Προβληματακια σε live

To 906 φαίνεται άκρως ενδιαφέρον!!

Άραγε σε τι θέση από το ηχείο ηχογραφείς κιθάρα και πώς συγκρίνεται με ένα sm57άρι???

aris 17561 είπε:
τελικά τι θα έπαιρνες ; ένα από αυτα τα 2 ; επίσης πείτε βρε παιδιά τα μικρόφωνα φωνής κάνουν ; εχω ένα σουρ μπετα για φωνή αλλά δεν γράφει και πολύ καλά... Βέβαια φταίω κι εγώ που δεν εχω ιδέα από μιξαρισμα. Ίσως φταίει και το μικρόφωνο όμως...
Μάλλον. Ίσως πρέπει να αγοράσεις καλύτερο. Για κάνε ένα θρεντ... :)

Ακου ΟΛΑ τα clip μου. ;)

Εγω απλα στα live το κρεμαω πανω ακριβως απο το κεντρο του μεγαφωνου,οταν γραφω το βαζω παλι στο κεντρο πλαϊ-πλαϊ με ενα φτηνο ribbon ("μοιραζονται" το κεντρο)

Καλυτερο απο το 57αρι ειναι αν θες πιο φυσικο ηχο,συνεργαζεται ομως εξαιρετικα μαζι με αυτο.

Αρη μου θα σε στεναχωρησω αλλα αν δεν μπορεις να βγαλεις καλο ηχο με το Beta ΣΙΓΟΥΡΑ δεν φταιει το Beta......

Superfunk είπε:
Ακου ΟΛΑ τα clip μου. ;)

Εγω απλα στα live το κρεμαω πανω ακριβως απο το κεντρο του μεγαφωνου,οταν γραφω το βαζω παλι στο κεντρο πλαϊ-πλαϊ με ενα φτηνο ribbon ("μοιραζονται" το κεντρο)

Καλυτερο απο το 57αρι ειναι αν θες πιο φυσικο ηχο,συνεργαζεται ομως εξαιρετικα μαζι με αυτο.

Αρη μου θα σε στεναχωρησω αλλα αν δεν μπορεις να βγαλεις καλο ηχο με το Beta ΣΙΓΟΥΡΑ δεν φταιει το Beta......
Thanks man! Σε τι απόσταση? Πόσο κοντά στο grill cloth??

Στο live κολλητα φυσικα για αυτο και το κρεμαω,οταν γραφω 5 ποντους απο τη γρυλια τα εχω και τα δυο,σε βασεις βεβαια.

Thaaaanksssss

Και γω με το shure beta της φωνης εγραφα μεχρι τωρα στο σπιτι ,απλα μειωνα λιγο το gain στην M-Audio...

xrusopsaro είπε:
έχω μια μικρή βάση herculis για mic, είναι καλύτερα να βάζω το mic στην βάση στραμένο εκεί που θέλω στα live η είναι το ίδιο με το κρέμασμα?
ανάλογα το mic .... αν διαβάσεις όλο το thread θα παρεις απάντηση βεβαίως .

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back