Tα ιδια ελεγα και εγω μεχρι που επαιξα μια gibson special r0(οι true :wink: special εχουν wraparound bridge) και εκτοτε θελω να παρω μια.Αν η κιθαρα ειναι καλοκατασκευασμενη η wraparound μονο προβλημα δεν δημιουργει(εκτος αν θες κανα action 2 εκατοστα πανω του εργοστασιακου η κανα τρελο upbow στο μπρατσο),ασε που εχει σοβαρη επιρροη στον ηχο(σκασιμο),προς το καλο κατα την ταπεινη μου αποψη.Μα τί γέφυρα είναι αυτή ... χωρίς intonation. :roll: :roll:
Νίκο, εννοείς ότι ρυθμίζεται το intonation με κάποιο τρόπο ή ότι αυτό το σχήμα φέρνει το intonation ικανοποιητικά κοντά στο σωστό χωρίς ρύθμιση?....η γεφυρα αυτη προσφερει αψογο intonation (και δραματικα καλυτερο ηχο απο αυτο της tune o matic...) αν προσεξεις καλα ειναι compensated...
....
παντως μπηκα στο site της PRS και οι μαγκες προσφερουν μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ κιθαρα που με κανει να μου τρεχουν τα σαλια (και ειλικρινα δεν το περιμενα ποτε αυτο απο μια εταιρεια που....μισω :lol: )
http://www.prsguitars.com/seone/index.html
Νίκο' date=' εννοείς ότι ρυθμίζεται το intonation με κάποιο τρόπο ή ότι αυτό το σχήμα φέρνει το intonation ικανοποιητικά κοντά στο σωστό χωρίς ρύθμιση?[/quote']....η γεφυρα αυτη προσφερει αψογο intonation (και δραματικα καλυτερο ηχο απο αυτο της tune o matic...) αν προσεξεις καλα ειναι compensated...
....
ναι ακριβως οπως στις tele compensated saddles,αυτο το συστημα υπαρχει και σε πολλες high end ακουστικες αλλωστε.....(στο κοκκαλακι της γεφυρας τους)
νομιζω οτι οι Prs ειναι καλες κιθαρες' date=' αλλα παραειναι ακριβες για αυτο που κανουν. και τις πουλας και πιο δυσκολα[/quote']
Φιλε νομιζω οτι δεν το χεις ψαξει αρκετα το θεμα. Οι PRS αδικουνται απο τον αθλιο αντιπροσωπο που εχουν εδω (δε λεω όνομα!! καταλαβατε!!), αλλα αν δεις τις πραγματικες τους τιμες(κι ακομα περισσοτερο τις τιμες αμερικης) διαπιστωνεις οτι εχουν το καλυτερο ισως value for money για επαγγελματικες κιθαρες( και μην ακουσω για τις μουφες gibson των 3000 ευρω! Γιατι αν θες πραγματικη Gibson παμε στα 4-5 χιλιαρικα τουλαχιστον. Και αυτο πο προσφερουν δεν ειναι καθολου αμελητεο. Η ποιοτητα ειναι κορυφη και την ευελιξια και την ποικιλια ηχων τους δεν εχει ουτε η Fender ουτε η Gibson.)