tsgiannis13 είπε:ρε παιδια αυτο με τα σωληνακια και τα λαστιχακια για αναλυστε το λιγο!! ας μαθοθμε και εμεις κανα κολπο!και γινετε και καμια φωτο η εστω μια καλη περιγραφη!
εγώ πάντως κωλώνω να ζητήσω αυτό το πράγμα σε φαρμακείο…θα με ρωτήσουν και πόσες βελόνες θέλω…. :-[Superfunk είπε:![]()
αυτο ειναι,το βρισκεις σε μαγαζια με ιατρικα ειδη (κανει και για στηριξη μαγνητων σε κιθαρες αντι για ελατηρια)
Συγγνώμη… δεν ήξερα… είμαι αδικαιολόγητος. Το να αποκαλέσεις ένα κιθαρίστα …κιθαρίστα έχει μια λογική (τους αρέσει κιόλας, δεν καταλαβαίνουν ότι τους βρίζουμε!), αλλά να το πεις σε undercover συνάδελφο είναι βλασφημία. ;DSuperfunk είπε:Κατσε ρε φιλος σε ΕΒΡΙΣΑ εγω?? ;D
Για μιλα καλυτερα... ;D..εχω πολλα στραβα αλλα κιθαριστας ΔΕΝ ειμαι!!
απο αναγκη εγινα κιθαριστας (ολοι οι κιθαριστες που εκανα audition για τη μπαντα μου παιζανε καγκουριες & σολιδια... ;D & ετσι αναγκαστηκα να μαθω),πανω απο ολα ειμαι κρουστος (πιανιστας και ντραμμερ).
μαλιστα την επιστροφη μου στα παλκα (με νεο σχημα λιαν συντομως ) σχεδιαζω να την κανω σαν ντραμμερ... ;D
εν αρχη ειν'τα DRUMS φιλε μου,ολα τα αλλα ειναι τριχες κατσαρες!
γιατι εγω που νομιζεις οτι την ειδα ?(ειχα γραψει τυμπανα πριν απο καμμια 15αρια χρονια σε ενα στουντιο στο Nashville)
βαλε και στα λαστιχακια στα ποδαρακια των floor toms θα ακουσεις βελτιωση.
Εαν μοιρασεις ωτασπιδες στο κοινο κατι μπορει να γινει ;DMelodic drummer είπε:Είμαι ικανός να σολάρω για πάρτη σας δύο ώρες ακτάπαυστα,δεν ξέρω εάν είστε εσείς ικανοί να με ακούτε για δύο ώρες! 8)
+πολλά... Είτε αστεία το λες είτε σοβαρά χωρίς κρουστό πράμα μουσική δεν υπάρχει. Και μην ξεχνάμε ότι τα πρώτα όργανα που χρησιμοποίησε ο άνθρωπος ήταν τα κρουστά. (οι πέτρες, τα ξύλα, τα σίδερα, το χαλκό κ.λπ.) Άλλο θέμα αλλά να το τονίσουμε...Superfunk είπε:εν αρχη ειν'τα DRUMS φιλε μου,ολα τα αλλα ειναι τριχες κατσαρες!
Aυτό ακούγεται παραπάνω από ενδιαφέρον.hampis είπε:να κανουμε και ενα drum bazaar να μαζευτουμε να ανταλλαξουμε και gear που δε θελουμε.