Τώρα στις διακοπές έκανα ένα τέστ με τα "ακουστικά" όργανα που έχω και πως μπορώ να κάνω (εύκολα) την αναπαραγωγή τους. Το έβαλα στο Clips αλλά δεν είναι ακριβώς...ούτε τεστ είναι βέβαια...
Χρησιμοποιώντας ένα (σχετικά) επαναλαμβανόμενο μοτίβο, αυτοσχεδίασα χρησιμοποιώντας τις εξής κιθάρες
1) Στην αρχή την Telecaster μου με τη Fishmann γέφυρα
2) Μετά τη φτωχική μου Applause με το Fishmann Earth Blend
3) Tελευταία μια κλασσική Ibanez του 1972 (η πρώτη μου κιθάρα που πρωτοπήγα στο ωδείο!!!) που πέρασα από service πρόσφατα. Φυσικά μιλάμε για πλαστικές χορδές.
Η εγγραφή έγινε με αυτό
http://www.thomann.de/gr/shadow_sh712_tonabnehmer.htm
που για τη τιμή του μου έκανε πολύ καλή εντύπωση
Οι δύο ακουστικές προενισχύονται από ένα Art Tube...δεν είναι ότι πιο κατάλληλο αλλά δεν είχα καιρό να πάω Αθήνα να πάρω τον Fishmann του Σκάντζου...Λογικά ο Fishmann είναι πιο ευέλικτος και κατάλληλος από τον "τραχύ" (λόγω λάμπας) Art...
Eνδιάμεσα για μπάσο το Carvin...
ΥΓ1 Το παίξιμο είναι μία και έξω...μάλλον θα αλλάξω το 2ο μέρος
YΓ2 Έχω προσθέσει λίγο reverb και Delay Man, από το Guitar Rig...
Acoustic1.mp3
Χρησιμοποιώντας ένα (σχετικά) επαναλαμβανόμενο μοτίβο, αυτοσχεδίασα χρησιμοποιώντας τις εξής κιθάρες
1) Στην αρχή την Telecaster μου με τη Fishmann γέφυρα
2) Μετά τη φτωχική μου Applause με το Fishmann Earth Blend
3) Tελευταία μια κλασσική Ibanez του 1972 (η πρώτη μου κιθάρα που πρωτοπήγα στο ωδείο!!!) που πέρασα από service πρόσφατα. Φυσικά μιλάμε για πλαστικές χορδές.
Η εγγραφή έγινε με αυτό
http://www.thomann.de/gr/shadow_sh712_tonabnehmer.htm
που για τη τιμή του μου έκανε πολύ καλή εντύπωση
Οι δύο ακουστικές προενισχύονται από ένα Art Tube...δεν είναι ότι πιο κατάλληλο αλλά δεν είχα καιρό να πάω Αθήνα να πάρω τον Fishmann του Σκάντζου...Λογικά ο Fishmann είναι πιο ευέλικτος και κατάλληλος από τον "τραχύ" (λόγω λάμπας) Art...
Eνδιάμεσα για μπάσο το Carvin...
ΥΓ1 Το παίξιμο είναι μία και έξω...μάλλον θα αλλάξω το 2ο μέρος
YΓ2 Έχω προσθέσει λίγο reverb και Delay Man, από το Guitar Rig...
Acoustic1.mp3