PRS SC 245.....just arrived !!

mike_rhd

Μέλος
Πόντοι
28
Καλημερα σε ολους!! Σημερα πηρα την καινουρια μου κουκλα, και ειπα να μοιραστω τη χαρα μου μαζι σας ;D ;D ;D Ειναι η prs sc 245 σε dark cherry sunburst.Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ, και φυσικα απο ηχο...ονειρο!!Φοραει  μαγνητες 245 που ειναι σχεδιασμενοι ειδικα γι αυτη την κιθαρα.Περα απ τον ηχο μου εκανε εντυπωση πως ακομα και με αρκετη παραμορφωση, χρησιμοποιωντας μονο το volume, ο ηχος καθαριζε τελειως!!

Ειναι ο,τι πρεπει για rock blues..και γενικα για vintage καταστασεις ;).

Φιλικα,Mike

Picture20.jpg

Picture22.jpg

Picture23.jpg

Picture19.jpg

Το χρωμα πραγματικα σκοτωνει... ε, και σαν κιθαρα λογικα κατι θα λεει ;D

Μεγειες και καλοπαιχτη. Λαρισα ειπαμε? Καφε κερνας να την χαιδεψω? :D

Thanks!!

Anytime bihla ;D ;D Δυστυχως εδω σπουδαζω κ εχω μονο εναν microcube >:(

Back home, εχω εναν marshall jcm 800.

Καλοπαιχτη φιλε μου!!!! Φαινεται κουκλα κ ειμαι σιγουρος πως απο ηχο θα...σπερνει!!!! Ειδικα στον 800αρη!!!!! ;) ;)

πολύ ωραία τι να λέμε τώρα....

ο ήχος της πάντως όσο ντιστόρσιον κ να ρίξεις παραμένει αυτός που πρέπει... ;D

μπάι δε γούει από που τη πήρες?

κ ' επέλεξες wide fat or wide thin....?

wide thin, απο τον ΖΟΖΕΦ στον πειραια. Αρχικα εψαχνα κατι σε γκιμπσον αλλα περνωντας απο κει μ κεντρισε το ενδιαφερον. μπηκα λοιπον την δοκιμασα κ σε 2 μερες πηγα και την πηρα ;D  Ειναι απλα τελεια 8) :-*

mike_rhd είπε:
wide thin, απο τον ΖΟΖΕΦ στον πειραια.
Eξυπηρετικότατος ο τύπος εκεί, έτσι? Μια φορά που βρέθηκα εκεί και δεν είχε δουλειά

τα λέγαμε για κάνα 40λεπτο, γρατζούνισα και μια custom 22 μεταξύ των Κορεάτικων.

Το thin τoυς είναι σαν gibson 60s profile και το fat σαν 50s ή απέχουν?

ναι οντως πολυ καλος και γω μετα απο συζητηση μαζι του κατελιξα σ αυτη την κιθαρα (γιατι ειχε κ την 250). Δεν εχω ιδεα απο μπρατσα μαν τι να σου πω, αυριο που θα ρθω να τη δοκιμασουμε, θα δεις ;D

καλοπαιχτη mike μεγιες πολυ ωραια κιθαρα.

Γνωμη , παντα , οτι θα πρεπε να ειχες διαλεξει την 250,δεν ξερω βεβαια στα χερια σου πως καθοταν ή αν ηταν στην ιδια κατασταση οταν τις επαιξες

Η 250 εχει γεφυρα που μπορεις να ρυθμισεις το Intonation(παρα πολυ σημαντικο ) και Lock κλειδια

ενω η 245 εχει γεφυρα που δεν ρυθμιζεται(μονο σε υψος ) και κλειδια vintage απλα(που τις αλλαζεις βεβαια μετα αμα θες)

Ναι οκ απλα η 245 ειναι πιο vintage κατασκευασμενη και καλα, γι αυτο κ το wrap-around tailpiece και τα απλα κλειδια :). και νομιζω πως οι μαγνητες της 250 ηταν λιγο πιο γκαζωμενοι, για πιο μοντερνο ηχο.

Υπεροχη κιθαα κ η 250 οπως κ να χει :)

Μεγειά.  :)

Νομίζω ότι πέραν των διαφορών που αναφέρθηκαν, η 250 έχει και κατά 0.5" μακρύτερο scale length. (25" έναντι 24.5" της SC245)  :)

ενταξει εννοειται οτι η 250 εχει την κλασσικη prs scale , αντιθετα με την 245 που εχει 24'5 , αλλα αυτα ειναι καθαρα θεμα γουστου

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back