• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Radar love solo - White lion

Εξαιρετος!
Επειδή πλέον δεν πολύ ασχολούμαι και με το νοιζ αλλά και γενικότερα,δεν σε είχα ακούσει στα φωνητικά και άκουσα τώρα κάποια δικά σου. Εχεις εξαιρετικές δυνατότητες και πολύ καλή ερμηνεία. Θες να έρθεις στην μπάντα? ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πως τα κατάφερες και έκανες quote από άλλο θρεντ??  ?

Επειδή πλέον δεν πολύ ασχολούμαι και με το νοιζ αλλά και γενικότερα,δεν σε είχα ακούσει στα φωνητικά και άκουσα τώρα κάποια δικά σου. Εχεις εξαιρετικές δυνατότητες και πολύ καλή ερμηνεία. Θες να έρθεις στην μπάντα? ?

Αν αναφέρεσαι σε μένα, ευχαρίστως, αρκεί να υπάρχει μικρή χιλιομετρική απόσταση...

Το Ηράκλειο που βλέπω είναι Κρήτη ?

Άσε μπέρδεψα στο κινητό τα μπούτια μου....καλά λέω δεν πολυασχολουμαι..και δεν μπορώ να σβήσω τις άλλες παραθέσεις...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το Ηράκλειο που βλέπω είναι Κρήτη ?

Άσε μπέρδεψα στο κινητό τα μπούτια μου....καλά λέω δεν πολυασχολουμαι..και δεν μπορώ να σβήσω τις άλλες παραθέσεις...
τα μπερδεψες, τα ξεμπέρδεψες, αλλά το σόλο το ξέσκισες

Ευχαριστώ dim,

αλλά στο ξαναλέω συμφωνώ μαζί σου δεν είναι σωστή ηχογράφηση είναι ότι να 'ναι... Απλά πίστευα ότι δεν θα ήταν τόσο κακή θα ήταν τουλάχιστον αποδεκτη. Η κριτική σου με προσγείωσε.... Καλα έκανες δλδ ακούω κάτι αλλά βίντεο και τα χαίρομαι.... 

δεν με έπιασες.

εννοώ έσκισες

δεν με έπιασες.

εννοώ έσκισες
Όχι σε έπιασα απλά προσγειώθηκα απότομα... Το σκέφτηκα ξανά και λέω ότι μάλλον ακούγονται χαζά τελικά τα βίντεο μου σε σχέση με τον "ανταγωνισμό". Δεν εννοώ παιχτικα αλλά εάν κάποιον τον τραβάει να τα ακούσει. Αυτό το κάτω του αποδεκτού που λες και εσύ. 

αυτό ήταν λίγο καλύτερο ηχητικά.

Να μην κουράζουμε τον κόσμο με "ηταν δεν ήταν"

Το έχεις.

Και εφ όσον το έχεις (και σε ενδιαφέρει) προσπάθησε και στον τομέα της παρουσίασης.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα