Λογικό αυτό που λες μεν αλλά είναι όπως οτιδήποτε καινοτόμο και πρωτοποριακό. Μπορεί σε 20 χρόνια ένα Reactable να κοστίζει όσο ένα μέσο synth, προς το παρόν όμως είναι διαφορετικό και πολύ πιο προχωρημένο από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί.beeros05 είπε:τα 25 χιλιαρικα να δεις τι δυνατοτητες σου δινουν και τι καταπληκτικα πράματα μπορεις να αγοράσεις...
μμμ κανω πληρη ηχομωνωση στο υπογειο...παίρνω το drumkit των ονειρων μου, 2 κεφαλες diezel για να γουσταρουν οι κιθαριστες της μπαντας μου (αυτοι θα παρουν τις καμπινες) παίρνω ενα γ@μ@το ενισχυτη μπάσσου μάλλον trace elliot μμμ...μικροφωνα, μικροφωνικη κτλ κτλ
μπα θα φαω ψυχεδελικα μανιταρια ή κανα τρυπακι και θα παρω το reactable να μπισταω μονος μου... :
μα τι λεμε ειμαστε σοβαροι 25,000 ???...απαπαπαπα
Ήθελα να το σημειώσω και πριν, τα 25 χιλιάρικα που αναφέρονται είναι για να στηθεί ολόκληρο τέτοιο σύστημα προς επίδειξη και χρήση από το κοινό, και οι αγοραστές στους οποίους απευθύνεται είναι εκθεσιακοί χώροι, μουσεία κτλ.beeros05 είπε:
;D ;D ;D ;DBabtua είπε:<drooling speechless>
Θα ήθελα να δω live με ένα τέτοιο, ένα σετ air-drums και ένα opto-theremin...
Από τη σελίδα που έβαλες,beeros05 είπε:ειναι στανταρ αυτό που λές? γιατι αποτι καταλαβα ειναι γενικη η αναφορα της τιμής και δεν γραφει καπου για το όλο συστημα
Reactable Experience: Electronic musical instrument specially designed for public spaces and institutions such as museums, science centres, schools and universities