- Πόντοι
- 16
Δοκιμάζοντας το καινούργιο κιθαρόνι (yamaha gl-1) βγήκε αυτό!!
ή τον jello biafra ;DNestoras είπε:Πιστεύω να έχεις ακούσει τον Bobby Fuller ή τους Clash.
Δεν μπορω παρα να συμφωνησω.Nestoras είπε:Θα ήμουν θετικός αν ο στίχος δεν έλεγε I fought the law.
Δηλ. ωραία τραγουδάς, ωραίο ήχο έχει η κιθάρα σου, ένταση δεν εισπράττω
ΑΑΑααα... εμ αυτα πρεπει να τα οριζεις απο την αρχη.constantinos9 είπε:αυτό που είχα στο μυαλό μου ήταν μία σχετικά lounge-Hawaiian διασκευή του κομματιού ώστε να έρχεται σε αντίθεση με τις εικόνες βίας που το έχω "ντύσει"... και γιατί όχι να βγάζει αυτή η αντίθεση και λίγο γέλιο!!!
Κρατα μονο αυτο. Η εαν θες σβησε το διασκευες.constantinos9 είπε:... να κάνω διασκευές που μου "ταιριάζουν"
κράτιστε την σε lounge Hawaiian mood αξίζει to κόπο!constantinos9 είπε:μου αρέσει αυτή η συζήτηση!!!
Να διευκρινίσω. Και εγώ το τραγούδι θεωρώ το δυνατό σημείο, από κάθε άποψη (φωνή, ερμηνεία, παραγωγή κλπ). Πράγματι η οπτικοποίηση είχε κάποια κλισέ, αλλά είχε και συναίσθημα, πέτυχε δηλαδή σε κάποιο βαθμό αυτό που ήθελε να κάνει ο παίκτης εν προκειμένω.freerock1974 είπε:Η οπτικοποιηση δε μου εβγαλε χιουμορ,τη βρηκα μαλλον κοινοτυπη ετσι...
εστιασα στο τραγουδι.
+1000. Έχεις δυνατότητες.Φιλε μου γραψε δικα σου.
+1000freerock1974 είπε:Πολυ ωραια ηχογραφηση!Ωραιες ισορροπιες και ηχοχρωματα!
Απλη αλλα καλη ενορχηστρωση!
Πολυ ωραιο voice arrangement!
Η οπτικοποιηση δε μου εβγαλε χιουμορ,τη βρηκα μαλλον κοινοτυπη ετσι...
εστιασα στο τραγουδι.
Φιλε μου γραψε δικα σου.Ξεκινα,για να αρχισεις να χτιζεις την μουσικη σου προσωπικοτητα.
Η φωνη σου εχει εναν δικο της χαρακτηρα που θα τα υποστηριζε με ''στιγμα'' και οι ''ηχοληπτικες'' σου ικανοτητες ειναι ηδη σε επιπεδο για κατι πολυ καλο!
Καλη συνεχεια!
+10freerock1974 είπε:Πολυ ωραια ηχογραφηση!Ωραιες ισορροπιες και ηχοχρωματα!
Απλη αλλα καλη ενορχηστρωση!
Πολυ ωραιο voice arrangement!
+1000Φιλε μου γραψε δικα σου.Ξεκινα,για να αρχισεις να χτιζεις την μουσικη σου προσωπικοτητα.
Η φωνη σου εχει εναν δικο της χαρακτηρα που θα τα υποστηριζε με ''στιγμα'' και οι ''ηχοληπτικες'' σου ικανοτητες ειναι ηδη σε επιπεδο για κατι πολυ καλο!
...έχει μετανοήσει...yannis37 είπε:τωρα το κομμάτι μιλάει για καποιον παρανομο που εκλεβε τον κοσμο και τωρα σπαει πετρες και οχι για αγανακτισμένο πολίτη.
συμφωνω οτι δεν του ταιριάζει το γλυκο υφος