Red Meat on the Road

Οδυσσέας Παππάς

odis13

Βινταζολάγνος
Πόντοι
1,343
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
  2. Μπάσο
Ωραια μερα ξημερωθηκε η σημερινη, λιακαδα, ησυχια, δουλειες δεν εχω...ευκαιρια μετα απο μηνες να κατσω να γραψω κανα κλιπακι. Που να ηξερα οτι 3 ωρες μετα θα ειχα κουραστει να καντηλιαζω. Μια η κιθαρα δεν ηθελε να συνεργαστει σημερα (κρυο? υγρασια? δεν κραταγε το κουρδισμα της με την καμια), μια ο γειτονας απο πανω που αποφασισε να γκρεμισει το μισο διαμερισμα πρωινιατικα (κανει κατι επισκευες), μια κατι οδικα εργα απεξω Σαββατιατικα παιζει συνολικα να πηγαν βρουβες 15? 20 takes? Στα προθυρα κλονισμου λοιπον το ΕΝΑ take που καταφερε να πεσει πανω σε 3μιση λεπτα ησυχιας, καθαρα απο πεισμα και μονο. 

Το κομματι ειναι το Red Meat On The Road, του Peter Lang, απο τον δισκο Τhe Thing at the Nursery Room Window (1973). 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πολύ ωραίο Οδυσσέα, και φαίνεται ότι το ευχαριστιέσαι το παίξιμο, αν και φαίνεται κάποιος μικρός εκνευρισμός στο ύφος σου που και που (πχ γύρω στο 1:34).

Λίγο τα μπάσα έπρεπε να αφαιρέσεις, γιατί μπουμάρει πολύ ο ήχος.

Βρε ειχαν παιξει τα νευρα μου λεμε. Οσο για τον ηχο εχεις απολυτο δικιο, χρησιμοποιησα ακουστικα και δεν το πηρα πρεφα - στα ηχεια του pc τα μπασα ειναι overwhelming, θα δω αν μπορω να αλλαξω το audio track στο βιντεο γιατι πραγματικα ειναι ενοχλητικο. 

Οκ εγινε μια γρηγορη αλλαγη στο audio track και re-upload, εχω κανει update το ποστ με το νεο λινκ (δε βρηκα τροπο να αλλαξω το υπαρχον εντος yt, αν ξερει κανενας αν γινεται ας μας το πει). Νομιζω ειναι αρκετα πιο ανθρωπινο τωρα ?

• Like
Reactions: fusiongtr
Ζηλευτό παίξιμο και ζηλευτό κομμάτι επίσης.

Πολύ ωραίο

• Like
Reactions: odis13
Πολυ ωραίο το κλιπ! Να ανεβάζεις συχνότερα...

• Like
Reactions: odis13
Αυτό που ο  μεσαίος  καπακώνει με τόσο άνεση το δείκτη στο μπαρέ,  μου έκανε μεγάλη εντύπωση.Πρέπει να έχεις πολύ ευέλικτα δάκτυλα .Πολύ ωραίο παίξιμο σε ένα όμορφο κομμάτι ,μπράβο σου !

Ευχαριστω παιδια. 

Το κομματι οπως ειπα ειναι του Peter Lang, γνωστη φιγουρα στο American Primitive Guitar. Hταν φιλος του Fahey και ειχε κυκλοφορησει στα '70s μερικους πολυ αξιολογους δισκους με την Tacoma αλλα δυστυχως στα '80s παρατησε την μουσικη απο οσο ξερω, και μονο στα early 2000s επανηλθε για ενα συντομο διαστημα... ειναι και μιας ηλικιας πλεον. Το The Thing at the Nursery Room Window ειναι κλασσικος δισκος και αξιζει σιγουρα ενα ακουσμα. Αφηνω ενα ακομα "χιτακι" του δισκου

Προσπαθω οσο το επιτρεπει ο χρονος! 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα