ψάχνω ένα τραγούδι..

xristosx

Νέο μέλος
Πόντοι
1
είναι νομίζω του πανούση,από την ταινία toy story.μου χει μείνει η μελοδία και μιάς και είμαι νέος στο φόρουμ ανοιξα το πρώτο μ θέμα ;D ;D ;D

Λέγεται Εγώ κι εσύ μαζί και το ερμηνεύουν ο Τζίμης Πανούσης με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη. Ωραίο κομμάτι, αποδεικνύει ότι ο πανούσης έχει πολύ καλή φωνή!

ΕΠΕΙΓΟΝ!!αναζητώ άμεσα ένα οποιοδήποτε τραγούδι με Ελληνικό στίχο, που να μπορεί να τραγουδηθεί από 6 γυναικείες φωνές.

Στο κουπλέ ας πουμε να προσφέρεται να πει από μια στροφή ο καθένας και στο ρεφραιν και οι 6 μαζί,

ή ακόμα καλύτερα όλο το τραγούδι να μπορεί να αποδωθεί και από τις 6 ταυτόχρονα.

Να έχει δηλαδή την έννοια του group στην εκτέλεση του.

Έχετε να προτείνετε κάποια τραγούδια που να ερμηνεύτηκαν ταυτόχρονα από μια ομάδα καλλιτεχνών;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια.

(επείγει γιατί πρέπει να εντάξω άμεσα ένα τέτοιο τραγούδι για το κλείσιμο μιας εκδήλωσης)

ένα που μου ήρθε στο μυαλό (αλλά δεν με ικανοποιεί και τόσο) είναι το Ροζ (ρούχα μαζί που πλύθηκαν και έχουνε γίνει ρόζ...κλπ) το οποίο αν και είναι για ντουέτο, προσφέρεται να το πουν και 6 άτομα, μια στροφή ο καθένας  να εναλλάσσονται και στο ρεφραιν όλοι μαζι)

Κάτι τέτοιο ψάχνω. Καμία ιδέα;

Ένατραγούδι που σκέφτηκα που έχει τραγουδηθεί από ομάδα καλλιτεχνών είναι το

"Θα σκίσει η ομάδα" που το είπαν Βαρδής, Βαρθακούρης, Νίνο, Ειρήνη Μερκούρη και άλλοι μαζί τους.

Κάτι τέτοιο ψάχνω, αν και δεν με ικανοποιεί το παραπάνω τραγούδι.

Ωραίο θα ήταν το we are the world (Βob Dylan, Bruce Springsteen, Steve Wonder, Cindy Lauper, Tina Turner, M. Jackson) αλλά θέλω οπωσδήποτε Ελληνικό στίχο...

Δεν ξέρω κατά πόσο στο Ελληνικό πεντάγραμμο έχει γίνει συμπραξη πολλών καλλιτεχνών μαζί, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι.

Ας είναι έστω κάποιο τραγούδι που να προσφέρεται για να αποδοθεί από 5-6 τραγουδιστές μαζί

Αυτό ταιριάζει με το κλίμα της εποχής, αν και παλιό επίκαιρο και παίρνει αρκετές φωνές, διφωνίες, τριφωνίες και έχει και ελληνικό στίχο.

http://www.youtube.com/watch?v=4b1wk7oiyQU

Λέγεται Εγώ κι εσύ μαζί και το ερμηνεύουν ο Τζίμης Πανούσης με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη. Ωραίο κομμάτι, αποδεικνύει ότι ο πανούσης έχει πολύ καλή φωνή!
Γιατι πότε υπήρχε η υπόνοια ότι ο Τζιμακος δεν έχει καλή φωνή δεν κατάλαβα.Επρεπε να πει κομματι με το Αλκινοα για να φανει η φωνη.Φωναρα ο Τζιμακος φιλος.

killbill είπε:
ΕΠΕΙΓΟΝ!!αναζητώ άμεσα ένα οποιοδήποτε τραγούδι με Ελληνικό στίχο, που να μπορεί να τραγουδηθεί από 6 γυναικείες φωνές.

Στο κουπλέ ας πουμε να προσφέρεται να πει από μια στροφή ο καθένας και στο ρεφραιν και οι 6 μαζί,

ή ακόμα καλύτερα όλο το τραγούδι να μπορεί να αποδωθεί και από τις 6 ταυτόχρονα.

Να έχει δηλαδή την έννοια του group στην εκτέλεση του.

Έχετε να προτείνετε κάποια τραγούδια που να ερμηνεύτηκαν ταυτόχρονα από μια ομάδα καλλιτεχνών;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια.

(επείγει γιατί πρέπει να εντάξω άμεσα ένα τέτοιο τραγούδι για το κλείσιμο μιας εκδήλωσης)

ένα που μου ήρθε στο μυαλό (αλλά δεν με ικανοποιεί και τόσο) είναι το Ροζ (ρούχα μαζί που πλύθηκαν και έχουνε γίνει ρόζ...κλπ) το οποίο αν και είναι για ντουέτο, προσφέρεται να το πουν και 6 άτομα, μια στροφή ο καθένας  να εναλλάσσονται και στο ρεφραιν όλοι μαζι)

Κάτι τέτοιο ψάχνω. Καμία ιδέα;
Είσαι λίγο off αλλά ναι. :P

Μέχρι 3 φωνές μπορώ να σκεφτώ σε Ελληνικό. Χώσε μια 4η κ μια 5η ακόμα και έτοιμη η πολυφωνία :P

διασκευή απο τρίφωνο

ευχαριστώ για τις προτάσεις, δεν με ενδιαφέρει τόσο οι δεύτερες και τρίτες φωνές, όσο το τραγούδι να προσφέρεται να τραγουδηθεί από γκρουπ τραγουδιστών όχι μόνο στο ρεφραιν αλλά και στο κουπλε.

Το "Ο λόγος δεν έχει λόγο να λέγεται" ειναι καλό.

Περισσότερο θα μου άρεσε ένα τραγούδι που να έχει τη μορφή διαλόγου μεταξύ δύο ανθρώπων, ώστε όταν θα εναλλάσσονται οι τραγουδιστές να φαίνεται ότι μιλάνε μεταξύ τους και ότι απευθύνεται ο ένας στον άλλον.

Το "ρούχα μαζί που πλήθυκαν και έχουν γίνει Ροζ" ας πουμε είναι σε αυτό το πνεύμα.

Δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλα τραγούδια σε αυτό το στυλ

PS γιατί λες είμαι λίγο off?  ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back