R.I.P. Γιωργο Μαζωνακη

manosx

Soli Deo Gloria
Λύσεις
1
Πόντοι
1,958
Ενας πολυ πετυχημενος καλλιτεχνης της νυχτας εφυγε σε ηλικια μονο 54 ετων. Ειχε καταφερει να ξεχωρισει στο ειδος του, με τις πρωτες νοτες καταλαβαινες ποιος τραγουδαει ακομα και αν δεν ησουν γενικα ακροατης της ελληνικης μουσικης, πραγμα που ειναι αξιοθαυμαστο για καθε καλλιτεχνη που το κατορθωνει, ανεξαρτητα απο το ειδος που υπηρετει.

Συμπαθεστατη μορφη, ας αναπαυθει εν ειρηνη

https://www.protothema.gr/greece/ar...s-apo-anakopi-exepneuse-sto-nosokomeio-elpis/

Κρίμα, πολύ νέος. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του. Ήταν πολύ διαφορετικός από αυτό που έβγαινε προς τα έξω. Πολύ καλός άνθρωπος και με μεγάλο φιλανθρωπικό έργο το οποίο δε δημοσίευσε ποτέ (σε αντίθεση με άλλους διάσημους)

αιωνία του η μνήμη.

Δεν ακούω Μαζώ αλλά για καποιο λόγο τον εκτιμούσα σαν τραγουδιστή

Απο την άλλη διάβασα πως στο "ιατρειο-κλινική" που πήγε για την θεραπεία η υπεύθυνη γιατρός ήταν γυναικολόγος !
Βρε Γιώργο αγόρι μου δεν το έψαξες πριν πας εκει ;
Πολύ κρίμα που εφυγες στα 54 σου, νέος άνθρωπος, κρίμα στα νιάτα σου

Η λαϊκή φωνή της εποχής μας. Κρίμα.

Στο παρακάτω είναι 18 χρονών και φαίνεται ότι "το 'χει".

Last edited:
Κάπου το βρήκα. Δε θέλω να γίνει θρησκευτική η συζήτηση, απλά τροφή για σκέψη ως προς το φαίνεσθαι και το είναι.

Στη μνήμη του Γιώργου Μαζωνάκη

Με αιφνιδίασε ο θάνατος του γνωστού καλλιτέχνη. Γνωριστήκαμε τυχαία στο αεροδρόμιο της Λάρνακας. Ήταν μπροστά μου στο check in. Οταν αντιλήφθηκε ότι πίσω του ήταν κληρικός, στράφηκε με ευγένεια και ζήτησε ευχή. Στο αεροπλάνο με κάλεσε να καθίσω δίπλα του στις πρώτες θέσεις. Με αιφνιδίασε ρωτώντας αν είμαι πνευματικός. Στην θετική απάντησή μου με ρώτησε "προλαβαίνω να εξομολογηθώ;". Του απάντησα με χιούμορ: "Αν δεν πέσει το αεροπλάνο στη διαδρομή".
Στην μιάμιση ώρα μέχρι την Αθήνα μιλούσε συνεχώς. Εχω την αίσθηση ότι αν όχι όλα είπε τα περισσότερα. Δεν έδωσα λύσεις, δεν ζητούσε λύσεις, αλλά λύση ("απόλυσον"). Είχαμε κι άλλες συναντήσεις. Και άλλες συζητήσεις. Δεν ξέρω αν τώρα που τον κάλεσε ο Θεός ήταν έτοιμος για την συνάντηση. Πάντως έφυγε με τα χέρια γεμάτα, είχε την αρετή της ελεημοσύνης.
Ο Θεός να ελεήσει κι αυτόν κι εμένα.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back