"Prepared" guitar

Καποτε, με ενα fuzz factory και με ενα ραδιοφωνο κοντα στην κιθαρα, καταφερα να λαβω σημα ραδιοφωνου απ τους μαγνητες(καιμε το tone αλλαζε σταθμο..!). Μαλλον καπως συντονιστικαν τα κυκλωματα της κιθαρας, του fuzz factory και του ραδιοφωνου. Οποτε προσπαθω να το ξανακανω, δεν τα καταφερνω γαμωτο..

με ενα distortion πριν το wah και ενα μετά μπορείς να κακοποιήσεις το σήμα :lol:

manipulating it με ενα whammy και ενα delay (βαζοντας ενα μακρυ time και παίζοντας με τις τιμες του γύρω από την κεντρική τιμή) φτιάχνεις θόρυβο με τον οποίο μπορείς να ασχολείσαι για μέρες.

Αν μπει κ ebow,υπαρχει κινδυνος για τα σκυλιά

δεν λεει με τερμα παραμόρφωση. με ενα δυνατούτσικο overdrive λέει πιο πολυ.

Προετοιμασμένη κιθάρα με συνδετήρες, "κροκοδειλάκια" κλπ, μπόλικο delay και ψείρες σε διάφορα σημεία της κιθάρας να πιάνουν διάφορα ηχοχρώματα...

Που το ξεθάψατε αυτό το topic ρε;;;

Ξεθαμα ;D

Δεν ξερω στα σιγουρα τι ειναι οι "prepared guitars" αλλα σημερα βαρεθηκα που ολο παιζω καρφι κ ειπα να βαλω κανα εφε :D

fuzz,tremolo,reverse delay --> loop station-->delay

απο γιαουρτια,εχω μια προτιμηση σε Total © και Complet © :-*

Πιστεύω ότι πρέπει να το δοκιμάσεις και με ταστιέρα rosewood.

Μπα, δεν είναι αρκετά metal.

θα έλεγα ότι πιο πολύ μου κάνει για noise παρά για πρεπερντ...

αλλά καλό είναι...αν κ πιστευώ ότι έπερνε λίγο θόρυβο ακόμα...ίσως βγήκε τόσο μελοδικό γιατί είσαι μετεμψύχωση του Αμαντέους{όπως είπαμε σε άλλο τοπικ :P}

WrTsXxx είπε:
ίσως βγήκε τόσο μελοδικό γιατί είσαι μετεμψύχωση του Αμαντέους{όπως είπαμε σε άλλο τοπικ :P}
Καλά τα λέει ο Μίλτος κύριε blue, αν θέλαμε Stratovarius έχουμε και τον Βαρτάνη.

σωστός ο εαρεντιλ!

> κερδίζει μια προβατίνα από την Κώστας79Α.Ε.

η κρυάδα της ημέρας: τι κάνουν τρία κροκοδειλάκια πάνω σ ένα ταύρο; >> "προετοιμάζουν" τον εαρεντιλ

ΦΣΣΣΣΠΣΣΞΞΞΞΣΣΧΣΣΣΣΣΣΣ-ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ-ΓΚΖΖΖΖΖΧΣΨΨΨΨΨΨΨΨΨ-ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ EARENDIL-ΒΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ

Blue, δεν κατάλαβα πώς εναρμονίζεις το Μι ύφεση που ακούγεται στο 0:34".

ΥΓ: Πέραν απο την πλάκα, ακούγοντάς το είχα την αίσθηση ότι ξαφνικά βρέθηκα σε μια αίθουσα με ηλεκτρονικά arcade games των 80s που παίζουν όλα μαζί...

bottompic.jpg

Λυπάμαι, αλλά ότι και να κάνεις, δεν φτάνεις το original. Κάτι πήγε να γίνει προς το τέλος του κομματιού, αλλά...

Θέλεις δουλειά ακόμα... ;D ;D ;D

blue είπε:
Καλά τα λέει ο Μίλτος κύριε blue, αν θέλαμε Stratovarius...
Δεν καταλαβαινω γιατι δεν σας κανω κι εγω... ;D

(Boss DS2 -> καρτα ηχου)
ΟΧΙ ΡΕ POOSTIE ΜΟΥ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ (ΑΚΟΥΣΑ) ΑΥΤΟ!!!

UTMOST RESPECT. ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΣΤΟ HALL OF FAME. ΠΑΣ ΚΑΡΦΙ ΑΝΑΜΕΣΑ DREXLER KAI BARKLEY.

vote.jpg

Blue, δεν κάνει αγόρι μου αυτός ο μαγνήτης γι αυτή τη δουλειά.

Χρειάζεσαι αυτόν.

Και επειδή η εικόνα δεν φαίνεται πολύ καθαρά, έκανα λίγο contrast enhancement, segmentation και local edge detection για να δεις καθαρότερα το holy grail του ήχου σου.

Ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια, ευχαριστω ;D

Ειναι δυσκολο πραγμα να εισαι ...πρωτοπορος και να εχεις ....αποψη ;D

Και οπως λεει ο ποιητης:

Δεν εχει σημασια,αν σε κραζουνε,σημασια εχει να αναφερουν σωστα το ονομα σου ;D

Και επειδη το αγρυπνο    ....ματι του νομου με εχει βαλει στο στοχαστρο,την κανω σεμνα και ταπεινα ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back