Και σου το είπα > > >, μην το καβαλάς αυτό το διάολομηχανάκι > > >, ορίστε τσακίστηκες . Περαστικά σου αγόρι μου ;D ;D ;D, για χτυπημένος ήσσουν καλός
Ρε μπαγασα αρχιζω και σε γουσταρω (αν και στα ειχα χωσει και λιγακι σε κατι αλλα βιντεο που εβαζες για διαγωνισμους )....το μονο που δεν μου αρεσει καθολου ομως ειναι ο ηχος ρε φιλε :-\...κανε κατι....εκτος αν με τον εξοπλισμο που εχεις και γραφεις δεν βγαινει κατι καλυτερο....η εκτος αν τον γουσταρεις εσυ τοσο πολυ οποτε παω πασο ...αντε...καλες παραγωγες ;D ;D ;D
Ο αυτοσχεδιασμός στο τέλος (ότι κάβερ έχω δει είναι διαφορετικό σε αυτό το σημείο) δείχνει ότι το φραζάρισμα σου είναι ανύπαρκτο σε σχέση με την τεχνική σου.Παρόλα αυτά παίχτηκε νότα-νότα οπότε από εκτελεστική άποψη ήταν άψογο.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.