"Τα Δοντάκια" - Παιδικό Τραγούδι

Spiros Mavromatis

Μέλος
Πόντοι
48
Όταν έχεις μικρό παιδί και είσαι μουσικός, βρίσκεις τρόπους να βάλεις στο μυαλό του παιδιού, το σωστό για στοιχειώδη πράγματα.

Περνώντας λοιπόν μια περιπετειούλα ο μικρούλης μου, και φτιάχνοντας μερικά δοντάκια χαλασμένα -πολύ- του είπα να φτιάξουμε το 2ο μας τραγουδάκι.

Ιδού λοιπόν, λίγα midi tracks του halion & addictive, μερικούς στίχους που σκαρφίστηκα, ορμώμενος από τα λεγόμενά του, και φυσικά αποκλειστική φώτο από την υπαγόρευση-ηχογράφηση που έκανε με τον μπαμπά του.

***πολύ editing στο κανάλι της φωνής, και σε μερικά σημεία ακούγεται κάπως, όμως είναι παιδάκι και βαριέται γρήγορα τις επαναλήψεις.

Τα_Δοντάκια.mp3

Attachments

Διονύσης: " Να'μαι και εγώ!! Είπα λογάκια στο μικρόφωνο με τον μπαμπά μου!! Βέβαια, δεν μιλάω πολύ καλά ακόμα, αλλά το audio technica 2035, έκανε τη δουλειά του "

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΝΟΙΖ!!!!!!!

Εικόνα0892.jpg

Πολύ γλυκό τραγουδάκι :) .Να το χαίρεσαι το αγγελούδι σου :D.Για να δούμε, θα γίνει ή αφορμή το τραγούδι να πλένει τα δόντια του, χωρίς παράπονα, ο μικρός μου γιός ::)

Συγχαρητήρια φίλε Spimav_z!!!

Πολύ ωραίο και γλυκό τραγουδάκι που το περνάει το μήνυμα!

Το ακούσαμε όλη η οικογένεια (αποτελούμενη από δύο μπόμπιρες) μαζί και έχεις τα συγχαρητήρια όλων, μικρών και μεγάλων.  :D

Να χαίρεσαι και τον πιτσιρικά!!!  :)

Μπράβο μπαμπά! Να τον χαίρεσαι, είναι πολύ γλυκός και τα λέει ωραία. Θα τα 'χετε να τα θυμάστε.

Αν έπρεπε να κάνω ένα τεχνικό σχόλιο: ισως με μια λιγότερο φλύαρη σε κάποια σημεία ενορχήστρωση να έβγαινε πιό καθαρός ο μικρός.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ευχαριστούμε όλους για τα σχόλια! Νά'στε καλά.

μια έκδοση που μόλις έγινε, την ποστάρει ο μικρός. Ξαναείπε μερικές φράσεις (με λίγα ζόρια, διότι δεν έχει πολλή όρεξη σήμερα) και μερικές ακόμα "προσθήκες"...!!

αρχίζει η φωτογράφηση για το YouTube. χεχε!

dontakia_dionisis_ΤΕΛΙΚΟ.mp3

Attachments

"Solo Yeah""

;D ;D ;D ;D ;D λιώνω λιώνω. Πολυ καλός ο μικρος, πόσο είναι;

Τα σπατε,λιγο πιο πολυ ο πιτσιρικας-καταλαβαινεις ως πατερας τι εννοω. ;D

Να σου ζησει,ειναι γλυκας!

ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ! ΤΕΛΟΣ!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back