προβλημα με το cubase

panos1911

Νέο μέλος
Πόντοι
16
εκει που ηχογραφούσα κανονικα και ακουγα τα παντα τωρα ενω παιρνει σημα τουλαχιστον απο το midi δεν ακους τιποτα και δεν μπορώ ν ηχογραφήσω..τι παιζει να εχω πειράξει???

panos1911 είπε:
εκει που ηχογραφούσα κανονικα και ακουγα τα παντα τωρα ενω παιρνει σημα τουλαχιστον απο το midi δεν ακους τιποτα και δεν μπορώ ν ηχογραφήσω..τι παιζει να εχω πειράξει???
το rec κουμπί στο midi channel είναι πατημένο;

r4.jpg

panos1911 είπε:
ναι ολα κανονικα..γτ δούλευέ πριν 4-5 μερεσ..
Don't panic. Φαντάζομαι έκανες και κάνα reboot. Τσέκαρε ενδεχομένως και συνδέσεις με ηχεία ίσως.....

edit:Κάτσε και όταν λες "δεν μπορώ να ηχογραφήσω" τί εννοείς; Δεν γράφει καν κυματομορφή σε audio;

panos1911 είπε:
και αυτο και πχ που βαζω καποιο groover(πως λεγετε) απο ο Ezdrummer δεν ακούγετε τιποτα..δηλαδη ουτε audio track ακουω ουτε instrument! :/
Κάνε ένα  new project.

Μπορείς να βγάλεις ένα snap shot με τις midi ρυθμίσεις σου, ένα (snap shot) με ένα midi channel και ένα (snap) με ένα audio channel;

panos1911 είπε:
τι ειναι στο snap?? (δεν ασχολουμε πολυ καιρο και δεν ξερω καλα τις ορολογιες!)
Μια φωτογραφία της οθόνης σου. Άν έχω εικόνα, ίσως βρούμε πιο εύκολα τι μπορεί να φταίει. Μέχρι τώρα, αυτά που σου είπα μου ήρθαν στο μυαλό. Αν μου έρθει και άλλη ιδέα θα σε ενημερώσω.

panos1911 είπε:
τ ακριβώς να βγάλω φωτογραφία??
Αυτό που βλέπεις στην Οθόνη. Όχι με φωτογραφική μηχανή. Υπάρχουν ειδικά προγράμματα που απεικονίζουν ό,τι βλέπεις στην οθόνη σου. Αν δεν ξέρεις πως, άστο αν είναι φασαρία.

panos1911 είπε:
αυτό ας πούμε θες??η τις ρυθμίσεις?
Ναι, και αυτό και τις ρυθμίσεις. ΔΕΝ πιστεύω αυτό να είναι από τον υπολογιστή σου;;;;

edit: Αν είναι θα σε βαρέσω. :P ;D

panos1911 είπε:
οχι τωρα το εβαλα!πριν δεν το ειχα και παλι δεν ακουγοταν!!απο τισ ρυθμισεισ τι ακριβωσ να βγαλω?
Αυτό

midi_cb.jpg

panos1911 είπε:
1ον,Εκεί που λέει all midi inputs τί άλλες επιλογές σου βγάζει;

2ον, το ez το δουλεύεις με κάποιον controller; π.χ. keyboαrd ή pads ή.......;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back