Προσπαθησα να βελτιωσω και να μιξαρω προσεκτικοτερα ενα κομματι που ανεβασα πριν λιγο καιρο. Τελικα αποτι φαινεται δεν εχει καμια σχεση με το αρχικο
Καθε κριτικη ευπροσδεκτη.
Song_2_01.mp3

Song_2_01.mp3
Ευχαριστω για την ακροαση. Οσον αφορα τα τακουνια, εχω μερικες συγκεκριμενες εικονες στο μυαλο μου για το κομματι οποτε σαν αντιστοιχια σε αυτες προεκυψαν η εισαγωγη και η παυση. Καταλαβαινω οτι για εσενα δεν εξυπηρετουν σε κατι αλλα για μενα προς το παρον ( γιατι αυριο μπορει να μην μου αρεσουν ) εξυπηρετουν.RayDTutto είπε:Ενδιαφέρον ως κομμάτι και ως παίξιμο.
Τα τακούνια δεν νομίζω οτι προσφέρουν τίποτα στο κομμάτι - ίσα-ίσα νομίζω ότι αφαιρούν συνοχή. Καταλαβαίνω το σκηνοθετικό μέρος από πλευράς σου, αλλά δεν μου πάει.
Κατά τα άλλα μπράβο.
Δεν νομιζω οτι οι λογοι που μπορει καποιος να κανει μουσικη αναγονται αποκλειστικα σε αυτο το διλημα.RayDTutto είπε:Και εδώ μπαίνει το προαιώνιο ερώτημα:
Κάνουμε μουσική για την πάρτη μας ή για τους άλλους; Αν την κάνουμε για την πάρτη μας, γιατί τη μοιραζόμαστε με άλλους;![]()
![]()
Σε ευχαριστω gvour.Ιδιομορφο και πρωτοτυπο κομματι και παιξιμο επισης.Ισως τα τακουνια να ελειπαν απ
τη μεση μονο(εφοσον ομως λειτουργουν στην "εικονα" κομματιου που εχεις κατα νου πασο-
ξερεις καλυτερα).
Μ αρεσε και η αναπτυξη του.
Ωραιο ειναι.
Γιατί ο Χριστός είπε να μοιράζουμε τους χιτώνες και τις παρτιτούρες...RayDTutto είπε:Κάνουμε μουσική για την πάρτη μας ή για τους άλλους; Αν την κάνουμε για την πάρτη μας, γιατί τη μοιραζόμαστε με άλλους;![]()
![]()
Το προσεξες κι εσυ?Πραγματι κολλαγε παρα πολυ ωραια.Jazzjoker είπε:Μου άρεσε και αυτό. Ωραία και η φράση cause we've ended as lovers στο 1:41![]()
...στο 2.43.fusiongtr είπε:Κατά την ταπεινή μου γνώμη το κομμάτι θα έπρεπε να ξεκινάει από το 2:23...
Πρέπει να ξέρεις να περπατάς μ' αυτά.fusiongtr είπε:Έβγαλες όξω όλα τα τακούνια Νέστορα!! ;D
Εχεις δικιο και στις δυο περιπτωσεις. Γενικοτερα εχω ενα θεμα με τον χρονο, ισως θα επρεπε να δουλευω περισσοτερο μετρονομο. Επισης θελω να ρωτησω κατα ποσο κατι τετοιο μπορει να επιβαρυνθει οταν μελετας συνεχεια στο PC με καρτα ηχου η οποια βαζει καμποσο latency στην μεση. Καθε συμβουλη, ασκησεις , προτασεις ευπροσδεκτες.freerock1974 είπε:Νομιζω οτι χρειαζεται να δουλεψεις λιγο το vibrato σου,κυριως στις καταληξεις των φρασεων.
Να μην πεφτει καρφι η τελευταια νοτα και μετα στεκεται ''προσχη''..
Εχω την αμυδρα αισθηση οτι η lead ''τρεχει''λιιιιγο πιο γρηγορα στο χρονο(τεμπο)σε σχεση με τα τυμπανα.Προσπαθουσα να την ''πιασω''σε σχεση με το snare και μου βγαινε πιο μπροστα.
Ισως πεφτω εξω βεβαια.Δες το λιγο κι εσυ.![]()
Τελικα ανακαλυψα τι μου θυμιζει ;D ;D ;D ;DΜου άρεσε και αυτό. Ωραία και η φράση cause we've ended as lovers στο 1:41![]()
Αποτι καταλαβα τα τακουνια δεν ειχαν και μεγαλη επιτυχια. Αντε τωρα να πω στην ξαδερφουλα μου οτι δυο ωρες που την ειχα στις στοες και τα καλντεριμια με τα ψηλοτακουνα δεν ευδοκιμησαν. Απαρηγορητη θα ειναι.Έβγαλες όξω όλα τα τακούνια Νέστορα!! ;D
Αυτή είναι η ξαδερφούλα σου?? Την αγαπάω!! ;D ;D ;D ;Dmarooned είπε:Αποτι καταλαβα τα τακουνια δεν ειχαν και μεγαλη επιτυχια. Αντε τωρα να πω στην ξαδερφουλα μου οτι δυο ωρες που την ειχα στις στοες και τα καλντεριμια με τα ψηλοτακουνα δεν ευδοκιμησαν. Απαρηγορητη θα ειναι.
![]()
Lakis speaking!!! ;D ;D ;D ;DLK είπε:Λοιπόν εμένα μου άρεσε πολύ και το κομμάτι , αλλά πιο πολύ (μου έρεσε) το foot “high heels” fetish σου! Ειδικά δε μετά την φωτογραφία "jimmy choo" μου δείχνεις ότι είσαι άντρας που ξέρει ακριβώς τι θέλει , και αυτό το εκτιμώ περισσότερο από τη συνθετική ή την παικτική δεινότητα ;D. Αν δε σάπμλαρες εσύ και τα τακούνια…..respect.![]()
…και όλοι ξέρουν ότι είμαι "christian louboutin" kind of man! ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Lakis speaking!!! ;D ;D ;D ;D
H εξαδέλφη πάει πακέτο με τα «τακούνια». Love it or leave it! ;D ;D ;DΕγώ μόνο την ξαδέρφη σου θέλω!!!
Respect to Lakis (δεν κλίνεται, είναι σαν το Sakis)!! ;D ;DLK είπε:…και όλοι ξέρουν ότι είμαι "christian louboutin" kind of man! ;D ;D ;D
And let me be lonely!!H εξαδέλφη πάει πακέτο με τα «τακούνια». Love it or leave it! ;D ;D ;D