οντως γι'αυτο και γινεται ενας "αχταρμας" αμα ηχογραφισεις ;D ;D ειναι ομως TOP για αρχαριουςzampination είπε:Το ίδιο πράγμα είναι στο Reaper... :είτε ειναι κυματομορφή ειτε Midi δεν έχει σημασία.
Είναι το μοναδικο DAW(I think) που σε ένα καναλι μπορεις να ηχογραφησεις(γραψεις) και ηλεκτρικο σήμα και Midi νοτες... Γι αυτο και δεν έχει καν freeze λειτουργια..
Και επίσης δεν χρειάζεσαι 80 κανάλια για ενα προτζεκτ με ψηφιακα όργανα! ;D ;D ;D
+1messalion είπε:φυσικα και κανει και για "προχωρημενους"
αλλα οι "προχωρημμενοι" θελουν ας πουμε τα plug in τους ολα μαζι σε 1 φακελο και οχι διασπαρτα......π.χ. και επισης ο "προχωρημενος" θελει να συνεργαζεται η εξωτερικη κονσολα μιξης που εχει με το DAW του.....anyway οντως αυτα ειναι για "προχωρημενους" και δεν μπαινω καν στην διαδικασια να σκεφτω οτι η ετερια δεν τα ξερει και οτι δεν θα τα φτιαξει σε καποιο update και να μας κανει παλι ολους χαρουμενους (ακομα και αυτους που τα εχουν "σκασει" κανονικα για ακριβα DAW οπως εγω με το cubase)![]()
![]()
ισως κανεις κατι λαθος - χειροκινητα γινεται 100% fade out - με mixing control δεν γινεταιniktkd93 είπε:αυτο που λεει ο messalion το εχω παρατηρησει κι εγω...
οσο κι αν τραβηξεις τη γραμμη εναρξη τους fade out δεν σβηνει ποτε τελειως !