Μια προσπάθεια λόγω καραντίνας. Είχα να παίξω τόσο. Κιθάρα από τα 30 μου. Πείτε καμία γνώμη.
Επειδή πλέον δεν πολύ ασχολούμαι και με το νοιζ αλλά και γενικότερα,δεν σε είχα ακούσει στα φωνητικά και άκουσα τώρα κάποια δικά σου. Εχεις εξαιρετικές δυνατότητες και πολύ καλή ερμηνεία. Θες να έρθεις στην μπάντα? ?Εξαιρετος!
Επειδή πλέον δεν πολύ ασχολούμαι και με το νοιζ αλλά και γενικότερα,δεν σε είχα ακούσει στα φωνητικά και άκουσα τώρα κάποια δικά σου. Εχεις εξαιρετικές δυνατότητες και πολύ καλή ερμηνεία. Θες να έρθεις στην μπάντα? ?
τα μπερδεψες, τα ξεμπέρδεψες, αλλά το σόλο το ξέσκισεςΤο Ηράκλειο που βλέπω είναι Κρήτη ?
Άσε μπέρδεψα στο κινητό τα μπούτια μου....καλά λέω δεν πολυασχολουμαι..και δεν μπορώ να σβήσω τις άλλες παραθέσεις...
Όχι σε έπιασα απλά προσγειώθηκα απότομα... Το σκέφτηκα ξανά και λέω ότι μάλλον ακούγονται χαζά τελικά τα βίντεο μου σε σχέση με τον "ανταγωνισμό". Δεν εννοώ παιχτικα αλλά εάν κάποιον τον τραβάει να τα ακούσει. Αυτό το κάτω του αποδεκτού που λες και εσύ.δεν με έπιασες.
εννοώ έσκισες