ψηφιστε τον γρηγοροτερο και καλυτερο κιθαριστα

Το ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΣ με το ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ δεν εχουν καμμια σχεση..

Α, και η μουσικη ειναι τεχνη οχι αθλημα για να αναζητουμε τους "καλυτερους"... :wink:

Το ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΣ με το ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ δεν εχουν καμμια σχεση..Α' date=' και η μουσικη ειναι τεχνη οχι αθλημα για να αναζητουμε τους "καλυτερους"... :wink:[/quote']

+ 1.000 8)

ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο (ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ) GUITAR HERO:

\m/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΗΣ \m/

http://www.demetrioskatis.com/

AND THE BRAINS AT THE RAILS!!! !!! !!!

Γρηγορότερος και καλύτερος;; Είπαμε! Από αυτούς που έχεις μακραν ο BB King είναι ο καλύτερος αλλά θέλεις πολύ ψάξιμο ακόμα!

Δεν βρίσκω και πολύ νόημα στο θέμα ταχύτητα ... άλλα πράγματα κάνουν κάποιον ΚΑΛΟ κιθαρίστα.

Δεν βρίσκω και πολύ νόημα στο θέμα ταχύτητα ... άλλα πράγματα κάνουν κάποιον ΚΑΛΟ κιθαρίστα.
+1

ακούω τρελές ταχύτητες από άτομα που βρίσκονται στην παραπάνω λίστα και χασμουριέμαι

ακούω φράσεις που παίζει ένας π.χ. Gilmour και υποκλίνομαι

Δεν λαμβανω μερος γιατι δεν εχεις επιλογη τον Αγγελο Περλεπε.... :|

χα χα χα χα 8)

Τι περλεπές και αηδίες, σαν τον ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΑΤΗ δεν είναι κανένας! Ειδικά όταν παίζει στις ταράτσες!!!

satriani με ένα n

κι εγώ επιμένω σε δύο κατηγορίες: καλύτερου, γρηγορότερου

εκτός αν εννοείς τον καλύτερο από τους γρήγορους, δλδ από αυτούς που "shreddάρουν"

που σημαίνει ότι θα βγάλεις τον bb king από τις επιλογές

"(δεν νομιζω να ξεχασα κανεναν....)"

κατά τάλλα ξέχασες διακόσιους που ανήκουν στην κατηγορία, από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις δλδ, τι να κάνουμε είναι πολλοί :)

Συμφωνώ με gdevelek... Π.χ ο malmsteen είναι πολύ γρήγορος αλλα δν μου κάνει κάτι... Ενώ ο Gilmour με ανατραχιάζει... και ο frusciante ίσως.. Από αυτους που είπες πάντως μάλλον θα πω satriani... Αυτά..

8)

με τυχαια σειρα:κατης' date='ζηρας,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΟΜΠΟΛΟΣ!!! :lol: :lol:[/quote']
ΣΩΣΤΟΣ(Τ)

+1 ψηφος και απο εμενα........ :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

βασει του κιθαριστικου μου γουστου, απο αυτους που αναφερεις οι αντοχες μου σε ταχυτητες και δεξιοτεχνια φτανουν οριακα μεχρι και τον BB king :lol:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back