- Πόντοι
- 38
Nαι ρε φίλε κι εμένα αυτό μου ήρθε στο μυαλό..... ;D ;D ;D ;D ;D ;Dmscmkr είπε:Καλά δεν το ξέρεις το ανέκδοτο που τελειώνει με τη φράση "...καλά αυτός είναι ο Superfunk, ο άλλος δίπλα του ποιος είναι...;";![]()
![]()
Nαι ρε φίλε κι εμένα αυτό μου ήρθε στο μυαλό..... ;D ;D ;D ;D ;D ;Dmscmkr είπε:Καλά δεν το ξέρεις το ανέκδοτο που τελειώνει με τη φράση "...καλά αυτός είναι ο Superfunk, ο άλλος δίπλα του ποιος είναι...;";![]()
![]()
studio54GR είπε:Καλά δεν το ξέρεις το ανέκδοτο που τελειώνει με τη φράση "...καλά αυτός είναι ο Superfunk, ο άλλος δίπλα του ποιος είναι...;";
Καλέ... ο Στέλιος Διονυσίου!! ;D ;D ;D ;DSuperfunk είπε:![]()
;D ;D ;D
υ.γ.με..παχαινει ο φακος εδω,κανονικα ειμαι σαν τον Μπραντ Πιτ... ;D ;D
+1 και στα δυο...Axelakos είπε:Το πολύ έξυπνο videο για το encore των R.E.M..
Mοναδικό "παράπονο" μου ήταν, παρόλο που δεν μ'αρέσουν πολύ, ο λίγος χρόνος των kaisher chiefs στη σκηνή...
Eεεεεεε, εννοω αυτον τον ασχετο διπλα στον Superfunk! Που τον πετυχες??Superfunk είπε:Ποιος ειναι ο Billie Joe ?εγω τον SF ΒΛΕΠΩ!! ;D ;D
ΑΥΤΟΣ παλι ποιος ειναι??? ;D ;D ;DΚαλά δεν το ξέρεις το ανέκδοτο που τελειώνει με τη φράση "...καλά αυτός είναι ο Superfunk, ο άλλος δίπλα του ποιος είναι...;";
Ο ανεκφραστοςSuperfunk είπε:ΑΥΤΟΣ παλι ποιος ειναι??? ;D ;D ;D
![]()
(ε,ειπα να του κανω τη χαρη να φωτογραφηθει μαζι μου μια και το ηθελε πολυ !! ;D)
οχι δεν παιζει γιατι ποτε δεν βρεθηκαμε ΜΠΡΟΣΤΑ απο το gear στη σκηνη (αυτο μας ελειπε,δε λες που δεν μας πλακωσανε στις μαπες που καναμε σαν... πιθηκια.. ;D ;D backstage ;D ;D)Superfunk, καμια φωτο απο τα backstage, απο εξοπλισμους κλπ παιζει?
ναι μωρε...δεν φανταζεσαι τι τραβαω... ;D ;DΠωπω θα σε έχουν πρήξει όλοι αυτοί με το να ζητάνε συνέχεια φωτογραφίες...
παλι καλα ο ανθρωπος ηταν κομματια απο την κουραση ...δεν ειναι και ευκολο να αλλαζεις καθε μερα και...χωρα στην ηλικια του...(στη συνεντευξη τους στο MTV ειπαν οτι η μεγαλυτερη πολυτελεια σε μια τουρνε για αυτους ειναι ο....υπνος...παντως οι roadie τους την ειχαν πεσει κανονικα ολη την ωρα που επαιζαν τα support!!)Ο ανεκφραστος![]()
@SuperfunkSuperfunk είπε:ΑΥΤΟΣ παλι ποιος ειναι??? ;D ;D ;D
(ε,ειπα να του κανω τη χαρη να φωτογραφηθει μαζι μου μια και το ηθελε πολυ !! ;D)