news Radiohead Tour 2025

Kanimothrios

Δυνατό μέλος
Πόντοι
688
Radiohead Tour 2025

Screenshot_2025-09-03-21-17-13-786_com.android.chrome.jpg

Η επιλογή της γραμματοσειράς είναι αναφορά στο OK computer? Καλό, δεν έρχονται όμως πια Ελλάδα τέτοιες μπάντες παρόλο που έχουν κοινό εδώ, δεν είναι συνταξιούχοι ακόμα το κοινό τους

Με κάποια low cost αεροπορική μπορεί να συμφέρει περισσότερο το Λονδίνο ή το Βερολίνο που είναι και σαν προορισμοί μητροπόλεις
Όχι, δεν θέλω τέτοιες πόλεις.
Είναι αδιάφορες και επικίνδυνες και πολύ παγκοσμιοποιημένες.

Η επιλογή της γραμματοσειράς είναι αναφορά στο OK computer? Καλό, δεν έρχονται όμως πια Ελλάδα τέτοιες μπάντες παρόλο που έχουν κοινό εδώ, δεν είναι συνταξιούχοι ακόμα το κοινό τους

Πιστεύω πως όπως το έχουν οργανώσει ,δηλαδή μερικές σερί εμφανίσεις σε τόσο μεγάλα venues, δύσκολα να έμπαινε στην εξίσωση η Ελλάδα,που γενικά όπως έγραψες την επισκέπτονται ολοένα και λιγότερες μεγάλες μπάντες.

Αύριο κατά το μεσημέρι θα δωθεί η μάχη για τα εισιτήρια.
Πρώτα θέλει δημιουργία account στο radiohead.com
Έχουν πάρει και κάτι αντίμετρα για μαυραγορίτες που ελπίζω να μην κάνουν δύσκολη τη δική μας ζωή.
Γιατί π.χ. αυτό

Screenshot_2025-09-04-11-59-33-364_com.android.chrome.jpg

που ισχύει στην περίπτωσή μου,ελπίζω να είναι απλά μια πρόταση για το που να αγοράσω και όχι για το που επιτρέπεται αγοράσω..

Θα δείξει αύριο..

Προβολή συνημμένου 51786

που ισχύει στην περίπτωσή μου,ελπίζω να είναι απλά μια πρόταση για το που να αγοράσω και όχι για το που επιτρέπεται αγοράσω..

Θα δείξει αύριο..
Θα ζήσουμε και τέτοια παράλογα τώρα;
Ευελπιστώ όχι.

Θα ζήσουμε και τέτοια παράλογα τώρα;
Ευελπιστώ όχι.

Και εγώ ελπίζω πως όχι..
Θα 'ναι τελείως παράλογο να παίζει ρόλο ο τόπος κατοικίας σου για το που θέλεις να τους δεις.

Και εγώ ελπίζω πως όχι..
Θα 'ναι τελείως παράλογο να παίζει ρόλο ο τόπος κατοικίας σου για το που θέλεις να τους δεις.
Αν αυτό συμβεί είναι προάγγελος.
Δεν θα πω τίποτε άλλο.

Αν ενδιαφέρεται κάποιος για εισιτήρια, οι εγγραφές είναι μέχρι την Κυριακή 07.09
Εγώ γράφτηκα και αναμένω τους κωδικούς μέχρι τις 10.09

"Receiving an unlock code lets you join the ticket sale for one of the cities you indicated you could attend. The email will contain details on how to join a first ticket sale on Friday 12th September from 10am BST / 11am CEST where you will have the chance to purchase up to 4 tickets for one night.

If you are not successful in getting an unlock code for the first sale of tickets, don't worry – you will be added to a waiting list automatically for access to further ticket sales.You may receive an email to this email address containing a new unlock code and at least 24 hours' notice to be able to purchase tickets."

Αγαπητοί Radiohead, στην περίπτωση της waiting list, τα λέγαμε..
Δεν έχω παρκαρισμένο κάνα Liar Jet έξω από το σπίτι να με πετάξει μέχρι το Λονδίνο..

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back