Με την Πειραιώς υπάρχει πρόβλημα στον Thomann' date=' δεν νομίζω να βγάλεις άκρη και παραπάνω λεφτά να καταθέσεις...[/quote']Το λες από προσωπική εμπειρεία;
Με την Πειραιώς υπάρχει πρόβλημα στον Thomann' date=' δεν νομίζω να βγάλεις άκρη και παραπάνω λεφτά να καταθέσεις...[/quote']Το λες από προσωπική εμπειρεία;
Γιεπ...Με την Πειραιώς υπάρχει πρόβλημα στον Thomann' date=' δεν νομίζω να βγάλεις άκρη και παραπάνω λεφτά να καταθέσεις...[/quote']Το λες από προσωπική εμπειρεία;
Χμ,κακό αυτό...Καθαρά λόγω έλλειψης χρόνου,λέω να δοκιμάσω τη λύση της κατάθεσης κάποιων παραπάνω χρημάτων(χαμένα δεν θα πάνε) και αν δεν βγάλω άκρη,την Πέμπτη που τελειώνω την εξεταστική και θα έχω άπειρο χρόνο θα ψάξω για άλλη τράπεζα.Εσύ τελικά τι έκανες;Γιεπ...Με την Πειραιώς υπάρχει πρόβλημα στον Thomann' date=' δεν νομίζω να βγάλεις άκρη και παραπάνω λεφτά να καταθέσεις...[/quote']Το λες από προσωπική εμπειρεία;
Tι σε ξαφνιάζει τόσο?
You know' date=' banania, Αύγουστος....[/quote']
Mα σου λέω άλλες φορές (όλες τις άλλες δηλαδή) σήμερα έκανα την παραγγελία και σε 5 μέρες μου ερχόταν....
Την τελευταία φορά δε, την έκανα Δευτέρα και Πέμπτη βλέπω στο πλατύσκαλο της πολυκατοικίας ειδοποιητήριο απ 'το ταχυδρομείο..... 8O
Τεσπα θα κάνουμε υπομονή.....