"Winter Sunshine" by latinangelgr

• Thread starter Thread starter latinangelgr
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 2K
L

latinangelgr

Guest
Αφήνω στην κρίση σας, ( την προτιμώ αυστηρή :)) για το κομμάτι μου το οποίο έγραψα εξ ολοκλήρου με guitar rig 4, bad horsie II wha pedal kai Ibanez Jem 7vwh.. ότι ακούτε ( εκτός drums και μπασσο) είναι γραμμένα με κιθάρα.

κάθε σχόλιο και κριτική ευπρόσδεκτα

H ονομασία του solo είναι έμπνευση του συνφουρμιστή SULTAN

Winter_Sunshine.mp3

Attachments

Last edited:
Τι έγινε εδώ πέρα, γέμισε παιχταράδες το Noiz?.

Ωραίο και πρωτότυπο σε ήχο μου ακούστηκε! :) Αυτό που ακούγεται στο βάθος το..φασαριόζικο τί είναι;Κιθάρα;Σόρι για την απορία αλλά είμαι του ασχέτου από όργανα ::)

gkou είπε:
Ωραίο και πρωτότυπο σε ήχο μου ακούστηκε! :) Αυτό που ακούγεται στο βάθος το..φασαριόζικο τί είναι;Κιθάρα;Σόρι για την απορία αλλά είμαι του ασχέτου από όργανα ::)
ευχαριστω

ναι κιθαρα ειναι, με octaver και λιγο attack

Πολύ καλο το παίξιμο αλλα...στα πρώτα 10 τρακς που άκουσα στο φόρουμ ... πολύ κιθάρα ρε παιδί μου ! Μονο κιθαρίστες υπαρχουν εδωωωω ???  :)

3D είπε:
Πολύ καλο το παίξιμο αλλα...στα πρώτα 10 τρακς που άκουσα στο φόρουμ ... πολύ κιθάρα ρε παιδί μου ! Μονο κιθαρίστες υπαρχουν εδωωωω ???  :)
ευχαριστω πολυ.....το μαγαζι είναι κιθαριόζικο!!! :P :P

Last edited:
ωραίος φίλε και άκρως Vaiκός το οποίο ήταν, είναι και θα είναι ωραίο πράγμα... Μεγάλη μορφή και μεγάλη αγάπη ο Steve...  ;) ;) ;)

Λοιπόν, έχεις παντρέψει όμορφα τις επιρροές σου με το προσωπικό σου στύλ και αυτό που άκουσα μου άρεσε!

Παρόμοια θέματα

L
Απαντήσεις
21
Εμφανίσεις
5K
latinangelgr
L

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back