ψάχνω κιθάρα έτσι κι έτσι

• Thread starter Thread starter Guest
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 5K
G

Guest

Guest
Γεια χαρα!  Μπαίνω στο ψητό που λέμε.

Ψαχνω ηλεκτρικη με :

-rosewood fretboard

-humbucker (neck)

-single coil    (bridge)

-σχετικά χοντρό μπράτσο, μεσαιο σε μέγεθος και πάνω

-τιμη 0-1000€

βεβαια αν εχετε να μου προτεινετε καποια, καλη κατα τη γνωμη σας, με πολυ λιγοτερα λεφτα εννοειται οτι ειναι θετικο.Εγω απλα αποκλειω τις ακριβοτερες , εκτος αν θεωρειτε οτι καποια ειναι πραγματικα εξαιρετικη για τα λεφτα της.

Φυσικα το πιο σημαντικο θα ειναι ο ηχος που επειτα δω αν ισως ειναι αυτο που ψαχνω αλλα θα ηθελα να εχει τα παραπανω.

Υπάρχει περίπτωση να βρω αυτο που ζητω?

Να σας πω την αληθεια θα αγοραζα μια τέλε 72 κάστομ αλλα απο ότι βλέπω είναι λίγο ακριβη στην ευρώπη για μεξικανα τελε(παρακαλω διαψεύστε με!) και μου φαινεται οτι εχει μικρα(?) ταστα ή κατι μου φαινεται περιεργο τελος παντων(παρακαλω διαψευστε με).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων  :)

Last edited:
Neck humbucker, bridge single coil...

Ψάχνεις σπάνιο και εξωτικό φρούτο. Στο αντίθετο πληθώρα επιλογών, αλλά αυτό δεν είναι και ότι πιο σύνηθες.

Μια λύση, είναι μια stratocaster με ολίγον... κουπί μπράτσο (δεν θυμάμαι ποιες έχουν πιο μπόλικο μπράτσο), όπου αλλάζεις τον neck σε humbacker.

Κάποιες αμερικάνικες strat είναι σκαμμένες για humbuckers, οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αλλάξεις το pickguard.

expired είπε:
Ψαχνω ηλεκτρικη με :

-rosewood fretboard 
icon-green-check.png

-humbucker (neck)
icon-green-check.png

-single coil    (bridge)
icon-green-check.png

icon-green-check.png

-τιμη 0-1000€ 
icon-green-check.png

-όχι μικρα ταστα 
icon-green-check.png

Ναι,την ξέρω αυτήν αλλά δε μου κανει. Thanx anyway.
Ok

mauromouris είπε:
5 στα 5 και ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι ο ηχος φυσικα και οχι να σας βαλω καποιο quiz γνωσεων  ;D . Φυσικα μπορει να ζηταω πολλα και γι'αυτο ανοιξα και το θεμα - γιατι εχω ψαξει καιρο στο ιντερνετ και παντου ρωτωντας αλλα δεν εχω βρει κατι να με ενδιαφερει.

Όπως λέει κι ο Terry RoscoeBeck5

Ψάχνεις σπάνιο και εξωτικό φρούτο. Στο αντίθετο πληθώρα επιλογών, αλλά αυτό δεν είναι και ότι πιο σύνηθες.
Το ξερω φιλε μου! Απλα ελπιζω να εχει παρει κατι το ματι σας και ψαχνω  ;)

Θελω πιο πολυ με βαση αυτα που ξερω οτι θελω να δω μερικες προτασεις και να τις επεξεργαστω :)

Δεν προωθούμε αγγελίες μας στο forum παίδες.

On topic, Tele με mini humbucker στο neck είναι στο ραντάρ;

Παρε μια αμερικανικη τελε απο τις αγγελιες,γυρω στα 750 με 900 ευρω σκανε μυτη,και βαλε της εσυ οποιον διπλο θες στη θεση neck.

Η παρε ενα οποιαδηποτε Gibson-οειδες (ES335,LP κτλ) και απλά βαλε εναν Ρ90 ή εναν GFS Surf 90 στη θεση bridge.

Easy peasy  ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μετάχειρη λέμε... ποιος αγοράζει καινούριες?  ;)

Αν υποψιαστώ ότι δε βρίσκεις με 1000άρικο εν μέσω κρίσης....

Ειναι πολυ νεο μοντελο,θα τη βρει μεταχειρισμενη και μαλιστα στα 1000 ευρω?Δεν νομιζω...ειπαμε να τα σκοτωνουμε λογω κρισης αλλα οχι & ετσι  ;D

1200-1400 is more like it.

Ασε που και παλι εισαι απροσεκτο αγορι

rosewood fretboard
;D

expired είπε:
Γεια χαρα!  Μπαίνω στο ψητό που λέμε.

Ψαχνω ηλεκτρικη με :

-rosewood fretboard

-humbucker (neck)

-single coil    (bridge)

-τιμη 0-1000€

βεβαια αν εχετε να μου προτεινετε καποια, καλη κατα τη γνωμη σας, με πολυ λιγοτερα λεφτα εννοειται οτι ειναι θετικο.Εγω απλα αποκλειω τις ακριβοτερες , εκτος αν θεωρειτε οτι καποια ειναι πραγματικα εξαιρετικη για τα λεφτα της.

Φυσικα το πιο σημαντικο θα ειναι ο ηχος που επειτα δω αν ισως ειναι αυτο που ψαχνω αλλα θα ηθελα να εχει τα παραπανω.

Υπάρχει περίπτωση να βρω αυτο που ζητω?

Να σας πω την αληθεια θα αγοραζα μια τέλε 72 κάστομ αλλα απο ότι βλέπω είναι λίγο ακριβη στην ευρώπη για μεξικανα τελε(παρακαλω διαψεύστε με!) και μου φαινεται οτι εχει μικρα(?) ταστα ή κατι μου φαινεται περιεργο τελος παντων(παρακαλω διαψευστε με).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων  :)
τον συνδυασμό αυτόν που περιγράφεις, τον έχεις ακούσει ή τον φαντάζεσαι πως θα βγαίνει...?

τον συνδυασμό αυτόν που περιγράφεις, τον έχεις ακούσει ή τον φαντάζεσαι πως θα βγαίνει...?
Καπως ετσι θα βγαινει  ;D

παντως δεν ανακαλυπτει και την Αμερικη ο ΟΡ εδω και πολλες δεκαετιες ενας διπλος (humbucker,mini humbucker ) στη neck θεση μιας tele ειναι απο τις πιο συνηθισμενες μοντες

9ffa918cb0adc1326d72df321dacff7d30d6e055.jpg

Superfunk είπε:
Καπως ετσι θα βγαινει  ;D

δεν ξέρω αν είναι μόντα συνηθισμένη.

Πάντως στην δικιά μου deluxe 73 ο neck όπως φαίνεται εδώ είναι σκέτο μέλι.

Η αγαπημένη μου θέση.

Και αξίζει.

αλλά εδώ δεν μιλάμε για απλο humbaucker.

Εδώ είναι cunife...

αλλά εδώ δεν μιλάμε για απλο humbaucker.Εδώ είναι cunife
σωστον

δεν ξέρω αν είναι μόντα συνηθισμένη.
ε το εμαθες και αυτο  ;D ;D

εκτος οτι παρα πολλοι τελεκαστεραδες εβαζαν κανονικους διπλους ή mini hb στις στοκ tele τους,εχει βγαλει και η Fender και αλλα stock μοντελλα με απλους διπλους ή mini humbuckers

το καλυτερο ολων ηταν αυτο

http://www.musicradar.com/reviews/guitars/fender-vintage-hot-rod-52-telecaster-26468

προσωπικα πιστευω οτι ενας Firebird style mini humbucker με χαμηλο outpout ειναι η καλυτερη λυση για καποιον που θελει διπλο μαγνητη "μπροστα" σε τελε

Trending...

Νέα θέματα

Back