WilliamSats είπε:[off topic]
Εμένα μου έχουν προτείνει αυτό http://www.ebooks.gr/book/187325, αλλά δεν το έχω βρει ακόμα εδώ (Ρόδο).
Το έχει διαβάσει κάποιος? Μία γνώμη?
[/off topic] (σόρρυ Εύη)
Σ'ευχαριστώ να'σαι καλά, μάλλον θα το χτυπήσω σύντομα.zestair είπε:Το έχω. Πιάνει θέματα παιδαγωγικά, αυτοσχεδιασμός ώς στιγμιαία σύνθεση κτλ. Είναι στην ουσία μία συλλογή κειμένων από διαφορετικούς συγγραφείς. Εξαιρετικό..
στην Ιπποκρατους!Οποιος δεν το βρει σε κανονικο ας παει εκει θα το βρει και πιο φθηνα!Οταν σπουδαζα στον νακα απο το βιβλιοπωλειο διπλα το πηρα!Κοροιδο ειμαι να δωσω τοσα λεφτα αφου το βρηκα πιο φτηνο??!!Alter είπε:τελευταια φορα που κοιταξα υπηρχαν τα real books σε ενα βιβλιοπωλειο/φωτοτυπειο ακριβως διπλα στο ωδειο του νακα στο κεντρο
E, σε live χρειαζεται ενα paper copy. Και δεν θα σου βγει και πολυ φθηνοτερα να πας το pdf σε καποιο φωτοτυπαδικο για εκτυπωση...ασε που τεχνικα ειναι παρανομο.Free Spirit είπε:να πω κ κατι ακομα?? αφου μπορεις να τα κατεβασεις απο τον ιντερνετ γιατι να πας να τα αγορασεις???οτι Real book 8ες υπαρχει στο νετ ετοιμο για κατεβασμα!κριμα δεν ειναι να δινεις τα λεφτα σου τσαμπα?? :![]()
ρε παιδια αμα απ το real book θελετε τα μισα και κομματια βγαλτε το φωτοτυπια!Αμα παλι θελετε λιγα κομματια το ψαχνετε απο ιντερνετ κ εκτυπωνετε το κομματι που θελετε και το εχετε και σε χαρτι!Οι περισσοτεροι αυτο κανουν!ποιος θα κατσει να αγοραζει original ή να βγαζει συνεχεια φωτοτυπιες απ ολα τα Real books???Ειναι κ πολλα τα ατιμα!Evilnye είπε:Κρίμα δεν είναι να πληρώσεις μιας και πληρώνεις τη δουλειά αυτού που το έδεσε κυκλοφόρησε κτλ, οπότε τζάμπα ΔΕΝ είναι.
Ούτως ή άλλως το θέλω σε χαρτί.
Εν τω μεταξύ το βιβλιοπωλείο που αναφέρετε μιλάμε για το βιβλιοπωλείο του Νάκα ή υπάρχει κ άλλο;
και το αμαζον ΤΖΑΜΠΑ μεταφορικα εχει αν παρεις πανω απο 20 λιρες (εδω και δυο μηνες)Superfunk είπε:Παρτο απο εδω
http://www.bookdepository.co.uk/search?searchTerm=real+book
που εχει και τζαμπα μεταφορικα.
παει το amazon,πεθανε... ;D
Κι εγώ δεν θα χρησιμοποιώ το laptop που θέλω να αγοράσω πάνω από 2 ώρες την ημέρα. Άσε που όλο στο ίντερνετ θα είμαι, δεν θα εκμεταλλεύομαι ούτε το 10% των δυνατοτήτων του. Λες να το βουτήξω;Free Spirit είπε:ρε παιδια αμα απ το real book θελετε τα μισα και κομματια βγαλτε το φωτοτυπια!Αμα παλι θελετε λιγα κομματια το ψαχνετε απο ιντερνετ κ εκτυπωνετε το κομματι που θελετε και το εχετε και σε χαρτι!Οι περισσοτεροι αυτο κανουν!ποιος θα κατσει να αγοραζει original ή να βγαζει συνεχεια φωτοτυπιες απ ολα τα Real books???Ειναι κ πολλα τα ατιμα!![]()