"Hey little girl" Την γνώμη σας.

Johnny.T

Μέλος
Πόντοι
38
Ενα παλιό σχετικά τραγούδι(προ νοιζ εποχή) το άκουσε ο ντράμερ που παίζουμε τελευταία και του άρεσε πολύ.Εμένα από πάντα μου άρεσε σαν τραγούδι.Το ανεβάζω για να μου πείτε τη γνώμη σας .Κάθε σχόλιο δεκτό και πάνω απο όλα επιθυμητό.

Hey_little_girl.mp3

Attachments

Εισαι ροκενρολλας,γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε?

Γιαννο(μας επιτρεπεις πιστευω να σε λεμε Johnny Thunders αντι για Γιωργο μια και το συνηθισαμε ;D)για τα γουστα μου το καλυτερο σου ως συνθεση αλλα και ως ηχος.

Ωραια η χρηση ακουστικης,ωραιες οι ρυθμικες αλλα και τα λιντ και πολυ καλα φωνητικα.

Μια χαρα και το κουρδισμα επισης.

Σ'ωραιος λεμε!

Άκουγες (ακούς) Stooges και Velvets μικρός? ;D Χωρίς πολλά από τα συνηθισμένα μικροπροβληματάκια στις μίξης οργάνων, μακάρι βέβαια να κάναμε στα τραγούδια μας παραγωγές σαν του Superfunk ας πούμε :o Μάλλον το καλύτερό σου από πλευράς παραγωγής, το άκουσα από ακουστικά, από το στερεοφωνικό και από τα ηχειάκια του λάπτοπ 8)  Ή φωνή σου μέσα στο mood του κομματιού (πολύ καλή και με σωστή προφορά), το σόλο αντιθέτως ήθελε λίγο δουλίτσα ακόμη. Πολύ ωραίος!!!

το άκουσε ο ντράμερ που παίζουμε τελευταία
Που θα σας ακούμε-βλέπουμε σε "λίγο" καιρό? ;)

Johnny.T είπε:
το άκουσε ο ντράμερ που παίζουμε τελευταία και του άρεσε πολύ
Έτσι, να τους ακούς τους ντράμερς, έχουμε υψηλά αισθητικά κριτήρια!  ;) 

Ότι είπαν τα παλικάρια από πάνω.

Μπράβο για άλλη μια φορά Γιώργο.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.Εκείνο το διαστημά που τα έγραφα είχα φάει για πολλοστή φορά το κόλημα με τους stones(keith richards)κούρδισμα σε σολ ανοιχτό και όλα τα ριφ τα γύρναγα εκεί ,όπως και εδώ.Γενικά η ακουστικούλα εκεί οφείλεται στην  ηχογράφηση ,στις ηχογραφήσεις απο stones που παίζαν πολλές ακουστικές γενικα.Τεσπα αυτά.

Η μπάντα φιλτάτε γείτονα είναι σε περιόδο πρόβας.Είμαστε ένα απλό ροκενρολλ τρίο ,με κυρίως δικά μου τραγούδια,και λίγες και επιλεγμένες διασκευές που φέρνουμε στα μέτυρα μας.Θέλουμε δουλειά ακόμα.Καλά Χριστούγεννα το βλέπω κανά λαιβ.Ειδομεν.

Πάντως σας ευχαριστώ και πάλι gvour kai cigaret,χαίρομαι που μια παλιά ιδέα στάθηκε και σαν σύνθεση αλλά κυρίως σαν μίξη και με σωστά επιτέλους τύμπανα.Να είστε καλά.

Haris είπε:
Έτσι, να τους ακούς τους ντράμερς, έχουμε υψηλά αισθητικά κριτήρια!  ;) 

Ότι είπαν τα παλικάρια από πάνω.

Μπράβο για άλλη μια φορά Γιώργο.
Χάρη εσύ δεν μετράς ,είσαι της οικογένειας πλέον,χαχαχαχαχα

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε.

Τζόνι ωραίο, αν και σε έχω πει πως μετά από τόσα χρόνια που έχουν περάσει από τότενες σε θέλω σαν φανατίλα οπαδό του είδους, να βάλεις και καμιά πινελιά πιο μονδέρνα ;D

Άμα ξεκινήσει το γρουπ τα λάιβ και κατηφορίσετε και Αθήνα, θα έρθω για χορό πρώτο τραπέζι πίστα.

Αυτά για τις ακουστικές, τα φωνητικά και τα κρουστά, κι εγώ από κει που τα ψώνισες κι εσύ τα έχω πάρει και προσπαθώ να χώνω  ;D ;D ;D

Ευχαριστώ Σάμυ.Τι να βάλω ο κακομοίρης,παραπάνω κάνα ταξίμι με τζουρά ?χαχαχαχαχα.Πλακά κάνω.Σάμυ μακάρι να προχωρήσει η μπάντα και να μπορέσουμε να κάνουμε λάιβ.Για αθήνα μάλον δύσκολα αλλά και γιατί όχι.Και γώ θέλω να σας δω απο κοντά κάτω από λαιβ ροκενρολλοσυνθήκες.Ισως σε καμιά εκδήλωση του Νοιζ.Θα κάνουμε καμιά ανετρεπτική νοιζομπάντα εγώ εσύ και ο Χάρης.Σκέτη βαβούρα έτσι για να σφίξουν οι ποποί.χεχεχεχε

Πολύ καλό Γιώργο! Μπράβο!

Πέτυχες μια χαρά τη μίξη, αλλά το σόλο ήθελε λίγη δουλίτσα ακόμη.  ;)

geodimitri είπε:
Πολύ καλό Γιώργο! Μπράβο!

Πέτυχες μια χαρά τη μίξη, αλλά το σόλο ήθελε λίγη δουλίτσα ακόμη.  ;)
Σε ευχαριστώ geodimitri ,αλλά μιας και μου ξανακάνανε το σχόλιο για το σόλο σε αυτό.Εχει δύο σόλα.Εμένα μου ακούγονται καλά.Τι άλλο να έβαζα ,ντάξει μετά είναι στο δάχτυλο και τις επιρροές που έχει ο καθένας.Το κλείσιμο να μου λέγατε ότι σηκώνει κάτι άλλο και όχι αυτό το απότομο ναι το δέχομαι,δηλ και στο σόλο το δέχομαι αλλά μάλον εγώ σαν κιθαρίστας δεν μπορώ το κάτι παραπάνω.Δυστηχώς.Αν και πιστέυω ότι τα σόλα ταιριάζουν άντε να φυγά σε κανα δυο σημεία εκτός χρόνου.Τεσπα ,ευχαριστώ και πάλι για το καλό σχόλιο geodimitri.

Johnny.T είπε:
εγώ σαν κιθαρίστας δεν μπορώ το κάτι παραπάνω.Δυστηχώς.Αν και πιστέυω ότι τα σόλα ταιριάζουν άντε να φυγά σε κανα δυο σημεία εκτός χρόνου.
Γεωργιε το παιξιμο σου για τα κομματια που γραφεις ειναι σουπερ.

Και οι ρυθμικες και οι λιντ.

Τα "ντυνεις"πολυ ωραια.

Δουλεια στο κατω κατω θελουμε ολοι.

Και ειναι απολυτα φυσιολογικο σε αλλους να αρεσουν καποια πραγματα και σε αλλους οχι.

Αυτο λενε και τα παιδια,οτι μπορεις καλυτερα.

Να πω την αληθεια τα σολα σου εδω με αρεσαν περισσοτερο απο οποιοδηποτε αλλο κομματι σου.

Βαρα λεμε!

Ε ναι τι άλλο να παίξω ρε Γιώργη,γι'αυτό είπα ο καθείς με το δάχτυλο του.Μακάρι να μπορούσα περισσότερας.Για μένα οι πενιές είναι καλές στο άσμα ,τώρα από και και πέρα ,ο καθείς έχει το γούστο του.

Λοιπόν Γιώργη, απ'την βασίλισσα του βορρά (με την ωραία δήμαρχο ;D), κανείς δεν είπε ότι τα σόλα σου δεν είναι ωραία, αντιθέτως, όπως έγραψε πολύ ωραία ο gvour:

Γεωργιε το παιξιμο σου για τα κομματια που γραφεις ειναι σουπερ.Και οι ρυθμικες και οι λιντ.

Τα "ντυνεις"πολυ ωραια.

Δουλεια στο κατω κατω θελουμε ολοι
  Ανεβάζουμε τραγούδια στο νόιζ γιά να διαβάσουμε γνώμες και απόψεις γιά τα πονήματά μας. Καλοπροαίρετα (αυτό έλειπε) σου είπα ότι
το σόλο ήθελε λίγο δουλίτσα ακόμη
γιατί γιά τα αυτιά μου (και του geodimitri υποθέτω) μπορούσες καλύτερα, μετά τα "δείγματα" δουλειάς που έδειξες.                Υ.Γ. Τα σόλο είναι αυτοσχεδιασμοί στιγμής ή τα έχεις προβάρει-επεξεργαστεί πρώτα?

Ωραίο ήταν. Μου άρεσε.

Αλλά εκείνη brown sugar rolling stones κιθάρα από πίσω ήταν λίγο κάρφωμα βρε παιδί μου.

Καλημέρα παιδιά ,σόρυ για χθές αν λίγο τσίταρα σχετικά με τα σόλο στο άσμα(είχα τσούξει λίγο Τζακ παραπάνω σόρυ).Φίλτατε γείτονα CIgaret(και γω καπνίζω σαν μάυρος είναι η αλήθεια)έχεις δίκιο ,ανεβάζουμε τραγούδια για  κριτική άρα ο καθένας μιας και λίγο πολύ ο ένας με τον άλλο παρακολουθούμε τη δουλειά του άλλου ,έχουμε καλύτερη εικόνα και άποψη για το πως και το γιατί.Η αλήθεια πάντως σχετικά με τα σόλο στα κομάτια μου είναι ότι δεν τα παιδέυω και πολύ(ένα δυο take και γράφω),τώρα με το νόιζ άρχισα να χτενίζω τα πράγματα περισσότερο.Εχεις δίκιο θα πρέπει να φύγω λίγο από την λογική της ξεπέτας και του αυτοσχεδιάσμου.

audiokostas είπε:
Ωραίο ήταν. Μου άρεσε.

Αλλά εκείνη brown sugar rolling stones κιθάρα από πίσω ήταν λίγο κάρφωμα βρε παιδί μου.
Κώστα όντως stoneizei χεχεχε,μερικές φόρες οι αγάπες δεν κρύβονται.Χαιρομαί που το ανέφερες πάντως.Να'σαι καλά.

Βρε Γιώργο μας παρεξήγησες... :)

Όταν είπα ότι το σόλο ήθελε λίγη δουλίτσα ακόμα, εννοούσα λίγη προετοιμασία παραπάνω για να είναι "άψογο". Δεν έθιξα τη σύνθεσή του.  :)

Εμενα παντως μου κολλησε η μελωδια στο μυαλο...οσον αφορα τα σολο πιστευω οτι ταιριαζουν στο υφος του κομματιου και δε με χαλασαν. Φαντασου τον Μαλμστην να παιζει σολο με τους Ρολινγκ Στοουνς, δε θα ταιριαζε καθολου...

geodimitri είπε:
Βρε Γιώργο μας παρεξήγησες... :)

Όταν είπα ότι το σόλο ήθελε λίγη δουλίτσα ακόμα, εννοούσα λίγη προετοιμασία παραπάνω για να είναι "άψογο". Δεν έθιξα τη σύνθεσή του.  :)
Δεν σας παρεξήγησα και μάλον έχετε δίκιο,είμαι λίγο της ξεπέτας γενικά.Συμπαθάτε με γιατί χθες όντως είχα πιεί λίγο παραπάνω και μου βγήκε στράβωμα ενώ στην ουσία δεν σας παρεξήγησα καθόλου.

Εμενα παντως μου κολλησε η μελωδια στο μυαλο...οσον αφορα τα σολο πιστευω οτι ταιριαζουν στο υφος του κομματιου και δε με χαλασαν. Φαντασου τον Μαλμστην να παιζει σολο με τους Ρολινγκ Στοουνς, δε θα ταιριαζε καθολου...
Σε ευχαριτσώ Ρίτσι.Συνφωνώ με το σχόλιο αν και τα παιδιά ενοούσαν στα σόλο να μην είναι τόσο χύμα και όχι να έχουν άλλη τεχνική ή υφή που όντως δεν θα ταίριαζε όπως λες.

Εμένα μου άρεσε πολύ το κομμάτι και ας μην ακούω πολύ τέτοια μουσική,ήταν πολύ ευχάριστο άκουσμα.Το 1ο solo επίσης πολύ ωραίο,spot on για το κομμάτι και το είδος του.Δε χρειάζονται 100 φιοριτούρες.Τα licks στο τέλος όλα τα λεφτά!

Thanks Bill.Το εκτίμω φίλε μου και το σχόλιο και την γενική στάση σου με αυτό.Χαίρομαι που έτσι μουσικά ας πούμε ,δίνεται τέλος σε μια πιο παλιά αντιπαράθεση.Να είσαι καλά φίλε μου ευχαριστώ και πάλι.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back