Τα τύμπανα στο κομμάτι είναι ΕΖdrummer απ'ότι ακούω.MicKat είπε:Τα τύμπανα φαντάζομαι είναι midi ε;
Κατέβασε κάποιο vst drumset και θα πάθεις πλάκα!Όχι μόνο θα σου απογειώσει τα κομμάτια,αλλά θα σε κάνει να πας και πιό μπροστά στο θέμα "παραγωγή".Είναι τόσο καλά ηχογραφημένα που ξαφνικά θα καταλάβεις ότι κάτι πρέπει να κάνεις στον ήχο σου για να "τα φτάσεις" και να ταιριάξεις μαζί τους...τσέκαρε αν θες:
ΕΖ Drummer
Steven Slate
Superior Drummer
ναι...μπορεί, τώρα που το ξανακούω!longshadow είπε:Τα τύμπανα στο κομμάτι είναι ΕΖdrummer απ'ότι ακούω.
Ναι το cubase χρησιμοποιώ,το πιατίνι είναι μια δικιά μου μ...κια γιατί τότε είχα αρχίσει να βάζω έξτρα στους ρυθμούς το ez drummer και το παράχεσα είναι η αλήθεια.Eq μπορώ να βάλω.Τι να τονίσω?Ritchie77 είπε:H φωνη μου αρεσε και το κομματι γενικοτερα. οντως το πιατινι ειναι πολυ ενοχλητικο, αν μπορεις να ανεβασεις το κομματι παλι χωρις αυτο. Ενα eq μετα την ηχογραφηση θα ηταν καλο εστω και αυτοματο. Τι προγραμμα χρησιμοποιεις? Cubase, nuendo, pro tools? Για τυμπανα θα προτεινα και τα addictive drums αν και πολυ βαρια
επίσης να προσθέσω μιά "εύκολη" πρώτη προσέγγιση είναι να βάλεις face 2 face την παραγωγή σου και μιά πάρα πολύ καλη παραγωγή(σε αντίστοιχο είδος) και να προσπαθήσεις να την φτάσεις(όσο γίνεται ε...)Ritchie77 είπε:Εγω εχω το Cubase 5 και χρησιμοποιω το GEQ-30 που εχει ετοιμο μεσα...δοκιμασε καποιο απο τα ετοιμα σετινγκς και οταν ακουσεις κατι που σου αρεσει αστο η παιξε λιγο με αυτο. Για αρχη ειναι καλο για να καταλαβεις περιπου τι γινεται, μετα αν μελετησεις και ασχοληθεις πας σε πιο εξειδικευμενα πραγματα. ακου την ηχογραφηση πριν και μετα και θα καταλαβεις