- Πόντοι
- 723
Σορρυ αλλα τετοια κακομεταχειριση οπως ξερεις, ουτε η Πετρουλα δεν αντεχει. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Daudiobox είπε:ένας πιτσιρικάς κιθαρίστας, αφού έπαιξε και τελείωσε, πήγε και τον έβγαλε με την μία... από την πρίζα.
Σορρυ αλλα τετοια κακομεταχειριση οπως ξερεις, ουτε η Πετρουλα δεν αντεχει. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Daudiobox είπε:ένας πιτσιρικάς κιθαρίστας, αφού έπαιξε και τελείωσε, πήγε και τον έβγαλε με την μία... από την πρίζα.
καντου ενα service & bias & δεν θα εχεις για τα επομενα 50 χρονια....audiobox είπε:twin reverb μοντέλο του '74. Εγώ πάντως είχα πρόβλημα
o super reverb με ενα 15αρι ΕV στα 400 βαττ (θα πρεπει να αλλαξεις τη μπλαφλα) ειναι πολυ κοντα στον vibroverb που χρησιμοποιουσε ,δεν υπαρχει περιπτωση να πιασεις αυτον τον ηχο ΧΩΡΙΣ EV.lenny,riviera paradise
& οι δυο εχουν reverb,o ΙΔΙΟΣ ενισχυτης ειναι.υποθετω ο ενας εχει reverb ενω ο αλλος οχι και ο ενας εχει 2χ12 ο αλλος 1χ15
500-600 ευρω δεν ειναι πολλα.απ οτι ειδα ο super reverb παει πολυ γμτ...
μα δεν θα τον φτιαξεις εσυ...τοσα μαστορια εχουμε εδω μεσα....μεταχειρισμενο δεν ειμαι σε θεση ουτε εχω τις γνωσεις να τον κρινω και να τον παω να τον φτιαξω...φοβαμαι μην μπω σε τρυπακι να τρεχω καθε λιγο και λιγακι...
Δεν θα ξεχάσω πριν 2 χρόνια είχα πάρει ενισχυτή, Fender Blues DeVille 2x12 Combo.Superfunk είπε:Καλα αυτο κακο δεν ειναι ,οι μεξικανικοι εχουν καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και πιο ποιοτικες πλακετες απο τους αμερικανικους RI.
vibrolux ηταν βρε αρχηγε μου αν ηταν vibroverb ακομα θα τα μαζευες τα κομματια του VOX ;D ;Dffmakis είπε:οκ γούστα είναι αυτά.
Οπως οταν έβαλα τον Vox AC-50,με τον Fender Virboverb 1968,ο Vox τον ξέσ@ισε ;D
θα μας δείξει η βιοψία αν το boogie θα μας ξαναενοχλήσει στο μέλλον"...Γιατρέ μου, ...... ;D ;DSuperfunk είπε:vibrolux ηταν βρε αρχηγε μου αν ηταν vibroverb ακομα θα τα μαζευες τα κομματια του VOX ;D ;D
Ετσι κι αλλοιως πλακα κανουμε ειναι εντελως διαφορετικοι ενισχυτες και ισχυει το περι ορεξεως... ;D
ετσι κι αλλοιως ο Boogie Mark 1 τους τρωει ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ για πρωϊνο... ;D ;D ;D οποτε χτυπα εναν για να ησυχασεις...