Δυστηχως δεν υπαρχει κενο δοντακι!!! ;Ddroneblack είπε:Αν ειναι αρκετα μακρυ το καλωδιο ξεγυμνωσε σε το, λιγο ακομα και τυλιξε το σε ενα κενο δοντακι (αυτα που πιανουν τα ελατηρια) και ριξε και καλαι εκει ,μπας και γινει δουλεια.
Για παμε στα πιο βαρβατα γιατι το εκανα αυτο που ειπες!! ;Dkbasilis είπε:Προσπάθισε να βάλεις καλάι μόνο στο spring claw χωρίς το καλώδιο.
Σκοπός είναι να καθαρίσει το καλάι με την σολντερήνη το spring claw και αφού πιάσει το καλάι τότε βάλε και το καλώδιο στο ίδιο πάντα σημείο και κάνε την κόλλιση σου.
Υ.Γ. το καλώδιο εννοείται πως το έχεις βάλει καλάι.
Αν πάλι δεν πιάνει πάμε σε πιό βαρβάτα μέτρα ;D
5 ελατηρια! Με 10αρες! Το εχω ετσι για να μην κουναει ρουπι! ;Ddroneblack είπε:Δυστηχως δεν υπαρχει κενο δοντακι!!! Grin
Καλα ρε μεγαλε ποσα ελατηρια εχεις :.......με τι χορδες παιζεις μπασου?
τυλιξε σε μια βιδα τοτε....και αγορασε Δευτερα κανα καλαι τις προκοπης!
Βαζω! Αφου λιωνει το καλαι τι σχεση εχει το κολλητηρι; ???RayDTutto είπε:Σολδερίνη βάζεις; Αν ναι θες πιο θερμό κολλητήρι.
Αν δεν είναι αρκετά ζεστή η επιφάνεια, δεν κολλάει το καλάι. Πόση εμπειρία έχεις από κολλήσεις; Ξέρεις σίγουρα να κολλάς σωστά;marioG542 είπε:Βαζω! Αφου λιωνει το καλαι τι σχεση εχει το κολλητηρι; ???
Βάλε και ζέστανε την σολντερήνη πρώτα αλλά να ζεστάνει καλά όπως λέει και ο RayD Tutto και αφού καθαρίσει το τοπίο τότε προσπάθησε με το καλάι.marioG542 είπε:Βαζω! Αφου λιωνει το καλαι τι σχεση εχει το κολλητηρι; ???
Η επιφανεια καιει! Κατι εχω κανει απο κολλησεις στο παρελθον χωρις προβλημα (εκτος απο μια φορα που ειχα παρει οικολογικο καλαι)! Δεν ειμαι και ο καλυτερος αλλα πιανουν τα χερια μου!RayDTutto είπε:Αν δεν είναι αρκετά ζεστή η επιφάνεια, δεν κολλάει το καλάι. Πόση εμπειρία έχεις από κολλήσεις; Ξέρεις σίγουρα να κολλάς σωστά;
Αυτο ειναι που εχει στο καπακι ενα σιδερακι με σφουγκαρακι πανω;;;kbasilis είπε:Βάλε και ζέστανε την σολντερήνη πρώτα αλλά να ζεστάνει καλά όπως λέει και ο RayD Tutto και αφού καθαρίσει το τοπίο τότε προσπάθησε με το καλάι.
Αν πάλι δεν λέει να πιάσει το ριμάδι πέρνα να σου δώσω την αλοιφή που έβαζα στα υδραυλικά για να κολλήσω χακλό.
![]()
Κάνει ένα καθάρισμα κάτσε καλά ;D,μόνο που μετά πρέπει να το καθαρίσεις καλά.
Ναι αυτό.marioG542 είπε:Αυτο ειναι που εχει στο καπακι ενα σιδερακι με σφουγκαρακι πανω;;;
Θα πάρεις λίγο με το γυαλόχαρτο στην αρχή και μετά θα βάλεις από αυτό.marioG542 είπε:Πρεπει καπου να εχω τετοιο! Τι να το κανω αυτο; Να καθαρισω την επιφανεια; ???