Residents

libertine

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Οπως ολοι  :P γνωριζουμε οι residents ερχονται στην ελλαδα για live το νοεμβρη!Αναρωτιομουν εαν σκοπευει κανεις να τους δει και επισης θα ηθελα να ακουσω γνωμες για αυτους.. ;D

Από ότι άκουσα θα βγούν μόνο 1000 εισητήρια. Από ότι κατάλαβα θα είναι πανάκριβα. Αλλά αξίζει να τα δώσεις, οι Residents δεν είναι απλά ένα συγκρότημα, είναι εμπειρία.

Στη θεσσαλονικη εχουν ολα 30 ευρω,ενω στην αθηνα υπαρχουν των 40,50,80 και 100 ευρω.

Child Of Story είπε:
και ποιος μου εγγυαται οτι στην σκηνη θα βλεπω τους Residents?
Tα αυτιά σου.

Α-νε-πα-νάληπτη εμπειρία. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Είχα διαβάσει για αυτούς, ήμουν προετοιμασμένος για το τι πάω να ακούσω (όσο γίνεται βέβαια, δλδ σχεδόν καθόλου!) και παρ'όλα αυτά ήταν ένα μίνι σοκ. Μετά από μια εσωτερική διαμάχη για το αν βλέπω κάποιους απατεώνες ή μια από τις πιο ιδιοφυείς μπάντες της μοντέρνας μουσικής, κατέληξα στο δεύτερο.

Ό,τι και να γράψει κάποιος για αυτό το κολοσσιαίο συγκρότημα θα είναι λίγο, από πλευράς περιγραφής, ευσήμων αλλά κι από πλευράς της μακροσκελέστατης, περίπλοκης και εξαιρετικά ιδιόρρυθμης ιστορίας τους σαν μπάντα. Ένα μικρό δείγμα του χάους που ακούει στο όνομα Residents βρίσκεται εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Residents

Σαν αρχή της μύησης (με ήπιο τρόπο) στην μαγεία τους συνιστώ ανεπιφύλακτα την έκδοση σε DVD του θρυλικού Εskimo:

DV61486bEGzt8d_l.jpg

Για τα υπόλοιπα άλμπουμ από κει και πέρα, η ευθύνη είναι όλη δική σας... Μπορεί να τα εκτιμήσετε, μπορεί να τα μισήσετε, μπορεί να προσπαθήσετε να τα αποκρυπτογραφήσετε, μπορεί να αναρωτηθείτε τι στο διάλο ακούτε αλλά ποτέ δεν θα πείτε ότι δεν άξιζαν την προσοχή σας...  ;)

ναι ρε φιλε bloody_sunday, για πλακα το ειπα :-) θρυλικο το Eskimo, ε ?...

Αλλα κολλαω στο αλλο...Νοεμβρη παιζουν...εχει περασει ο Νοεμβρης...δεν το ηξερα, θα πηγαινα.

δυστυχώς το έχασα γιατί κρεββατώθηκα, αλλά ευτυχώς τους είδα στο προηγούμενο τους live, πριν 4-5 χρόνια, και συμφωνώ. Ανεπανάληπτοι.

πηγα στο Live της Θεσσαλονικης κ ηταν απιστευτο!

ο τυπας που επαιζε ηταν μεγαλο ψυχακι!

φοβερο live!

Ειχα παει στους Residents στη Θεσσαλονικη πριν καμια 10 χρονια ( ;D)! Οι τυποι ηταν εκπληκτικοι! Ειχαν φερει και καποιους αλλους καλλιτεχνες και σατιριζαν με μουσικα σκετς τα στραβα καποιων θρησκειων! Καποιοι ενοχληθηκαν και καποιοι αλλοι το λατρεψαν! Ανεξαρτητως αυτου, στο μουσικο κομματι ηταν εκπληκτικοι! Δυστυχως, δεν μπορεσα να τους δω 2η φορα!

Εγω εκανα το λαθος να παω να τους δω πιστευοντας οτι θα εβλεπα τους Residents αλλα τελικα μια καρικατουρα του εαυτου τους ειδα... :( καποιοι ανθρωποι πρεπει να καταλαβαινουν ποτε εχει ερθει ο καιρος για ...συνταξη...

Μωρε "κακοι" δεν ητανε (δεν γινεται αλλωστε αυτο) καμμια σχεση ομως με αυτο που εχω δει παλιοτερα (μπορει και να γερναω βεβαια και να γινομαι παλιογκρινιαρης... ;D ;D) το νεο υλικο τους δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε...

Trending...

Νέα θέματα

Back