*Αν είχε πεθάνει ο EvH, μπορει να λέγαμε τα ίδια.BillTrantos είπε:*Ντροπή που οι αναγνώστες του Guitar World επέλεξαν τον Eddie Van Halen αντί αυτού στους ημιτελικούς για τον καλύτερο ηλεκτρικό κιθαρίστα.
Ο θανατος απομυθοποιει...απο το Ραντυ μεχρι τον μπαρτον...κοκ...MetalMan είπε:*Αν είχε πεθάνει ο EvH, μπορει να λέγαμε τα ίδια.
Κατα τα αλλα ο Randy ήταν και ειναι μορφφή. Το πρωτο solo που έμαθε ήταν αυτο του Crazy Train :'(. Μακάρι να είχαμε όλο το ταλέντο του.
Μεγαλα λογια...Είναι ο αγαπημένος μου κιθαρίστας,όταν άκουσα το Blizzard of Ozz αποφάσισα να ξεκινήσω την ηλεκτρική κιθάρα.Καταπληκτικός παίκτης,τρομερός συνθέτης και πάντα όλοι έχουν να πουν έναν καλό λόγο γι'αυτόν.Μακάρι να ζούσε ακόμα,θα είχε πάει το όργανο πολύ πιο μακριά απ'ότι είναι τώρα.
*Ντροπή που οι αναγνώστες του Guitar World επέλεξαν τον Eddie Van Halen αντί αυτού στους ημιτελικούς για τον καλύτερο ηλεκτρικό κιθαρίστα.
Αν καταλαβαίνω καλά,μυθοποιεί ήθελες να γράψεις...Συμφωνώ.Συμβαίνει σε όλους τους τομείς.blackie είπε:Ο θανατος απομυθοποιει...απο το Ραντυ μεχρι τον μπαρτον...κοκ...
Σωστα!!!!Grey είπε:Αν καταλαβαίνω καλά,μυθοποιεί ήθελες να γράψεις...Συμφωνώ.Συμβαίνει σε όλους τους τομείς.
Εγω μπορει να θεωρω οτι θελω...RayDTutto είπε:Δλδ Blackie - πέρα από τις υπερβολές για τον EVH - εσύ θεωρείς ότι χρειαζόταν ο θάνατος για να μυθοποιηθεί ο RR;
Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται ιδιαίτερη επιχειρηματολογία,παρά μόνο 2 λέξεις. Mr.Crowley.blackie είπε:Ο θανατος απομυθοποιει...απο το Ραντυ μεχρι τον μπαρτον...κοκ...
Μεγαλα λογια...
Ελπιζω να συνοδευονται και απο την αναλογη σκεψη και επιχειρηματα...
Χαχα...και λες μετα οτι εγω επηρεαζομαι απο τον EVH...RayDTutto είπε:Μπαίνεις σε λάθος μονοπάτια και μόνο που βάζεις κομμάτια του EVH εδώ...
Ο Randy ήταν τελείως - μα τελείως - διαφορετικός κιθαρίστας. Από άλλο πλανήτη σε σχέση με τον EVH. Το γούστο σου, γούστο σου, να μη γουστάρεις RR. Κατανοητό. Αλλά κατά τη γνώμη μου έχεις χοντρό κόλλημα με EVH και σε επηράζει.
Αλλιώς, επειδή καταλαβαίνεις από κιθάρα, θα άκουγες και τα ιστορικά σόλα που έχει αφήσει ο RR, όπως και θα κατανοούσες την κληρονομιά που άφησε με την αφομοίωση της κλασικής στα σόλα (μιλάω για αφομοίωση και όχι αντιγραφή όπως ο Yngwie) και τα τριπλογραμμένα μέρη που δεν καταλάβαινες να πέφτει νότα εκτός.
Τέλος πάντων, οι προσωπικές γνώμες μας δεν έχουν σημασία. Το θέμα είναι ότι ο RR είχε μπει χαλαρά στο πάνθεον των ροκ κορυφαίων πολύ πριν πεθάνει. Ουσιαστικά με το Blizzard... Αν ζούσε ακόμα ο θρύλος απλά θα συνεχιζόταν και θα μεγάλωνε όπως θα αναπτυσσόταν ο RR.
Δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά προσπάθησε να θυμηθείς τα σχόλια αμέσως μόλις βγήκε το Blizzard για να καταλάβεις τα περί μυθοποίησης και θανάτου. Εντάξει, εσύ δεν γουστάρεις RR αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα."Αν ζούσε ακόμα, ο θρύλος απλά θα συνεχιζόταν και θα μεγάλωνε όπως θα αναπτυσσόταν ο RR"
Το να είναι κανείς χωμένος στα ναρκωτικά συμαίνει να είναι κάθε μέρα να μην πω κάθε ώρα και στιγμή μέσα στην μαστούρα.blackie είπε:Παντως απ'οσα εχω ακουσει ο RR ηταν τοσο χωμενος στα ναρκωτικα που θα την εβγαζε δυσκολα γενικα...
Καλά σίγουρα μπορεί να υπάρχουν πράματα που δεν θα μάθουμε ποτέ,αν κάτι μάθαινα θα έλεγα ότι είναι έτσι και έτσι δεν θα κρατούσα χαρακτήρα λόγο του ότι είναι ένας αγαπητός κιθαρίστας.blackie είπε:Εγω εχω ακουσει πολλα για το θεμα...
Μεχρι και για το μεγαλωμενο νυχι στο μικρο δαχτυλο...που δε χρησιμευε για να ξυνει το αυτι...
Το οτι δεν ειπε κατι ο Οζζυ η δεν εδειξε κατι η εξεταση,για μενα καλα εκανε...
Απο τη στιγμη που ηταν νεκρος πλεον δεν υπηρχε λογος να βγει κατι στην επιφανεια...
Σεβασμος στο νεκρο...και εκρο απο ατυχημα...
Μπορει να ειναι φημες,μπορει και αληθεια...δε θα μαθουμε ποτε...