- Πόντοι
- 338
Για τα Floyd Rose υπάρχει ταινία της 3Μ (που φτιάχνεις grip για ρακέτες του τένις) και κάνει φοβερή δουλειάmessalion είπε:σε floyd απλα βιδωνεις τον σφυγκτηρα πιο πανω ή πιο κατω απο την αποσταση που θες και καθοριζεις εσυ που θελεις να τερματιζει ο βραχιονας..........

Καλύτερα να ανοίξεις ένα καινούριο thread ή να κοιτάξεις στα παλιά αλλιώς μπλέκουμε τα θέματα.μιας και ασχολουμαστε με προβληματα να πω και εγω ενα δικο μου....τι λυση εχω προκειμενου να ρυθμισω το trussrod σε μια strat οπου η ρυθμιση απο το headstock ειναι αδυνατη γιατι το allen γυριζε鴨τρελλα ΄¨ μεσα στη βιδα η οποια εχει φαγωθει....!
Απλά πας σε ένα κατάστημα με υδραυλικά και ζητάς μία ταινία τεφλόν.δεν καταλαβα τι κανεις?υπαρχει καποιο video στο youtube?παντος ακουγεται καλο και ετσι θα πηγαινει και στις 3 κατευθηνσεις δηλαδη θα κανει και το 0:14 στο video με τον steve vai?
Μετά περνάς τα πάσα στο arm 2-3 στροφές και ξαναβιδώνεις στη γέφυρα.
Είσαι έτοιμος.
Ααααχ αυτό το 0:14.
Είπαμε γι'αυτό, θα σηκώσεις τη γέφυρα όλη μαζί ξεβιδώνοντας τις βίδες (λίγο) μπροστά και αλλάζοντας τα ελατήρια(με τα μαλακά που λέγαμε).
Επίσης κάπου υπάρχει ένα άρθρο εδώ στο ΝΟΙΖ για το πως σετάρουμε μία κιθάρα με τρέμολο, αλλά δεν το βρίσκω τώρα (SF που το έχεις βάλει?).
Τέλος το ξαναλέω, με όλα τα παραπάνω δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που θα είχες με μία κιθάρα με floyd rose, οπότε προς το παρών για όσο διάστημα θα μελετάς με αυτή που έχεις, περιόρισε το παίξιμό σου στα "τραβήγματα".
Όταν πάρεις καινούρια (με floyd rose)....."Σκισ'την"!!!!! ;D ;D ;D