AN ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΘΑ ΡΙΞΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΟ ΚΑΡΜΑ.LK είπε:Όχι εσύ! ΑΥΤΟΣ (δείχνω τον TheOctapus ). ;D ;D ;D ;D
AN ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΘΑ ΡΙΞΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΟ ΚΑΡΜΑ.LK είπε:Όχι εσύ! ΑΥΤΟΣ (δείχνω τον TheOctapus ). ;D ;D ;D ;D
My thoughts exactly. Μεγάλο αν, βέβαια.audiokostas είπε:Είναι αξιοσημείωτο ότι μιλάμε για perception όταν το ζήτημα/πρόβλημα είναι δομικό.
Ως εκ τούτου εγγενώς κοινωνικό, χρήζον άμεσης αναδιάρθρωσης.
Η οποία, όταν και αν επιτευχθεί μετά από πολλά χρόνια, έπρεπε ήδη να έχει ξεκινήσει.
μα μπορει να κανει και αλλοιως? αφου στην Ελλαδα το επιστημονικο προσωπικο το ΚΑΛΥΤΕΡΟ που μπορει να κανει (ειδικα αν μπαινει τωρα στην αγορα εργασιας) ειναι να τριβει τυρι στα Carefour.....(μια και δεν υπαρχει αντικειμενο εργασιας)Btw έχω την εμπειρική εντύπωση οτι η Ελλάδα τυχαίνει εξαγωγέας επιστημονικού προσωπικού.
εκει ΑΚΡΙΒΩΣ αναφερεται και ο...καπιταλιστης διαφημιστης του βιντεο,αν η Greece ειχε ενα διαφορετικο branding (για οσους δεν γνωριζουν αυτη τη στιγμη στο μυαλο του 70% ΟΛΩΝ των Ευρωπαιων ,που μας ζουν και μας δανειζουν εδω και 2 χρονια,Greece σημαινει "ενα ματσο βολεμενοι και αναβλητικοι τεμπελχαναδες που λενε ψεμματα εχουν την απατεωνια στο DNA της και τρωνε με χρυσα κουταλια τα δικα μας λεφτα και δεν αλλαζουν με τιποτα ")Εφυγε ο χοντρος χτες να παει Βρυξελλες να παρει τα λεφτα, και βγηκε ο αλλος ο παπαρας στην Ελλαδα και εκανε διαγγελμα στον Ελληνικο λαο ζητωντας εκλογες για να γινει πρωθυπουργος. Μη υπολογιζοντας οτι εχουμε φλεβαρη μηνα που κλεινονται τα μεγαλα τουριστικα πακετα, και πρεπει επιτελους να κλεισει το θεμα της πτωχευσης για να ηρεμησει η κατασταση.
'Αντε μπράβο...να βγεί και καμμιά δουλειά και για μας!!!! ;D ;DSuperfunk είπε:ο συγκεκριμενος κυριος που αναφερεις απλα επιβεβαιωνει τα χαρακτηριστικα αυτης της ....μπραντας (η οποια χρειαζεται rebranding)
Context. Θα μπορούσε το επιστημονικό προσωπικό να είναι τόσο γτπ ώστε να μην πληροί προυποθέσεις για εξαγώγιμο προϊόν. Όμως είναι (εξαγώγιμο προϊόν). Αντίθετα η εγχώρια mainstream μουσική σκηνή δεν θα μπορούσε να βγει ούτε 3m έξω από την Ελλάδα.Superfunk είπε:μα μπορει να κανει και αλλοιως? αφου στην Ελλαδα το επιστημονικο προσωπικο το ΚΑΛΥΤΕΡΟ που μπορει να κανει (ειδικα αν μπαινει τωρα στην αγορα εργασιας) ειναι να τριβει τυρι στα Carefour.....(μια και δεν υπαρχει αντικειμενο εργασιας)
Ενταξει αν θεωρεις οτι πλεον δεν εξαγουμε μονο gastarbeiters οπως στα 60s αλλα και επιστημονες (οι περισσοτεροι εκ των οποιων ομως εχουν σπουδασει στο εξωτερικο,ειδικα αν μιλαμε για μεταπτυχιακα) θα συμφωνησω....τουλαχιστον καποιοι αξιοποιησαν με καλυτερο τροπο (απο τα μπουζουκια,της Καγιεν και τα εξοχικα) τα δανεικα 40 ετων (και καλα εκαναν οι ανθρωποι...)Όμως είναι (εξαγώγιμο προϊόν).
να σου πω την αληθεια δεν νομιζω να χρειαζεται να ..παρακαλας η συντριπτικη πλειοψηφια των Ελληνων θεωρει τη χωρα γη της επαγγελιας και τους Ελληνες τους πιο γαμαουα αμα λαχει να πουμε.... ;D..ξεκολλήστε, δεν είμαστε τόσο χάλια όσο νομίζουμε
misconception. Γιατί τους δέχονται στα μεταπτυχιακά αν δεν έχουν τίποτα "να πουλήσουν" ως υποψήφιοι ?Superfunk είπε:(οι περισσοτεροι εκ των οποιων ομως εχουν σπουδασει στο εξωτερικο,ειδικα αν μιλαμε για μεταπτυχιακα)
Ουσιαστικά, όλες αυτές οι περιπτώσεις (μπορώ να αναφέρω πολλές άλλες γι' αυτούς που δεν έχουν έτοιμη απάντηση τύπου 'η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα') δείχνουν ότι είναι ίσως λίγο σπασμωδική κίνηση το να πει κανείς "τζάμπα το στέλνω το παιδί στο πανεπιστήμιο" ή "να το γυρίσουμε ολοκληρωτικά σε αγροτική παραγωγή και τουρισμό". Υπάρχει δυναμικό και για άλλα πράγματα, απλώς πρέπει να βρεθεί τρόπος για να αξιοποιηθεί.blue είπε:misconception. Γιατί τους δέχονται στα μεταπτυχιακά αν δεν έχουν τίποτα "να πουλήσουν" ως υποψήφιοι ?
ναι ρε παιδι μου δεν αντιλεγω σιγουρα υπαρχει και ενα 10%-20% των φοιτητων που δεν πανε στο παν/νιο για χαβαλε,κατα τυχη,επειδη δεν ειχαν κατι αλλο να κανουν ή για να κρατανε τα λαβαρα των κομματικων οργανωσεων,ετσι και αλλοιως σε καμμια αλλη χωρα στον κοσμο δεν μπαινουν (και βγαινουν) τοσοι πολλοι ανθρωπες στα παν/μια...καποιοι θα ειναι και αξιολογοιblue είπε:misconception. Γιατί τους δέχονται στα μεταπτυχιακά αν δεν έχουν τίποτα "να πουλήσουν" ως υποψήφιοι ?
αυτο απαιτει στροφη 180 μοιρων σε ΟΛΟ το φασμα της οικονομιας (και στα μυαλα) ,μακαρι να γινει.Υπάρχει δυναμικό και για άλλα πράγματα, απλώς πρέπει να βρεθεί τρόπος για να αξιοποιηθεί.
νταξ ....δεν πειραζει.....Superfunk είπε:παντως αν δεν μαζευτουμε μεχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ σε ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ οτι η λεξη "χαλια" δεν θα περιγραφει ουτε ενα 5% της πραγματικοτητας που θα κληθουμε να ζησουμε.
και στο ΥΠΟΓΡΑΦΩ αυτο.
περιεργο γιατι προχθες τον ακουσα και ειπε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που ειπα και εγω.Μαλλον εχεις αντιθετη αποψη απο αλλους διακεκριμενους οικονομολογους (ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ)
Εάν το πίστευε πραγματικά ο ίδιος ή οι άλλοι που λένε θεωρίες...θα την είχε κάνει πρώτος με πλάγια βηματάκια...Όσο τον βλέπεις στις τηλεοράσεις να αγορεύει...υπάρχει ελπίςignantios είπε:(ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ) που ισχυριζονται οτι τα πραγματα με αυτα που πανε οι πολιτικοι να κανουν θα ειναι χειροτερα και χωρις προοπτικη.
νομίζω οτι αυτό το 10% (λέμε ένα ποσοστό τώρα, μακάρι να είναι τόσο συνολικά σε όλους τους κοινωνικούς τομείς) λέει το βίντεο να πουλήσουμε προς τα έξω.Superfunk είπε:ναι ρε παιδι μου δεν αντιλεγω σιγουρα υπαρχει και ενα 10%
δεν νομιζω γιατι και εγω τον παρακολουθω σχεδον σε ολες του τις συνεντευξεις(τον θεωρω αξιολογο και μου εμπνεει μια σοβαροτητα).....μαλιστα υποστηριζει με παθος οτι το να δεχθουμε τα λεφτα ειναι τραγικο λαθος.....τεσπα.Superfunk είπε:περιεργο γιατι προχθες τον ακουσα και ειπε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που ειπα και εγω.