχτό... πολύ σφιχτό... το.... neck pocket τους...

Σου βγάζει κανένα blue screen τη ώρα του restart?

Το έχω πάθει κι εγώ ακριβώς όπως το περιγράφεις αλλά

μου συμβαίνει σπάνια - αν τρέξω skype όμως το παθαίνω

σίγουρα μέσα σε 5 λεπτά.

Συνήθως κατά το restart βλέπω στα γρήγορα μια blue screen

που γράφει "IRQ NOT LESS OR EQUAL". Είμαι σχεδόν σίγουρος

ότι φταίει η μνήμη ή ένα περιφερειακό

Παιδιά δεν βγάζει καμμία ένειξη και καμμία μπλέ ή πράσινη οθόνη. Εκεί που είμαι στο internet και λ.χ. διαβάζω τα μηνύματα του noiz ξαφνικά μαυρίζουν όλα και κάνει restart. Πάντως το τροφοδοτικό μου είναι όντως παλιούτσικο ίσως και άνω 3 ετίας εάν αυτό βοηθάει. Επίσης πράγματι το Netmod του ΟΤΕ έχει δική του τροφοδοσί

Παιδιά συγγνώμη, ήθελα να κάνω παράθεση αυτά που έγρραψε νωρίτερα ο φίλος για την μπλέ οθόνη αλλά μου βγήκε ανάποδα. Η απάντησή μου είναι μέσα στο κουτάκι

Ευχαριστώ

Το netmod εχει μεσα(αν ανοιξεις το καπακι).ενα μικρο τετραγωμο μαυρο

κουμπακι.Αυτο ειναι το restart για το μοντεμ.Δοκιμασε να το πατησεις

παρατεταμενα(2-3)δευτερολεπτα πριν ξαναμπεις στο νετ.Τι windows χρησιμοποιεις?Η ταχυτητα του isdn σου ? 128 ?64 ? :?:

Το netmod εχει μεσα(αν ανοιξεις το καπακι).ενα μικρο τετραγωμο μαυροκουμπακι.Αυτο ειναι το restart για το μοντεμ.Δοκιμασε να το πατησεις

παρατεταμενα(2-3)δευτερολεπτα πριν ξαναμπεις στο νετ.Τι windows χρησιμοποιεις?Η ταχυτητα του isdn σου ? 128 ?64 ? :?:
Win xp με ταχύτητα 64

Δοκίμασε να βγάλεις το usb και να συνδέσεις το netmod στο serial port.

start ->(settings)->control panel->phone and modem options->modems

->(επιλεγεις το netmod)->properties->advanced->extra initialization commands- στο κενο γραφεις με μικρα αγγλικα-χωρις κενο πουθενα:

atb40 .Συνδεσου μεχρι να σου κανει το restart(αν το κανει)...

Αναμενω νεωτερα...Παιζει πολυ να ειναι το μοντεμ εκτος απο ιος.Με αυτη

την εντολη βοηθησαμε πολλους χρηστες με παρομοια πρβλ...Μερικα netmod ειναι

λιγο ελαττωματικα(μεταξυ μας!).Α,ρε Κοκκαλη προεδρε..Μας εκαψες :x

Ολο αηδιες ειπωθηκαν..........

Λοιπον κανεις Restart και το ξεκινας στο εξης mode:

Slide1.JPG

Kατοπιν πατας ctrl-alt-delete και ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...ΕΤΟΙΜΟΣ!!!

Slide5.JPG

Αν εχεις απο τις πρωτες εκδοσεις των XP τοτε ειναι καθαρα θεμα λογισμικου,Στην αρχη υπηρχε αυτο το προβλημα,με το που συνδεοσουν restart sto 5λεπτο,(τωρα αν υπαρχουν και φορες οπου καθεσαι και μισαωρα μεσα και δεν συμβαινει τιποτα,δεν ξερω τι να πω).Ειχε κυκλοφορησει ενα patchακι η μαμα microsoft που ελεινε αυτο το προβλημα,ψαξε να το βρεις,ισως το εχω και γω καπου...

Αν εχεις απο τις πρωτες εκδοσεις των XP τοτε ειναι καθαρα θεμα λογισμικου' date='Στην αρχη υπηρχε αυτο το προβλημα,με το που συνδεοσουν restart sto 5λεπτο[/quote']
Όχι, αυτό δεν συνέβαινε ποτέ.

Δεν εχω κανεναν λογο να σου παω κοντρα,αλλα ειχε συμβει σε μενα και σε αρκετους γνωστους μου αυτο που ανεφερα,και συγκεκριμενα ολοι ειχαμε ΧΡ sp1 κοπιες εννοειται.Στο site της microsoft υπηρχε λοιπον ενα patch,δυστυχως δεν μπορω να θυμηθω γιατι ακριβως το ειχε βγαλει η microsoft,το οποιο ελυνε ακριβως αυτο το προβλημα,τουλαχιστον το ελυσε σε 6-7 περιπτωσεις οπου χρειαστηκε να το κανω εγω :D

Φιλικα παντα

Σταυρος

Ούτε εγώ θέλω να σου πάω κόντρα, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που ακούω οτιδήποτε παρόμοιο. Το πρόβλημα όταν γίνεται συζήτηση για υπολογιστές είναι ότι ο καθένας κρίνει από τις ιδιωτικές του εμπειρίες. Εγώ όμως (αλλά και άλλοι στο noiz) έχουμε επαγγελματική σχέση με το χώρο και μπορούμε να αντλούμε πληροφορίες και από πλαίσια που δεν έχουν να κάνουν με τον ιδιωτικό μας χώρο.

Όπως και αν έχει, ο μόνος λόγος που επενέβην είναι επειδή (αν ίσχυε αυτό που έγραψες) ο johnny θα έφτανε στο σημείο ίσως να θεωρεί φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει - ενώ δεν είναι.

Ευτυχώς υπάρχουν και άλλοι εδώ ώστε να επιβεβαιώσουν αυτό που γράφεις για τα windows xp sp1 αν υπάρχει κάτι τέτοιο στην εμπειρία τους.

Είχα Windows XP στην τελευταία beta πριν βγουν επίσημα για πολύ καιρό και μετά έβαλα τα XP με ενσωματωμένο SP1. Ποτέ δεν είχα το πρόβλημα του "κουφού" restart όταν ήμουν στο internet, εκτός βέβαια από τη φορά που κόλλησα blaster και εξ ορισμού γινόταν...

Εγω φιλαρακι θα σου ελεγα να κανεις ενα φορματ !!!

Να μην ξανακανεις update τις microsoft εκτος το Gdi Tool,νομιζω το ειπα σωστα.Εκτος βεβαια αν εχεις καποιο τροπο να ενημερωνεσε για το πια patch ειναι οκ.

Τουλαχηστον εγω το εκανα αφτο και ησυχασα,οχι μονο με αφτη την εκδοση που εχω τωρα αλα και με αλλες εδκδοσης παντα sp2.

Ειπαμε τα σπασμενα προγραμματα εχουνε και τα μειον τους !!

Μια δοκιμη θα σε πεισει :)

Ααα !!! ενοητε οτι update του anti-virus κανουμε παντα !!!!!!!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back