Πρόβλημα μετά από σετάρισμα

Tasospelt

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Μόλις παρέλαβα τη κιθάρα απο service αλλά προς μεγάλη απογοήτευση το bend στο 15ο τάστο της πρώτης χορδής σβήνει. Στη δεύτερη χορδή τα πράγματα δεν είναι καλύτερα(πάλι στο 15ο τάστο) και στη τρίτη τρίζει.

Αμέσως μετά το service!... O τεχνικός μου είχε μιλήσει για τα τάστα οτι ενδέχεται στο μέλλον να χρειάζονται ευθυγράμμιση επειδή αρχίζουν να φαγώνονται αλλά το πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει ήδη.

Καμιά πρόταση απο ανάλογη εμπειρία;;;

Όπως είχα απαντήσει και στο θέμα που σε παρέπεμψε ο wasted_sunsets (με το παλιό μου nick, dienekes), αυτό είναι πρόβλημα που το παρουσιάζουν οι 4 στις 5 bolt on κιθάρες.

Οριστική λύση μόνο με τρίψιμο, διάβασε όμως το άλλο post για να καταλάβεις για ποιο λόγο γίνεται.

Προς το παρόν, αν είναι δυνατόν, σήκωσε λίγο από τη γέφυρα (δε λες και τι κιθάρα έχεις... )

Ευχαριστώ για τη παράπεμψη! Ενιωσα καλύτερα τώρα..Κάτοxος Stratocaster και εγώ. Για τη γέφυρα διστάζω να το επιχειρήσω μιας κ δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μαζί της!

Και όταν λέμε ξύσιμο τάστου μιλάμε για το συγκεκριμένο που χει πρόβλημα ή γίνεται γενικά μια αναπροσαρμογή σε όλα τα τάστα απο τον τεχνίτη;

Και όταν λέμε ξύσιμο τάστου μιλάμε για το συγκεκριμένο που χει πρόβλημα ή γίνεται γενικά μια αναπροσαρμογή σε όλα τα τάστα απο τον τεχνίτη;
Πρέπει να τριφτούν όλα, αλλά αν είναι και φαγωμένα στη δική σου, τι το σκέφτεσαι;

Μόλις παρέλαβα τη κιθάρα απο service αλλά προς μεγάλη απογοήτευση το bend στο 15ο τάστο της πρώτης χορδής σβήνει. Στη δεύτερη χορδή τα πράγματα δεν είναι καλύτερα(πάλι στο 15ο τάστο) και στη τρίτη τρίζει.

Αμέσως μετά το service!... O τεχνικός μου είχε μιλήσει για τα τάστα οτι ενδέχεται στο μέλλον να χρειάζονται ευθυγράμμιση επειδή αρχίζουν να φαγώνονται  αλλά το πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει ήδη.

Καμιά πρόταση απο ανάλογη εμπειρία;;;
τι κιθαρα εχεις? γιατι το εχω παθει και εγω αυτο αλλα εμενα εφταιγε το Floyd Rose

Good job

istockphoto_255252-shovel-in-heap-of-dirt.jpg

Sir Muttley είπε:
Εγώ θέλω να απαντήσει τώρα ο Tasospelt να μείνετε όλη κάγκελο  ;D ;D ;D
Μπαίνει ακόμα ο άνθρωπος, οπότε μάλλον μόλις το δει θα απαντήσει.

ειναι αστιακι σχετικα με το γεγονος οτι απαντησες σε ενα θεμα προ 5ετιας. ;)

βασικα το παλικαρι ειπε οτι εχει στρατ αλλα δεν το ειδα!    :-X μην με κανεις να νιωθω χαζος! με συγχωρειτε η οχι?  :P

ελεος εχεις δικιο! χαχαχαχααχααχ οτι νανε λες να με πειραξε ο χυμος που ηπια?

Σιγα μωρε...απλα μας εφτιαξες λιγο περισσοτερο την διαθεση. 8)

Οχι επειδη ειπε οτι εχει στρατ και δε το δες.Επειδη το ειπε πριν 5 χρονια.

Aggelos22i είπε:
εγω πρεπει να νιωθω τυχερος που στο γκρουπακι μας παιζει μια 17χρονη ντραμς μια 17χρονη μπασο και μια 17χρονη κιθαρα?  
ναι δικαιολογημένος είσαι ... απόλυτα  ;)

βλεπετε πως παρεξηγητε ο ανθρωπος! σβηστε το ποστ μην το δει ο marathon και με κανει ρομπα!

Πωπω συγκινηθηκα 5 χρόνια πριν!  :)

Τελικά πάντως έκανα αλλαγή τάστων ,  έτσι για την ενημέρωση  ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back