Προβλημα με κολληση! Βοήθεια!

Μάριος Γκιζέλο

marioG542

Μέλος
Πόντοι
28
Καλησπερα σας! Θελω να κολλησω την γειωση στο spring claw και δεν μου πιανει το καλαι καθολου! Το εξισα οσο μπορουσα αλλα δεν εγινε τιποτα! Δεν καθεται το καλαι με τιποτα επανω! Καμια ιδεα;;;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αν ειναι αρκετα μακρυ το καλωδιο ξεγυμνωσε σε το, λιγο ακομα και τυλιξε το σε ενα κενο δοντακι (αυτα που πιανουν τα ελατηρια) και ριξε και καλαι εκει ,μπας και γινει δουλεια.

droneblack είπε:
Αν ειναι αρκετα μακρυ το καλωδιο ξεγυμνωσε σε το, λιγο ακομα και τυλιξε το σε ενα κενο δοντακι (αυτα που πιανουν τα ελατηρια) και ριξε και καλαι εκει ,μπας και γινει δουλεια.
Δυστηχως δεν υπαρχει κενο δοντακι!!!  ;D

Προσπάθισε να βάλεις καλάι μόνο στο spring claw χωρίς το καλώδιο.

Σκοπός είναι να καθαρίσει το καλάι με την σολντερήνη το spring claw και αφού πιάσει το καλάι τότε βάλε και το καλώδιο στο ίδιο πάντα σημείο και κάνε την κόλλιση σου.

Υ.Γ. το καλώδιο εννοείται πως το έχεις βάλει καλάι.

Αν πάλι δεν πιάνει πάμε σε πιό βαρβάτα μέτρα  ;D

kbasilis είπε:
Προσπάθισε να βάλεις καλάι μόνο στο spring claw χωρίς το καλώδιο.

Σκοπός είναι να καθαρίσει το καλάι με την σολντερήνη το spring claw και αφού πιάσει το καλάι τότε βάλε και το καλώδιο στο ίδιο πάντα σημείο και κάνε την κόλλιση σου.

Υ.Γ. το καλώδιο εννοείται πως το έχεις βάλει καλάι.

Αν πάλι δεν πιάνει πάμε σε πιό βαρβάτα μέτρα  ;D
Για παμε στα πιο βαρβατα γιατι το εκανα αυτο που ειπες!!  ;D

Δυστηχως δεν υπαρχει κενο δοντακι!!!  Grin

Καλα ρε μεγαλε ποσα ελατηρια εχεις  ::).......με τι χορδες παιζεις μπασου?  :o

τυλιξε σε μια βιδα τοτε....και αγορασε Δευτερα κανα καλαι τις προκοπης!

Εκτος και αν ριξει τα βαρβατα ο basilis!

droneblack είπε:
Δυστηχως δεν υπαρχει κενο δοντακι!!!  Grin

Καλα ρε μεγαλε ποσα ελατηρια εχεις  ::).......με τι χορδες παιζεις μπασου?  :o

τυλιξε σε μια βιδα τοτε....και αγορασε Δευτερα κανα καλαι τις προκοπης!
5 ελατηρια! Με 10αρες! Το εχω ετσι για να μην κουναει ρουπι!  ;D

RayDTutto είπε:
Σολδερίνη βάζεις; Αν ναι θες πιο θερμό κολλητήρι.
Βαζω! Αφου λιωνει το καλαι τι σχεση εχει το κολλητηρι;  ???

marioG542 είπε:
Βαζω! Αφου λιωνει το καλαι τι σχεση εχει το κολλητηρι;  ???
Αν δεν είναι αρκετά ζεστή η επιφάνεια, δεν κολλάει το καλάι. Πόση εμπειρία έχεις από κολλήσεις; Ξέρεις σίγουρα να κολλάς σωστά;

marioG542 είπε:
Βαζω! Αφου λιωνει το καλαι τι σχεση εχει το κολλητηρι;  ???
Βάλε και ζέστανε την σολντερήνη πρώτα αλλά να ζεστάνει καλά όπως λέει και ο RayD Tutto και αφού καθαρίσει το τοπίο τότε προσπάθησε με το καλάι.

Αν πάλι δεν λέει να πιάσει το ριμάδι πέρνα να σου δώσω την αλοιφή που έβαζα στα υδραυλικά για να κολλήσω χακλό.

15c.jpg

Κάνει ένα καθάρισμα κάτσε καλά  ;D,μόνο που μετά πρέπει να το καθαρίσεις καλά.

RayDTutto είπε:
Αν δεν είναι αρκετά ζεστή η επιφάνεια, δεν κολλάει το καλάι. Πόση εμπειρία έχεις από κολλήσεις; Ξέρεις σίγουρα να κολλάς σωστά;
Η επιφανεια καιει! Κατι εχω κανει απο κολλησεις στο παρελθον χωρις προβλημα (εκτος απο μια φορα που ειχα παρει οικολογικο καλαι)! Δεν ειμαι και ο καλυτερος αλλα πιανουν τα χερια μου!

kbasilis είπε:
Βάλε και ζέστανε την σολντερήνη πρώτα αλλά να ζεστάνει καλά όπως λέει και ο RayD Tutto και αφού καθαρίσει το τοπίο τότε προσπάθησε με το καλάι.

Αν πάλι δεν λέει να πιάσει το ριμάδι πέρνα να σου δώσω την αλοιφή που έβαζα στα υδραυλικά για να κολλήσω χακλό.

15c.jpg

Κάνει ένα καθάρισμα κάτσε καλά  ;D,μόνο που μετά πρέπει να το καθαρίσεις καλά.
Αυτο ειναι που εχει στο καπακι ενα σιδερακι με σφουγκαρακι πανω;;;

marioG542 είπε:
Αυτο ειναι που εχει στο καπακι ενα σιδερακι με σφουγκαρακι πανω;;;
Ναι αυτό.

Τον χαλκό όσο και πρασινίλα να έχει πιάσει τον γυαλίζει.

Πρεπει καπου να εχω τετοιο! Τι να το κανω αυτο; Να καθαρισω την επιφανεια;  ???

Πρόσεχε όμως. Αυτό είναι nasty stuff. Δοκίμασε καλύτερα άλλους τρόπους πρώτα. Ψάξε και λίγο στο internet. Δεν είναι κακό ;)

marioG542 είπε:
Πρεπει καπου να εχω τετοιο! Τι να το κανω αυτο; Να καθαρισω την επιφανεια;  ???
Θα πάρεις λίγο με το γυαλόχαρτο στην αρχή και μετά θα βάλεις από αυτό.

Πρόσεχε μην πέσει πουθενά αλλού γιατί μπορεί να σου κάνει ζημειά,μόλις το δείς ότι καθαρίζει (θα φανεί αυτό)τότε καθάρισέ το καλά και ξαναδοκίμασε με την σολντερήνη κτλ.

Καθάρισέ το καλά γιατί μπορεί να σου κάνει ζημειά ή σε κανένα κολλητήρι ή σε οτιδοίποτε.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back