Ψάχνω φθηνό προβαδικο για ντραμς ή από κοινού ενοικίαση χώρου (Πειραιάς?)

Ok-Stretch6334

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Καλησπέρα, ψάχνω κάποιο τρόπο να παίζω ντραμς, δεν ξερω αν μου κανει το προβαδικο γιατί θελω αρκετες ωρες το μηνα.

Βασικά θέλω να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να με φέρει σε επαφή με τα ξακουστά προβαδικα-διαμερισμστα του Πειραιά ή κάτι άλλο αντίστοιχο μέσα στην Αθήνα αν υπάρχει.

Γιατί δεν παίρνεις ο ίδιος ένα τηλέφωνο να μάθεις ? Μπορείς να νοικιάσεις το χώρο όση ώρα θέλεις και να κοπανάς ασταμάτητα

Δυστυχώς δεν υπάρχουν χώροι. Είναι όλα και παντού πιασμένα. Ίσως το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να ψάξεις για συγκάτοικο, μιας και έχουν αυξήσει τα ενοίκια ΚΑΙ εκεί.

Τα διαμερίσματα του Πειραιά εκεί στην αγορά που λένε είναι γνωστό ότι έχουν 2 σημαντικά προβήματα. Πρώτον ότι δεν πας ό,τι ώρα θες. Κλείνει στις 23:00 νομίζω, και πρέπει να μιλάς με τον ιδιοκτήτη για το πότε θα πας. Δεύτερον έχω ακούσει για πάρα πολλά κενά ασφαλείας, κλοπές δηλαδή.

Τα καλύτερα δωμάτια είναι οι χώροι πάνω απο το Drumstore στη Λένορμαν. Πας ό,τι ώρες θες, ακόμα και στις 4 το πρωί, όλοι γνωρίζουν τους πάντες οπότε υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια. Εκεί είναι πάντα όλα πιασμένα. Υπάρχει λίστα αναμονής που δεν προχωράει ποτέ. Μην περιμένεις όμως καμια τρελή ηχομόνωση. Τις προάλλες μιλούσα με ένα φίλο που είναι εκεί και μου έλεγε ότι μερικές φορές ακούς τόσο πολύ τους άλλους που καταλλήγεις να κάνεις τις ίδιες ασκήσεις με αυτούς (χαχα).

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back