προβλημα με βαλιτσα gibson

nik_scarlets

Νέο μέλος
Πόντοι
16
μολις εφτασε απο τον θωμα η gibson. εχω ομςσ ενα προβλημα..δεν μπορς να ανοιξω το clip με τον κωδικο! εβγαλα και το πλαστικο που ειναι κατω απο τα νουμερα για ασφαλεια αλλα τιποτα..εχετε ιδεα πως ανοιγει??

πολύ κουλό αυτό!!!εγώ αν θυμάμαι καλά την είχα ανοίξει όντας μηδενισμένος ο αριθμός,αργότερα έβαλα τον δικό μου,βέβαια νομίζω πως αξίζει να αναφέρω ότι η συγκεκριμένη κλειδαριά δεν είχε μεγάλη διάρκεια καθώς μετά από μια διαδρομή 5 λεπτών στη βροχή κόλλησε και χρειάστικε να την σπάσω με ένα κατσαβίδι...

...o εργοστασιακός κωδικός είναι συνήθως 0000. Το δοκίμασες?

πάλι καλά!φαντάζεσαι να έχεις την νέα σου κιθάρα εγκλωβησμένη στη θήκη της?τι έφταιγε τελικά?

πάλι καλά!φαντάζεσαι να έχεις την νέα σου κιθάρα εγκλωβησμένη στη θήκη της?
¶σε' date=' το είχε πάθει γνωστός μου, το γλυτώσαμε στο τσακ το παιδί από τους γιατρούς.

τι έφταιγε τελικά?
Γιααααα πεεεες!!!

...μπορώ να καταλάβω το σοκ, και εμένα τα Χριστούγεννα που μου έφερε ένας φίλος τη gibson από Αμερική, όταν τον ρώτησα κοιτώντας τη κλειστή θήκη ποιό είναι το password, κοιταχτήκαμε σαν λ@λ@κες...και μου είπε...δεν ρώτησα...ευτυχώς ήταν 0000.

ρε παιδια και εγω τα ιδια μολις εβαλα δικο μου κωδικο δν ανοιγε...πηρα το σφυρι και τωρα ανοιγει οτι κωδικο και να βαλεις...

τελικα δεν υπηρχε προβλημα..το αγχος και η ανυπομονησια μου φταινε ..απλα δν προσεξα οτι πρεπει να τραβηξεις το τετραγωνακι αριστερα... εγω το παταγα :D

χεχε! και εγω αυτο επαθα οταν πρωτορθε! ευτυχως το βρηκε η φιλη μου το κολπο με το κουμπακι αριστερα, γιατι εγω ημουν στα προθυρα εγκεφαλικου!

ποια πηρες,απο που,πόσο? ευχαριστημένος? καλά παιξιματα!

Ρεεεεεεε μην τα γράφετε έτσι χύμα... :lol:

Θα βγεί το ανέκδοτο:

-"Πόσοι κιθαρίστες χρειάζοναι για να ανοίξουν μία θήκη από Gibson"?

- "Πέντε, μέχρι να βρεθεί ένας που έχει γυναίκα". :lol:

Ρεεεεεεε μην τα γράφετε έτσι χύμα... :lol:
Θα βγεί το ανέκδοτο:

-"Πόσοι κιθαρίστες χρειάζοναι για να ανοίξουν μία θήκη από Gibson"?

- "Πέντε' date=' μέχρι να βρεθεί ένας που έχει γυναίκα". :lol:[/quote']

Fucking LOL

ρε παιδια και εγω τα ιδια μολις εβαλα δικο μου κωδικο δν ανοιγε...πηρα το σφυρι και τωρα ανοιγει οτι κωδικο και να βαλεις...
απλά θεός!!!! :lol: :lol: :lol:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back