καλησπερα
προσπαθω να φτιάξω το studiaki μου
και εχω προβλημα
Εχω καρτα ήχου την sound blaster audigy platinum (μοντέλο 2000) Σας δείχνω και φωτογραφίες για να καταλαβαίνεται καλύτερα
Μπροστά
Πίσω (η κάτω συσκευή )
κλικ πανω της και μεγαλώνει
και μικρόφωνο αυτο. Προσοχή είναι πυκνωτικό
http://www.thomann.de/gr/studio_projects_b1.htm
Εφτιαξα καλώδιο canon που καταλήγει σε mini τζακ και το συνδέω πισω εκει που έχει το μικρόφωνο , αλλα δεν έχω ήχο.
Οταν βαζω στην ιδια υποδοχή ενα φτηνιαρικο δυναμικό μικρόφωνο παιζει κανονικά.
Τι κανω λάθος;
Επειδη το μικρόφωνο είναι πικνωτικό μου είπανε ότι χρειάζεται fantom power.
Τι πρεπει να κάνω; Αλλη κάρτα;
Σας δείχνω και πως εγινε η συνδεσμολογία στο καλώδιο μπας και εχει κάνει λάθος ο τεχνικός.
Οτι βοήθεια δεκτή. Τις οδηγίες αυτες μου τις εχει δώσει φίλος απο φορουμ . Μονος μου δε θα έκανα τίποτα...
Απλα θα ήθελα και μια δευτερη γνωμη ....
Οι φωτογραφίες βγαίνουν λιγο θολές
Βοηθήστε σας παρακαλώ γιατί εχω δώσει ήδη αρκετα χρήματα για το χόμπι μου και αρχίζω και απογοητεύομαι...
Ευχαριστω εκ των προτέρων
προσπαθω να φτιάξω το studiaki μου
και εχω προβλημα
Εχω καρτα ήχου την sound blaster audigy platinum (μοντέλο 2000) Σας δείχνω και φωτογραφίες για να καταλαβαίνεται καλύτερα
Μπροστά

Πίσω (η κάτω συσκευή )

κλικ πανω της και μεγαλώνει

και μικρόφωνο αυτο. Προσοχή είναι πυκνωτικό
http://www.thomann.de/gr/studio_projects_b1.htm
Εφτιαξα καλώδιο canon που καταλήγει σε mini τζακ και το συνδέω πισω εκει που έχει το μικρόφωνο , αλλα δεν έχω ήχο.
Οταν βαζω στην ιδια υποδοχή ενα φτηνιαρικο δυναμικό μικρόφωνο παιζει κανονικά.
Τι κανω λάθος;
Επειδη το μικρόφωνο είναι πικνωτικό μου είπανε ότι χρειάζεται fantom power.
Τι πρεπει να κάνω; Αλλη κάρτα;
Σας δείχνω και πως εγινε η συνδεσμολογία στο καλώδιο μπας και εχει κάνει λάθος ο τεχνικός.
Οτι βοήθεια δεκτή. Τις οδηγίες αυτες μου τις εχει δώσει φίλος απο φορουμ . Μονος μου δε θα έκανα τίποτα...

Απλα θα ήθελα και μια δευτερη γνωμη ....
Οι φωτογραφίες βγαίνουν λιγο θολές

Βοηθήστε σας παρακαλώ γιατί εχω δώσει ήδη αρκετα χρήματα για το χόμπι μου και αρχίζω και απογοητεύομαι...
Ευχαριστω εκ των προτέρων