Προβλημα στο ηχοσύστημα μετά απο διακοπή ρεύματος

makrixeris

Νέο μέλος
Πόντοι
1
γεια σας δεν ξερω αν κανω post στην σωστη κατηογρια...

ειναι κατι πολη επιγον ομωσ εχω τα εξεισ ηχεια και ολο το συστημα που βλεπαιτε http://www.thomann.de/gb/jbl_jrx_125bundle.htm

λοιπον το προβλημα ειναι οτι εγιναν καπιεσ διακοπεσ κ μετα απο τισ διακοπεσ δεν μιραζουνε σωστα τον ηχο τα ηχεια δλδ  οταν παω youtube να ακουσω τραγουδια και βαζω κ τα 2 ηχεια στν ιδια ενταση το ενα ακουγετε πιο πλ απο το αλο αλα αν χαμιλοσω αφτο που ακουγετε πιο πλ κ αφισω τν ενταση στο αλο τν ιδια οπωσ το ειχα απο τν αρχη ακουγετε κ το αλο που δεν ακουγοτανε πριν μετα βαζω να ακουσω ενα τραγουδι κ ακουγετε μονο απο το ενα ηχειο ενο εχω κ τα 2 παλι στν ιδια ενταση μολισ κλισω ομωσ το ενα που ακουγετε κ διναμοσς το αλο ακουγετε κανονικα το αλο... ιπαρχει και τραγουδι που ακουγονται κ τα 2 κλα τι γινεται πιτε μου τα ηχεια αφτα ειναι η ζωη μου

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
σημερα μου το εκανε αυτο μετα απο διακοπη ρευματος σε τραγουδια που ακουω καθε μερα 1η φορα σινβενη αφτο σημερα...

Εννοώ ότι δεν το κάνει πχ στο τραγούδι 1 μόνο αλλά σε όλα και όχι στα ίδια το κάθε διαφορετικό πρόβλημα, ε?

ναι σε καπια τραγουδια παιζει κανονικα σε αλλα παιζει το ενα πιο χαμιλα απο το αλο κ ειναι στν ιδια ενταση και τα 2

μάλλον έχει θεματάκι ο ενισχυτής και όχι τα ηχεία μιας και αυτά είναι παθητικά...

Θα πρέπει να πας να τον κοιτάξει κάποιος τεχνικός φίλε μου , από εδώ λίγο δύσκολο να βρείς λύση , ειδικά αν δεν γνωρίζεις κάποια πράγματα από ηλεκτρονικά...

Πολλά πιθανά θα μπορούσαν να είναι.Δεν είμαι κ γω expert ούτε καν καλός απλά τα βασικά ξέρω...

λοιπόν ακούστε βρήκα ακριβώς τι γίνεται ο ενισχυτής μου αρχίζει από το 8 βάζω ένα τραγούδι κ όταν πάω και τα δυο ηχεία στο 8 παίζουνε καλά όταν ανεβάσω το ένα από τα 2 ηχεία και το πάω στο 14

και το άλλο το αφήσω 8 πάλι παίζουνε καλά και μετά αν ανεβάσω αυτό που είχα αφήσει στο 8 κ το πάω στο 14 χαμηλώνει η ένταση αυτουνού που είχα πριν στο 14 έμενα κάτι σαν βραχυκύκλωμα του ενισχυτή μου φένεται

Trending...

Νέα θέματα

Back