• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Ψάχνω για ξένο eshop...

timepasser

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Καλησπέρα...

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο μουσικό eshop του εξωτερικού, από το οποίο αγόρασε και έμεινε ευχαριστημένος??

Κατα προτίμηση εντός Ευρώπης για να γλυτώσω τυχον τελωνεία...

www.thomann.de

Κάνε search στο Forum και πίστεψέ με θα βρεις ΠΟΛΛΕΣ αναφορές για τον Thomann (γνωστός και ως "Θωμάς" :lol: :lol: ) ;)

Σχετικά με το music store έχω την εντύπωση πως δεν εξυπηρετεί πλέον Ελλάδα...Στα μενού εγγραφής και παραγγελίας δεν υπάρχει η πατρίδα μας :( :(

Σχετικά τώρα με τον "Θωμά" και το musik-productiv, θυμάται κανείς να μου πει πόσες περίπου μέρες έκανε να έρθει η παραγγελία σας?

"Which Countries do you deliver ?

Basically we deliver World Wide. Please note that some Brands in our Onlineshop are

not permited for Export outside the EU on the basis of agreements with our distibutors."

Πάντως δεν έχω κάνει αγορές από εκεί πρόσφατα.

Από τόμαν η παραγγελία κάνει πάνω από 20 ημέρες, κυρίως λόγω ελτα. Το μιούζικ στοουρ έστελνε με ups.

Όλοι μπορούν να στείλουν με κούριερ αν τους το ζητήσεις. Οι παραγγελίες μου από Thomann κάνουν συνήθως 8-12 μέρες (όχι εργάσιμες) με κανονικό ταχυδρομείο.

...Από τόμαν η παραγγελία κάνει πάνω από 20 ημέρες' date=' κυρίως λόγω ελτα....[/quote']
Όχι Flipper πολύ λιγότερο, γύρω στο 8ήμερο το συνηστώ σχεδόν ανεπιφύλακτα...

Στου Θωμά το μαγαζί....

Kαι για μένα 8ήμερο θα ήταν αν τα ελτα δεν χρειαζόντουσαν 15 ημέρες από την ημερομηνία αφίξης για να στείλουν την ειδοποίηση σπίτι μου.

Εγώ που μένω Γιάννενα, λαμβάνω σε 15 μέρες περίπου. Σε αυτό δεν μετράει ο χρόνος που κάνουν τα ΕΛΤΑ να στείλουν το ειδοποιητήριο. Κι αυτό γιατί μόλις ...πλησιάζουν οι μέρες να έρθει το δέμα, τους τα πρήζω καθημερινά με τηλεφωνήματα, οπότε η ειδοποίηση δεν προλαβαίνει ΚΑΝ να σταλεί σπίτι μου :lol::lol::lol::lol:

Από τόμαν η παραγγελία κάνει πάνω από 20 ημέρες, κυρίως λόγω ελτα. Το μιούζικ στοουρ έστελνε με ups.
Ε όχι και 20 μέρες, θα τρομάξει το παιδί. Όσες φορές έχω παραγγείλει (και το έχω κάνει πολλές φορές) δεν έχει κάνει πάνω από 6-7 μέρες, δεδομένου βέβαια τα όποια προιόντα να είναι άμεσα διαθέσιμα. Υπάρχει μια βασική λεπτομέρεια. Άπαξ και το κιβώτιο έχει μπεί στο σύστημα των ελληνικών ταχυμεταφορών/ταχυδρομείων, ο Θωμάς δεν φέρει καμία ευθύνη για την όποια καθυστέρηση και λογικό είναι. Γι'αυτό και επιβάλλεται να παρακολουθούμε την πορεία της παραγγελίας ώστε μόλις φτάσει Ελλάδα να γίνουν τα απαραίτητα τηλεφωνήματα. Έχει τύχει φορά που για λόγους άγνωστους στον άνθρωπο, στις ταχυμεταφορές δεν μπορούσαν να κουνήσουν τα οπίσθιά τους και να φέρουν το κιβώτιο στην δηλωμένη διεύθυνση (η οποία δεν ήταν στο βουνο, ήταν στο κέντρο της Αθήνας), αναγκάστηκα και πήγα να το πάρω μόνος μου.

Κατα τ' άλλα ...Thomann Rules...

ΕΛΤΑ sucks

Έλεος ρε παιδιά, κοντά 4 χρόνια πίσω είχε ανοιχτεί το thread! Από τότε μάλλον θα έχει βρει e-shop για να ψωνίζει ο άνθρωπος...

Μα είναι δυνατόν να απαντάτε σε θέματα αγοράς... 3 χρόνια αργότερα με σημερινά δεδομένα; Ακόμα και το ΕΛΤΑ μπορεί να έχει αλλάξει διεύθυνση, ιδιοκτησία, να έχει κλείσει... που λέει ο λόγος.

Alchemist είπε:
Έλεος ρε παιδιά, κοντά 4 χρόνια πίσω είχε ανοιχτεί το thread! Από τότε μάλλον θα έχει βρει e-shop για να ψωνίζει ο άνθρωπος...
Ούπς....  ;D ;D.... Σωστό, μάλλον δεν έχω ξυπνήσει ακόμα. Καλό είναι να κοιτάμε λίγο τις ημερομηνίες εεε?  :-[  :-[

Διάβασα και εγώ ο άμοιρος 20 μέρες από Θωμά και μου σηκώθηκε η τρίχα.

Sorry......

Μήπως να αρχίζω να πίνω καφέ;

Ουπς, εγώ το ανοιξα κατα λάθος. Συγνώμη.  :( :(

Ίσως κάποια τόσο παλιά θέματα καλό ειναι να γίνονται locked..

Sorry και παλι.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα