RAINBOW " I surrender " solo....

LightStringer

Νέο μέλος
Πόντοι
18
....καλα δεν ειμαι ο Blackmoore..OK...απλα ειπα να δω τι θα μπορουσα να παιξω εγω πανω απο το backing track του i surrender* βεβαια εκ των υστερων διεκρινα καποια λαθη, χρονικα κυριως και σε καποια σημεια το vibrato δε το χαρηκα και πολυ:P αλλα οκ...εχετε κατανοηση πιστευω :)

θα χαρω να ακουσω τα σχολια σας

thanx

Πολυ μπρουρμπουλιθρα ρε συ.....

ενα τοσο ωραιο κομματι δε νομιζω πως του ταιριαζει αυτη η φιλοσοφια σολο...

ασε που στα δικα μου αφτια αυτο που ακουσα ηταν σαν
dx_bubbles_screensaver-79891-3.jpeg

sorry φιλε αλλα εμενα δε μου αρεσε

(τι να σε κανω εισαι ατυχος γιατι ειμαι big rainbow fan)  ;D

Θα συμφωνησω με τον solega.

Οχι οτι το σολο ειναι ασχημο αλλα ειναι αλλης φιλοσοφιας :)

Ποια ibanez ειναι αυτη?

Φιλος sorry αλλα δεν μου εμεινε κατι απο αυτο που ακουσα....αν δεν ελεγες ποιο κομματι ειναι φοβαμαι οτι δεν θα το αναγνωριζα. ???

solega είπε:
Πολυ μπρουρμπουλιθρα ρε συ.....
Οι νέοι ατυχώς αρέσκονται εις τους ακροβατισμούς παρά εις την μελωδικήν προσέγγισην κατά την συνοδείαν αλλά και κατά τον αυτοσχεδιασμόν.

The times they 're a 'changin.

Εμένα μου αρέσουν οι μπουρμπουλήθρες  :)

Ωραίος, φίλε!

hey! thanx για τα σχολια, η αληθεια ειναι οτι δε προσπαθησα να παιξω κατι μελωδικο οσο να δοκιμασω καποια περασματα. Μαλλον το post μου ειχε σαν στοχο τον σχολιασμο της τεχνικης και οχι τοσο της μελωδικοτητας  :-\

να στε καλα anyway  :)

και τωρα ας αρχισει ο πολεμος............

μου θυμιζει malmsteen ...μπουρου μπουρου ολη την ωρα αλλα τελικα κατι να σου μεινει ......οχι........... ::)

οχι ρε παιδια...ποιος πολεμος....συμφωνω μαζι σας και συντομα θα ανεβασω κατι ποιο μελωδικο.....εγω χαιρομαι πραγματικα που λαμβανω σχολια σας γιατι ετσι γινομαι καλυτερος. :)

Σαν σόλο δεν ήταν κακό και ωραίος ήχος, θα μπορούσε όμως να ήταν σε sequel του I Surrender, ως "I escaped".

Μπραβο σου.

Eγω δεν το βρηκα τοσο μπουρμπουληθρα πια.

Δεν ακουγονται και τοσο καθαρα τα γρηγορα σου λογω ληψης.

Σιγουρα μπορουσες να εισαι πιο ''ουσιωδης''αλλα αυτο θελει πολλη τριβη και αλλωστε...ποσοι ειναι ουσιωδεις σ αυτο τον κοσμο?

Αν θα εδινα μια συμβουλη,θα ελεγα να ψαχτεις λιγο με διαφορες χρονικες αξιες,να τις εμπλουτισεις.

Την τεχνικη την εχεις.Προχωρα δουλευοντας τους χρονους σου(οχι με μετρονομο αλλα παρατηρωντας την ποικιλια αξιων και τονισμων).

Και μπραβο για την αντιμετωπιση σου στα σχολια των συμφορουμιτων.Εχεις το βασικο για να γινεις απο καλος παιχτης,παιχταρας.

Την δεκτικοτητα.

freerock1974 είπε:
Μπραβο σου.

Eγω δεν το βρηκα τοσο μπουρμπουληθρα πια.

Δεν ακουγονται και τοσο καθαρα τα γρηγορα σου λογω ληψης.

Σιγουρα μπορουσες να εισαι πιο ''ουσιωδης''αλλα αυτο θελει πολλη τριβη και αλλωστε...ποσοι ειναι ουσιωδεις σ αυτο τον κοσμο?

Αν θα εδινα μια συμβουλη,θα ελεγα να ψαχτεις λιγο με διαφορες χρονικες αξιες,να τις εμπλουτισεις.

Την τεχνικη την εχεις.Προχωρα δουλευοντας τους χρονους σου(οχι με μετρονομο αλλα παρατηρωντας την ποικιλια αξιων και τονισμων).

Και μπραβο για την αντιμετωπιση σου στα σχολια των συμφορουμιτων.Εχεις το βασικο για να γινεις απο καλος παιχτης,παιχταρας.

Την δεκτικοτητα.
εγω το βρηκα λιγο μπουρμπουληθρα αλλα γενικα συνφωνω με τον freerock1974

φίλε μου, αν και το άκουσα λίγο στο πόδι, θα σου πω ότι σε γενικές γραμμές ήταν καλό. Σε μερικά σημαία δεν άκουγα καθαρά την κιθάρα. Άν εξαιρέσω κάποια σχηματάκια με επαναλήψεις προς το τέλος που δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα, το υπόλοιπο είχε καλά στοιχεία. Φυσικά, δεν το άκουσα έχοντας στο μυαλό μου το κανονικό σόλο του τραγουδιού, το άκουσα λες και ήταν ένα άγνωστο backing track και έπαιζες από πάνω...

Κατα την γνώμη μου, βρες τα στοχεία αυτά που θα σε κάνουν διαφορετικό! Η τεχνική σου είναι σε καλό δρόμο... ;)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
3
Εμφανίσεις
1K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back