Ναι, αλλα δε θα ηταν και το καλυτερο να αρχισει π.χ. το bassline ή τα αρπισματα απο τη μεση του κυκλου! Και επισης να πρεπει να θυμαται κανεις που ακριβως το ξεκινησε για να το ολοκληρωσει ακριβως στο ιδιο σημειο του επομενου κυκλου! Ειναι λιγο πολυπλοκο αλλα και ακομψο. Ουτε εσυ εκανες κατι τετοιο(και πολυ καλα εκανες). Με αποτελεσμα να ακουγεται ο ιδιος κυκλος δυο ολοκληρες φορες. Μια οταν τον ηχογραφεις και αλλη μια μεχρι να ερθει η επομενη ηχογραφηση, οπου αναγκαστικα δεν κανεις τιποτα. Ειναι λιγο μονοτονο. Η λειτουργια που ανεφερα πριν ειναι πολυ χρησιμη ειδικα σε τετοιου ειδους κομματια. Και αν το looper σου ειναι το Jamman Stereo, νομιζω οτι την εχει. Γενικα μου αρεσε ολο αυτο που ακουσα. Απλα κανω καποιες παρατηρησεις που απασχολουν ολους οσους ασχολουνται με λουπες και που μπορουν να λυθουν σχετικα ευκολα με τα καταλληλα loopers. Καλη συνεχειαiliasaek είπε:Φιλε Γιαννη,ευχαριστω πολυ για το σχολιο!
Σαφως και οι λουπιερες ενδεικνυνται για περισσοτερο πειραματισμο...
Σε οτι αφορα τη διαρκεια απραξιας,αυτο ειναι κατι το σχετικο!
Το πρωτο track οριζει απλα τη διαρκεια της λουπας,μπορει ομως καποιος να overdubαρει οποια στιγμη θελει...
Ειναι το απλο Jamman,οχι το stereo!Gianniss είπε:Ναι, αλλα δε θα ηταν και το καλυτερο να αρχισει π.χ. το bassline ή τα αρπισματα απο τη μεση του κυκλου! Και επισης να πρεπει να θυμαται κανεις που ακριβως το ξεκινησε για να το ολοκληρωσει ακριβως στο ιδιο σημειο του επομενου κυκλου! Ειναι λιγο πολυπλοκο αλλα και ακομψο. Ουτε εσυ εκανες κατι τετοιο(και πολυ καλα εκανες). Με αποτελεσμα να ακουγεται ο ιδιος κυκλος δυο ολοκληρες φορες. Μια οταν τον ηχογραφεις και αλλη μια μεχρι να ερθει η επομενη ηχογραφηση, οπου αναγκαστικα δεν κανεις τιποτα. Ειναι λιγο μονοτονο. Η λειτουργια που ανεφερα πριν ειναι πολυ χρησιμη ειδικα σε τετοιου ειδους κομματια. Και αν το looper σου ειναι το Jamman Stereo, νομιζω οτι την εχει. Γενικα μου αρεσε ολο αυτο που ακουσα. Απλα κανω καποιες παρατηρησεις που απασχολουν ολους οσους ασχολουνται με λουπες και που μπορουν να λυθουν σχετικα ευκολα με τα καταλληλα loopers. Καλη συνεχεια![]()
Χρησιμοποιησα το Jamman για να εχω και ενα drum kickkkmspm είπε:πως και δεν δουλευεις τον Looper της gt10?