Purple Orchid

Σπύρος Χατζηαντωνίου

Jazzjoker

Ενωμοτάρχης
Πόντοι
1,058
Είχα υποσχεθεί ότι θα έγραφα κάτι πιο εμπεριστατωμένο όταν θα έπαιρνα στα χέρια μου τη στρατ με τους καινούριους μαγνήτες του Νίκου Ασημένιου οπότε σας το παραθέτω. Προσπάθησα περισσότερο να ακουστούν οι μαγνήτες και το ηχόχρωμά τους μέσα σε μια (πολυ βασική) μίξη, παρά να γράψω ένα ολοκληρωμένο κομμάτι οπότε μην περιμένετε και πολλά απ' τη σύνθεση:

Για όσους δεν παρακολούθησαν το σχετικό thread περί των Silver Pickups και θέλουν μερικές παραπάνω πληροφορίες: http://www.noiz.gr/index.php?topic=202809.0

Αρέσκει μου πολλά κουμπάρε!! (...που λένε και στα απογευματινά σήριαλ)  ;D

Τα υπόλοιπα απο κοντά... :)

(Το drive τι είναι, bb?)

Ευχαριστώ αγαπητοί συνάδελφοι.

longshadow είπε:
(Το drive τι είναι, bb?)
Barber με σχεδόν τερματισμένο το drive αλλά με το volume χαμηλά λόγω σπιτιού.

Τελικά με ότι και να παίξεις, στην ούγια γράφει Jazzjoker  :o    Φανταστικό παίξιμο και λαλίστατοι μαγνήτες...

Για το παιξιμο τα εχουμε πει πολλες δεκαδες φορες,πολυ ωραιο για μια ακομη φορα.

Εξαιρετικος ο ηχος,ακουγονται "νοστιμοι" οι μαγνητες.

Amplitube παλι? ;D ;D

Μεγειές και καλόπαιχτοι οι μεγνήτες Σπύρο!

Ωραίος ήχος (και παίξιμο), αλλά βρε αδερφέ, παίξε και λίγο με το vol (πώς καθαρίζει το drive) και το tone, να τους ακούσουμε σε όλα τα ηχοχρώματα που μπορούν να δώσουν (αν και το ξέρω ότι τα θέλεις όλα τέρμα). :)

gvour είπε:
Amplitube παλι? ;D ;D
Μπα, "IK Multimedia Fender Strat Purple Orchid pickups". ;D ;D

Πολύ ωραιο. Αφού μου μπαίνουν ιδέες για στρατοκαστερ... ;)

Ωραιοι ατακαριστοι, και ευκρινείς μαγνήτες.

Θενξ για τα σχόλια παίδες. Τα συγχαρητήρια στο Νίκο που έχει κάνει πραγματικά εξαιρετική δουλειά.

fusiongtr είπε:
αλλά βρε αδερφέ, παίξε και λίγο με το vol (πώς καθαρίζει το drive) και το tone
Αυτά τα κουμπιά σχεδόν δεν ξέρω πού είναι Στράτε.  ;D

Τώρα τελευταία κάνει το ίδιο και με τους ενισχυτές!

volume, bass, middle, treble...όλα τέρμα!!  :D ;D ;D

longshadow είπε:
Τώρα τελευταία κάνει το ίδιο και με τους ενισχυτές!

volume, bass, middle, treble...όλα τέρμα!!  :D ;D ;D
;D ;D

Ήταν κι αυτό μια εμπειρία. Η πλάκα είναι ότι χαμήλωσα treble αλλά μετά με πληροφόρησαν ότι την ώρα που έπαιζα, γνωστός και μη εξαιρετέος μπλουζμαν, πήγε κρυφά από πίσω και το ξανατερμάτισε.

Superfunk είπε:
ΠΟΛΥ ωραιος!
θενκ γιου σερ.

Η πλάκα είναι ότι χαμήλωσα treble αλλά μετά με πληροφόρησαν ότι την ώρα που έπαιζα, γνωστός και μη εξαιρετέος μπλουζμαν, πήγε κρυφά από πίσω και το ξανατερμάτισε.
Το απίστευτο είναι ότι μόλις μου έστειλαν φωτό που αποδεικνύει τη δολιοφθορά.  ;D

IMG_0565.JPG

geodimitri είπε:
Φοβερός ήχος και ωραιότατο παίξιμο!  :)
+1

Κελαηδάνε και οι μαγνήτες αλλά και ο παίκτης  ;)

Jazzjoker [quote author=Jazzjoker είπε:
Ήταν κι αυτό μια εμπειρία. Η πλάκα είναι ότι χαμήλωσα treble αλλά μετά με πληροφόρησαν ότι την ώρα που έπαιζα, γνωστός και μη εξαιρετέος μπλουζμαν, πήγε κρυφά από πίσω και το ξανατερμάτισε.
Μια φορά ρε φίλε δεν ακουγόσουν...μουφα ο hot rod deluxe μου φαίνεται... ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back