το ταμπουρο μου ειναι το millenium που δινει ο thomann. τι μου προτείνετε; να παρω καινουριο ταμπουρο η να αλλαξω μεμβρανες και να βαλω evans genera dry πανω και evans hazy 200 κατω;
http://www.noiz.gr/index.php?topic=8128.0
ή:
ταμπουρο: μεταλλικο η ξυλινο και γιατι;
ή: christoss: καλησπερα σε ολους, εχω την εξης απορια: τι διαφορα εχει το ξυλινο ταμπουρο απο το μεταλλικο και τι προτιματε; κ.λ.π., κ.λ.π.
Γύρνα πάλι στη σελίδα που σου έδωσα. Είχαμε μιλήσει ακριβώς για το ίδιο θέμα τον Απρίλιο. Αν από τότε δεν έχεις αλλάξει τις μεμβράνες milennium λόγω ίσως οικονομικού κολλήματος, φαντάζομαι πόσο θα κάνεις να αλλάξεις ταμπούρο.
Τέλος πάντων αυτά που πρότεινα τότε ήταν Evans Genera Dry για το επάνω και Evans Hazy 200 από κάτω και ισχύουν ακόμα. Ναι δεν άλλαξα γνώμη. Από τη πλευρά μου αυτό σου είχα προτείνει, αυτό προτείνω ακόμα, μια που η ερώτηση είναι: (τι μου προτείνετε; ) και περιλαμβάνει και εμένα στο γενικότερο σύνολο.
Τώρα αν θέλεις να πάρεις και δεύτερη γνώμη από άλλο γιατρό, να σου πω ότι στοιχίζουν μόνο 30 euro και οι δύο μεμβράνες. Και άλλα μοντέλα αν θέλεις να πάρεις πάλι τόσο έχουν.
Αλλιώς, δεν περνάς από τον Κοκονέτση, Μενάνδρου 18 Αθήνα , να πάρεις κάνα Dixxon δερματάκι coated; Mοιάζει με αποθήκη παρά με μαγαζί και το αφεντικό αν σε συμπαθήσει κι όλα, σου τα δίνει σε άλλη τιμή. Το 14ρι coated μου το άφησε 5 ευρώ. Δεν το διαφημίζω το μαγαζί και ούτε που με ενδιαφέρει. Αλλά βρε αδελφάκι μου πάρε τη μεγάλη απόφαση και μη μας βάζεις σε εργασιοθεραπεία.